fredag, maj 04, 2007

Fredag igen - alleredan?!


Hallelujah, så fort tiden går och jag vet inte om det beror på att jag har haft särskilt roligt, snarare att jag har haft enormt mkt att göra.. Mannen har drabbats av "6-veckorshosta" och han hostar så att man tror att han ska gå åt... Penicillinkur nr 2 är på g och måtte den mumsiga mansingen bli frisk snart... ;o)


Försökte ta kort på Bruce o Dompan innan, bara att inse att ngn fotograf lär jag aldrig bli, har alldeles för dåligt tålamod för det.. Å Bruce Viggesson lär aldrig se bra ut på bild heller för den delen, bara att acceptera.. fniss.. I dag har jag jobbat halvdag, och eftersom kidsen hade glömt nyckel så var det bara att efter jobbets slut cykla in till stan (typ 5-6 km?) och hämta tågbiljetter o nyckel hos mannen o sen hem igen (5-6 km till... ) så Svea har nog krympt en aning (Svea = min mage för er som inte visste det.. O Svea är rätt stor.. Eftersom jag enligt min retsamma lillebror har samma kroppsform som en spindel med fet mittpunkt o magra tentaklar så kanske ni som inte vet hur jag ser ut kan få en bild av det hela, för några nudistbilder ställer jag då rakt inte upp på..).. Nåja, väl hemkommen tog jag en kopp kaffe o tjatade på de tre stora att de skulle packa, för kl. 14.48 skulle tåget mot Malmö o deras fader gå! Kvart över två kom vi så iväg, jag rusade in på Konsum o köpte läsk till kidsen samtidigt som mannen hämtade Wilma på dagis o sen fick vi för ovanlighetens skull vänta på tåget i nästan fem minuter! Måste vara rekord, oftast kastar vi in ungarna i en tågvagn två sekunder innan tåget ska gå... Dålig planering ligger liksom i familjen o då blir det oftast snabba ryck som gäller.. ;o) Tur man har så snälla ungar som är precis likadana, utom möjligtvis den äldsta, som förmodligen är bäst av alla på att planera o organisera, hon blir lätt trött på oss andra virrpannor ibland, med rätta! Nåja, när jag börjar mitt nya liv nån gång så ska det bli ändring på det, dock finns det inte med på detta årets planeringskalender att börja nåt nytt liv, men såsmåningom... ;o)

Ilade hem till svärföräldrarna, vars tv hade pajat igår och in på Siba för att köpa en ny tillsammans med dem. Vidare till IKEA, slänga in Wilma i barnhörnan o så köpte svärföräldrarna en snygg tvbänk. Mannen o jag mufflade i oss o Wilma korv och sen hem till svärföräldrarna där jag skruvade ihop tv-bänken samtidigt som mannen ställde in tv o fixade. Himla bra teamwork, om man får säga det själv! Fikade snabbt, o sen hem där mannen svidade om till ny tröja o sen bar det iväg till Karlskrona för hans del, punkkonsert... Wilmisen hann se sista biten på barnprogrammen o sen somnade hon i soffan.. Så här sitter man nu, mol allena och det är så himlans skönt att för en gångs skull få vara alldeles ensam!! Störthärligt! Kidsen hade kommit fram till Malmö, det kollade jag via telefon och så ringde jag en sväng till lilla mamsen! Min mams har börjat jobba varannan dag nu och är sååå pigg o glad igen! H E L T underbart! Vilken tur att hon har fixat sina behandlingar o allt så bra, det gör mig mycket lycklig!

Har visst inte nämnt Spinneriet nåt, en helt ljuvlig utställning förra helgen även om somliga fick en eller två (eller var det månne 8?!) whiskypinnar för mycket och formligen stank wirre hela lördagen? Vem? Haha, gissa två ggr.. Fniss.. Annars en synnerligen trivsam resa och lilla Uncut Diamond-Bea måste ta pris som raraste unge i världen! Så himla duktig o trevlig tjej, tack Bea, för trevligt sällskap! Tusen tack också till Marie och Häxan, så trevligt vi hade det!!! Å extra kul var ju att Lotta Långängs katter Tip Top & Kanel blev BIS varsin dag! DET var sköj det!! Bazooka skötte sig med den äran, blev t o m BIV och NOM på söndagen trots att han inte är i full päls (och förmodligen inte kommer att komma i full päls förrän han blir kastrat och 3 år gammal.. suck), två cert fick han också, ett för varje dag! Grattis Marie o Bazooka!!! Love ya!!

Nu blir det softande framför datorn en liten stund o sen tv.. Förmodligen en film, frågan är bara vilken.. Tack o hej, leverpastej!

Ps För er som liksom jag vill frottera er i den fotograferande elaka Draken som fångar en i de mest konstiga poser kan jag berätta att Trollpackan på sin sida har lagt ut synnerligen talande bilder på Draken.. Mmmmmm... TACK, trollpacka, du är mer än guld värd!!!!!!!! Ds