fredag, oktober 03, 2008

Stress och styr..

Det är mycket nu... I måndags började jag mitt nya jobb med möte, verkar vara ett trevligt ställe, men ojojoj så mycket annat att tänka på än jag är van vid.. Alla rutiner på jobbet jag varit på senast är helt inaktuella, och det blir nog ganska tufft att komma ihåg allt annat i början.. Men spännande och kul också, jag hoppas att inspirationen kvarstår och att jag trivs, men oj vad jag kommer att sakna mina jobbarkompisar från dagtiden!!De är ju underbara! Första natten blir nästa torsdag, inte dumt att börja sitt nya jobb med en veckas ledigt... ;o) Eller.. Ledig o ledig.. Allt här hemma släpar, så det har varit massor med tvätt, massor med städ, katterna ska förberedas inför helgen, planering osv osv.. Nåja, som man bäddar får man ligga, antar jag?!

Igår var en familj här på besök hos Jimmy, hoppas han faller dem i smaken.. Han har varit något av en liten oturskille, så jag vågar knappt hoppas.. Först en familj som vill ha, och de visar sig ha allergi, sedan nr 2 som bokar och ångrar sig efter en dag, och däremellan massor av spekulanter som jag såklart fått säga nej till eftersom han var bokad. Tillbaka hit och här har han varit världens mysigaste! Goseplutten! Cobran o Cutie är inte ens i närheten av Jimmys gosfaktor... Men de är också härliga. Husse har ångest över att "hans" Cobra inte ska vilja visa upp sig på utställningen i helgen. Cutie är mer hanterlig, Cobran är en sprattelgubbe.. Nåja, jag är inte bekymrad. Det blir som det blir. Förväntningar o förhoppningar är på nolläge, och bara killarna uppför sig väl och får ok bedömningar som är rättvisa så är jag mer än nöjd! Sen ska det bli SÅ roligt att få visa pojkarna för dem som jag glider på i mitt uppfödararbete än så länge, nämligen Trollgummans och Drakborgens! Plus farfars o farfarsmors ägare Eärfalas, hoppas att alla tycker lika bra om gossarna som jag gör?! Å så ska jag träffa Malin o Marie W o Louise o Marita o Mikko o en massa andra med Vildhjärta-katter, ska bli jätteskoj!! Det ser jag fram emot! Hålla tummarna för att alla titelchanser blir till skott och att släktingarna blir det som de förtjänar! Hoppashoppashoppas det här blir en fantastisk utställingshelg, jag håller tummarna!

Imorgon åker Linn o Sacke till Liseberg med Sackes konfirmandgrupp, hoppas de får det bra! Ikväll är det lek för Wilma hos kompis, sedan ska hon på sitt livs första disco! Vojnevojne! Majas klass anordnar discot och Wilma ska dit o jazza lite innan det ilas hem för att kolla på Idol. Min favvis är fortfarande Lars... Han är söt som socker o charmig! Så idag ska presenter inhandlas, mat fixas till helgen, väskor packas, en tur till gamla jobbet står också på schemat och sen ska jag putsa katterna lite till o därefter vakta på discot och se till att Beirut är lite fräscht. En heldags jobb m a o. Kanske bäst att man sätter igång?

Ha en trevlig helg allesammans, och håll en tumme eller två för att det går bra i premiären för Cobran o Cutie plus Ushki-mannen..

Kramar från Malin