måndag, februari 19, 2007

Sportlovsåndag och ledig..

Idag är bloggen laddad med bilder från fredagens förlossning och min lilla favvis just nu i syskonskaran hos S*Fairyhearts . Mamma katt Beyonce och pappakatt Bazooka, visst är deras barn söta?! Jag har granskat bilderna på de små med lupp och har nu hittat min favvis, nämligen den sistfödda! Hon ser oerhört läcker ut, mums! Dompans barnbarn! Håller alla tummar för att vi också ska få småbarn här i april... Candy är fortsatt kvar i Stockholm och det är onekligen mycket tomt efter henne.. Dompan försöker ta sig lite i ton och leker matrona här hemma, och det blir en del små konflikter mellan henne och främst Loppan när Candy inte är hemma o håller dem i herrans tukt och förmaningar..

Idag är jag ledig från jobbet, och har ägnat morgonen åt en gigantisk disk.. Suck. Måste skaffa en ny diskmaskin, det är fasicken prioritet ett i nuläget.. Sacke hade tre killkompisar som sov över från igår till idag och de skötte sig över förväntan, jag sov som en stock trots att de kikade på film sent in på natten. Hela vardagsrumsgolvet var täckt av chips- och popcornsrester i går kväll när Eketorp bäddades ut, men sånt får man ta.. Idag ska det dammsugas och skuras golv och tvättas kläder.. The neverending story, med andra ord.. De tre stora ska till pappa på onsdag, och återkommer på söndag, och på fredag ska Wilmisen förhoppningsvis till barnvakt, för på natten mellan fredag o lördag ska vi ju åka till Borås på utställning med Bruce, Shanta och Bixie. Ska bli jätteskoj, har ju inte varit iväg sedan i december på utställning.. Helgen efter det bär det iväg till Malmö.. Yihaaaaa! Så roligt! Så nu ska allt förberedas inför dessa utställningar med allt vad det innebär iform av putsande av burskynken, samla ihop mapparna med bekräftelser, stamtavlor mm.. Loppa var farligt nära en lätt strypning i söndags morse, för då hade jag lagt fram en pappersmapp med Bruce stamtavla, Eu-pass mm samt bekräftelserna på bordet. På bordet stod också den fina rosen som vi fick av Wilmisen på alla hjärtans dag i en vas.. Loppan hade såklart slagit ner vasen och allt vatten låg på min utställningsmapp... Suck.. TUR att Brucens pass o stamtavla låg i plastficka! Bekräftelserna var DYNGSURA och fick läggas på tork och jag har nu lagt dem på ett bättre ställe än köksbordet.. Dessa katter..

Igår var det årsmöte och styrelsemöte i kattklubben, det var trevligt. Mannen ägnade halva kvällen åt att städa i vårt förråd och senare på kvällen fortsatte vi med att uppdatera vår sorgligt eftersatta hemsida.. Tiden rusar alldeles för fort, man hinnner aldrig med att göra det man vill.. Nu ska jag gå ner o bära ut lite smått o blandat i förrådet och sedan blir det städning vare sig jag vill eller inte! Tänker på Sophia på S*Lynxeyes som just nu håller på att flytta till ett stort fint hus på landet! Är lite avis, men bara lite.. Är INTE avundssjuk på allt packande o bärande i a f.. fniss..

Ha det bra allesammans! Kramisar från städtanten!