söndag, januari 06, 2008

Trettonhelgen slut..


Ushki har fått vara helgens fotomodell, dels för att jag tagit så få bilder på honom pga tidsbrist, och dels för att han är så gosig o mysig! (Ushki is the model for this weekend, sweet as sugar and a real cuddlebear!!)

Helgen har ägnats åt kattungeköpare, och spekulanter och Dolores är också bokad, bara Minnie Moose kvar, och även hon hade besök i helgen. Vi får väl se om hon föll dem i smaken eller ej, ljuvlig är hon i a f.

Mannen ska göra assistentdebut på Nerks utställning, tack vare att en snäll person inte kunde åka så fick vi hennes platser och ska därför åka till Strängnäs för att hälsa på Stjärnskogarna och sen vidare till Nerks utställning på lördagen. Jag ska såklart också gå assistent, men det blir nog lite pirrigt för mannen, som inte alls har assisterat tidigare.. Nu är jag bara GRYMT nyfiken på domarfördelningen, som ska bli klar i veckan.. Phui, så spännande!! Jag har faktiskt utställningsabstinens och har idag mailat utställningsanmälningar till vår utställningssekreterare, längtar redan! Planeringen inför WW är också på g, ska bli kul att besöka Lissabon i höst! Visserligen ingen potentiell världsvinnare i bagaget, men helt klart kul att åka till Portugal på utställning.

Småkronorna förlorade igår, men vann silver, lite trist och tråkigt, men sånt är livet.. Hatar dåliga sportresultat, borde egentligen lägga ner att titta på hockey för att jag blir så uppstressad o irriterad o skriker o hötter med nävarna mot tv:n.. Hmmm... Är man känslomänniska så är man..

En massa jobb i veckan, både med kattklubb, rasring och kattungar, så nu får det bli sängen snart..

Ha det gott, bloggläsare!