torsdag, augusti 17, 2006

Torssssdag - var é dom???


Jobbat hela dagen och hem till misären.. Fniss.. Tvättkorgen är ÖVERFULL, så ikväll blir det tvätt, biltur till Borgholm för att hämta den äldsta och matlagning samt den obligatoriska disken.. Hrmpf.. Jääääääääättekul... Å inga bebisar... Visst, de bör ju stanna inne till imorgon egentligen men det gör ju inget om de kommer ikväll.. Eller imorgon.. Attans så jobbigt det är att vänta för en otålig människa!

Är jag dum, stendum eller helt påkörd? Här har jag legat på golvet som ett monster o pratat med de små i Dompans mage, men hallå!! Dom är ju DÖVA!! Grattis, Holgerssonskan, du har vunnit en färgradio...

Bruce o resten av gänget håller sig i skinnet, inatt vaknade jag inte en enda gång av Bruceretsamheter! HELT fantastiskt! Blossa är RIKTIGT trött på den mannen nu!

Tänkte påbörja uppfödning av "Norsk knubbsäl", för det är ungefär så som Candy ser ut nuförtiden.. Hujedamej.. Det ser nästan ut som hon ska föda också, men det hoppas jag då rakt INTE, för då blir det inget bra! Ni kan ju gissa två gånger vem fadern skulle vara i så fall... Nåja, hon mufflar i sig sina piller på exakt rätt dag och jag har inte sett något rullande eller utspottade piller, så det är nog bara lite kraftig magbenstomme... Fniss..

I går var Marie Bazooka här och Dompan fick en råtta!!! En jättefin IKEA-råtta som är så söta att jag nästan älskar den!! Dompis var väl måttligt intresserad, men det kanske kommer.. Bruce brukar ju komma ner från övervåningen med ett o annat kramdjur i mulen och det ser väldigt kul ut... I går kom han med min fina fina polska vippa och hade nästan demolerat den! Kattskrället!
Nu ska jag jobba på med mitt hushåll, håll tummarna att det snart kommer bebisar! Annars kanske jag dööööööööör av otålighet!! ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

*hahaha*
Jag kan riktigt se dig där du ligger o pratar med "kattungarna"... inte undra på att de lägger dövörat till *hahaha* Fast jag hade ju gärna velat se det förstås... *hihi*

Håller alla tummar på smått inom kort!!

Kramisar

Lynxeyes-nfo sa...

Hahaha... grattis till färgradion!!! *fnissar hejdlöst* O tack för att du skriver så underhållande, kul o beroendeframkallande nästan varje dag!! KRAMEN!!

Zealous sa...

Ooo, en färgradio! Det skulle jag också vilja ha!!! *haha*