onsdag, september 05, 2007

Sista bloggen på ett tag..

.. o det blir en kort en, för i vanlig ordning har jag gjort ungefär hälften av vad jag borde ha gjort innan avfärd.. Men, som jag brukar säga, varför skjuta upp till i morgon det man kan göra i övermorgon?? Suck.. Är o förblir en oförbätterlig själ misstänker jag, men men.. Idag har jag haft ursäkt i a f, har legat med ont i hals, ont i näsa, ont i huvudet och allmänt hängig på soffan och bara försökt överleva.. Inte alls skoj! Ont i kroppen glömde jag visst nämna, men det har jag också haft.. Tror att jag fyller 87 i höst istället för 37, åtminstone känns det så i kroppen.. MEN det magonda har försvunnit i a f! DET är ju bra, för jag tror inte att egen potta uppskattas på flygplan..

Så bär det iväg imorgon bitti kl. 9.08 från tågstationen och såsmåningom med flyg mot sydligare breddgrader! Jag hoppas att våra små underverk är just underverk, om inte så får det väl bli bra ändå! Känns skönt att ha min kompanjon Marie med, dock är jag inte lika säker på att hon uppskattar mitt virriga jag lika mycket som jag uppskattar hennes organiserade planerande jag.. ;o) Men kul ska vi passa på att ha!

Kattmat o sand finns hemma, mat i frysen, bullar i frysen.. Lördagsgodispengar till kidsen, kalaslappen till Wilmas kalas på kylen, kalas-paketen i en påse i hallen, barnen i sina sängar o själv har jag bara några små detaljer i packningen kvar.. Ska skriva en liten lista o lägga på köksbordet så kommer jag ihåg.. Hoppas jag.. ;o)

Håll i hatten, here we come! ;o)

Å OM jag nu skulle dö i en flygkrasch så vill jag bara tacka alla nära o kära o framför allt mina allra käraste barn o man o övrig familj för en trevlig tid i livet! ;o) Sen får man väl hoppas på ett "andra sidan" och ve er vad jag i så fall kommer att spöka för er alla.. ;o)

Sorry Draken, hann inte ta bilder idag... Kommer i nästa vecka!

kramisar till er alla o håll tummarna att allt går bra!

tisdag, september 04, 2007

Nervös tisdag...


Nu känner jag mig stressad igen, allra helst för att flyga! Är fullt o fast övertygad om att jag kommer att dö i en flygolycka, frågan är om det sker nu? Vi ska alltså flyga iväg på torsdag o titta på kattungar, om nån undrar.. fniss...Men bara titta... ;o) Så mer än så spännande blir det inte, men jag kommer att återkomma med bilder från resan i nästa vecka, när vi (förhoppningsvis) kommer hem... ;o)

Annars no news on the front, bara stress o styr med att försöka hinna få allt i ordning innan resan... Barn o man o katter ska stanna hemma, så bara jag far i väg.. Ska bli rätt skönt, kanske slipper de obligatoriska, dagliga tusen frågorna och de dagliga "Mamma!"-ropen.. Även om jag troligtvis lär sakna dem också.. fniss...

Nu blir det dusch och bädd, sen sängen.. Trött som en gnu och det magonda ger inte med sig.. Inte bra... Magcancer? Är man hypokondrisk så är man... ;o) Det är inte magkatarr och det är inte nåt annat jag känner igen.. Så jag hoppas att det inte är nån läskig magbacellusk.. :o(((

Tack o hej, leverpastej!

måndag, september 03, 2007

Måndags-stress o ont i magen!Jag blev så hiskeligt glad när jag såg bilder på de fina grabbarna Donnie o Edward i mailen ikväll.. Av sin tålmodiga matte kallas de för "de norska ingenjörerna", då grabbarna lyckas med diverse bus o upptåg.. T ex att bita telefonsladdar... ;o) Tusen tack familjen, för att ni orkar med de busiga grabbarna och för att ni älskar dem så mycket o tar väl hand om dem! Ni är underbara!

Annars är det full snurr i vanlig ordning, mitt magonda ger dock inte med sig, och i dag drabbades jag av några minuters frossa på jobbet.. Frös som en hund.. Nåt lurt är det, men jag har inte tid att vara sjuk.. På torsdag bär det iväg.. Marie Bazooka Fairyheart (som f ö har uppdaterat sin hemsida!) och jag ska ut på en låååååång resa för att kika på Norska skogkatter! Jättespännande! Sen får vi väl se om jag överlever den här trippen, drömmer mardrömmar om att krascha med planet.. brrr...


Men nu måste jag fortsätta med mina göromål.. Har tusen saker att göra.. Kramisar till er alla!

Å förresten, ett MEGASTORT grattis till Mandel, Häxan, Pejan och S*Kattilaforsen som idag har fått minimandlar! Bruce hälsar high five till Mandel!