torsdag, november 19, 2009

Torsdag o tacos!


Har jobbat en natt, men är ledig i natt p g a minnesgudstjänsten för mamma imorgon. Jag känner mig piggare och behöver komma tillbaka till livet trots sorgen efter mamma. Vi har sörjt och mått dåligt och varit spända så länge att kropp o själ såklart tagit stryk, men det är bara att bryta ihop o gå vidare..


Ikväll blir det tacos och avstädning samt koll av vilka kläder alla ska ha på sig imorgon.


Undrar fortfarande om Candy är dräktig.. Hon är så fet att det är svårt att känna någonting.. Nåja, det visar sig väl..


Igår skulle jag säga godnatt till Wilma o Sacke, som kollade på film. Gick in dit stax innan nio och hittade ovanstående scenario.. Visst är de söta?!

Ha det gott o ta hand om er alla, kramar!

tisdag, november 17, 2009

Fisboken..

Ok, jag erkänner. Jag tyckte att jag behövde ägna mina vakna timmar åt sysselsättning, och istället för att städa livet ur mig (vilket i o för sig hade behövts.. :o/) så valde jag att efter mången påbackning gå med i fisboken alias Facebook.. Känns lite läbbigt, men samtidigt så har jag nu en alldeles egen liten värld (Yoville) och en egen farm (Farmville) så jag är rätt nöjd ändå. Min tid är än mer upptagen med att så, plöja, skörda o sen så igen osv. Det är bra att hitta saker att lägga tankeverksamhet på istället för att sitta o lipa.

Tomrummet efter mamsen är nämligen stort. Väldigt stort. Vi har hörts av i stort sett dagligen väldigt många år, och om vi inte har hörts dagligen så i a f flera ggr i veckan. I söndags fyllde Wilmisen 7 år, och saknaden efter mamma blev än större då. Jag gick omedvetet o väntade på att hon skulle ringa hela dagen. :o( Jag vet att tomrummet kommer att vara stort resten av mitt liv, men jag tröstar mig med att jag i a f haft glädjen att få ha en så fin mamma i mitt liv. Bättre att älska o sörja än att aldrig älska..

Delfinia/Kitty är kanske dräktig. Candy är kanske också dräktig. Och den lycklige (?) fadern är Cutie.. Om bägge damerna är dräktiga så rinner Cuties tid som fertil ut. Han har redan fått två finfina kullar, och med två till så lär det bli ett chipinplantat framöver för hans del. Då blir han förhoppningsvis mer fokuserad på mat och mindre på prat. Cobran har ännu inte fattat att han är hane, han leker o stojar som värsta kattungen, så vi får se när han blir mer hanig.. ;o)

Nu ska jag hjälpa dörrgubbarna. De ska tillfälligt byta ut vår ytterdörr, som ska få grå färg istället för grön, och jag tänkte se till att ingen katt slinker ut under dörrbytet.

Ha det gott, ta hand om er och kramar till er alla!