måndag, december 15, 2008

Honor, dräktighet och annat konstigt...


En bild på Sharin Foo Moose får illustrera dagens blogg.. Sharin är en raring, men behöver tid att utvecklas. Hon är jättemysig och en mattekatt, men har på sistone även tytt sig till husse. Har varit lite av en fegis, men börjar nu arta sig och bli mer trygg i sig själv. En riktig kelgris, nästan i Loppans klass.. Fast.. Loppan är unik... Det är ju inte alla små kattflickor som roar sig med att knocka sina objekt och vara hysteriskt överkelig, men Loppan är det.. Gosepluttan!

Måndagen började med ett tandläkarbesök för Wilma klockan 8.. Sedan hem o plocka lite innan det var dags att hämta Wilmisen på skolan klockan 12. Wilmisen och jag "mysade", som hon säger, i soffan, vilket resulterade i att vi somnade bägge två... Tröttkepsar... Nåväl, sedan blev det full fart framåt med att jobba lite med klubbtidningsgrejor och matlagning.

Delfinia aka Kitty fick besök av oss i helgen, undras just om hon är dräktig? Jag pendlar mellan att tro att hon är dräktig till att hon inte är det.. Tuttisarna är lite lätt rosaröda och de är större än normalt, men eftersom mina andra damer har större kupor så känns de ändå små.. Döm om min förvåning när jag också insåg att lilla damen har extratuttar! De nedersta tuttarna består inte av ett par, utan av tre (!) par! Så hon har en hel del extratuttar... Pojkarna Donnie o Edward var lika vackra som vanligt, och jag hade såklart inte kameran med mig.. :o/Så här kan man ligga i klösmöbeln om man heter Bruce Viggesson.. Say no more liksom...


Nu ska jag ner o tvätta vidare o dammsuga o annat sånt där som man helst undviker.. Imorgon har jag möte hela fm och på kvällen ska jag på julbord med mitt gamla jobb. Ska bli jätteskoj!

Ha en trevlig kväll!