lördag, juli 25, 2009

Kärt besök av goda vänner!


Filiokus! Sötkillen!

Idag har jag sovit, o sen fick vi kärt besök av Jane o Bert, som ju är farfarsföräldrar till den här kullen! Alltid lika trevligt att träffas o pratas vid, jag är verkligen stormförtjust i dessa två underbara människor!! Tänk så många trevliga o goda vänner vi har fått genom vårt kattintresse!! Tack för fin blomma och trevligt sällskap, Jane & Bert, jag kan inte tänka mig ett trevligare sätt att fördriva lördagen på! Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra, men å andra sidan så är det härligt när vi träffas!


Tant Brun, Tant Grön o Tant Gredelin, eller vad? Näe, snarare bebis bruntabby med vitt, bebis bruntabby med vitt o bebis bruntabby med vitt, o ändå är de alla tre tjejerna så olika! Murklan har en vit nos, Irmelina en vit svanstipp och Gnistra är brunast i tonen. Nu har jag lätt att skilja alla åt, men ibland kan jag ta fel på Filiokus o Irmelina, för de har samma mörka färg, men ser jag dem framifrån ser jag skillnad på öronsättningen. Filiokus öron är något smalare i basen o sitter aningens högre, sen är han betydligt kraftigare än Irmelina. Irmelina är så pimpinett o rar, en äkta liten söt-tjej! Murklan är lätt att särskilja med sin vita nos. De två blå flickorna tuttade på mamsen, så på dem finns inga bilder idag. Filiokus, som ju är enda killen, söker sig till ensamheten då o då, det är inte lätt att vara ensam kille i ett syskongäng med övervägande flickor!! ;o)


I fredags var vi på Kalmar marknad, jag o Wilma, och det var en bra dag. Hämtade de två äldsta på stationen, de kom med tåg från Malmö. De hade idéer om att byta rum.. Suck.. Antar att ommöblering ligger i generna som de fått från mig. Nåväl, jag åkte till jobbet o de fick möblera om bäst de ville! Numera bor alla vi flickor (och Stefan) i familjen uppe, o sonen nere. Det blir nog bra när allt faller på sina platser, men hujedamej vilket plock. Eftersom kidsen är duktiga så styr de med det själva, men lite pyssel för mannen blev det med omändring av nätverk o datorer osv.

Ikväll ska jag softa o ta det extremt lugnt, jag känner mig rätt sliten just nu med senaste tidens plock o styr. Phui! Det har varit rätt mycket, faktiskt. Men imorgon blir det nya tag med nya projekt och färdigställandet av vardagsrummet.

Ha det gott allesammans, ta hand om er och kramar till alla!

torsdag, juli 23, 2009

Pappa Cutie!Ovan ser ni bilder på Cuties andra kull, tillsammans med vackra Elsa aka S*Syrenbacken's Odd Mindy! Troligen fyra killar, två röda med vitt o två creme med vitt och en liten blå o vit tjeja! Ska bli JÄTTESPÄNNANDE att följa de här barna! :o) Grattis till Gurli och Bernt o fina Elsa! Jag önskar all lycka med de små Cutie-barna och hoppas de blir lika vackra o goa som sina föräldrar!

Annars är det lugnt, jag jobbade igår natt o inatt är det jobb igen, plus imorgon natt. Igår var det MASSOR av larm hela natten, värsta natten hittills, så dagen har mestadels ägnats åt sömn.. Framåt kvällen tog mannen o jag ett röjarryck på baksidan, så nu ser det väl acceptabelt ut än så länge.. Imorgon blir det framsidan som får ett ryck.. ;o)

Mamsen är trött, så trött av behandlingen, men alla andra besked är positiva. Hennes provsvar är bra, hon verkar svara på behandlingen och förutom tröttheten är det på bättringsvägen. Känns skönt, jag hoppas att hon ska få ett tag till här på jorden!

Kattbebisarna är gosigast i stan, så mysiga att man knappt kan slita sig. Alla äter som hästar och lilla Murkla börjar bli riktigt knubbig.. Jag har lite planer för henne framöver, så jag hoppas de går i lås.. ;o)

Ha det gott allesammans o ta hand om er!

Kramar!

onsdag, juli 22, 2009

Fem veckor, tiden går fort!

Här är länken till bilderna på 5 veckorsbebisarna! Hur söta o goa som helst allesammans!
http://picasaweb.google.com/malincholger/Kattungarna5Veckor?feat=directlink
Familjen som tittade på Irmelina o Lufsa har tackat nej, och Filiokus har haft besök som ska fundera lite på om han är rätt katt för dem.

Annars inte mycket nytt, vi tar det lugnt, softar och myser med våra bebisar, för de är helt fantastiska allihopa!

Ha det gott o kramar

måndag, juli 20, 2009

Måndagsbesök!


Liten Lufsa sover så sött så sött.. Hon är en riktig raring! Idag har hon och Irmelina haft besök av en rar familj som letar kattflicka. Familjen har åkt hem för att fundera på vilken katt de är intresserad av, de har även varit hos annan uppfödare. Det tycker jag är bra! Man bör se sig omkring så att man verkligen får just "rätt" katt! Imorgon får Filiokus besök, det blir också spännande!


Bengan är lååååång i huvud o smal o hög och spretar åt alla håll o kanter, plus att hon har en rejäl kalaskula!! Känner en del Quiddie i henne (mamman) och det känns som att Coco Bengan verkligen är "vår" katt! Hon smälter in och är så rätt och fin! Gosetjejan!


I helgen var vi nere hos mamsen o hennes man o grillade (på söndagen) och sen fick mamsen åka med oss in till sjukhuset en sväng igen. Det var en härlig kväll! Vi åt gott, umgicks med mamsen o hennes man samt ena lillbrorsan med sambo. Jättemysigt!


Gnistra mumsar mat som en äkta prinsessa, för vi har en kull med en prins och fyra prinsessor! Helt underbara!

Å så har vi en.. liten... Ankunge? Som glufsar o glufsar o inte alls är fin i kanten! O just därför har hon ju charmat matte enormt! Hon är o förblir min personliga favvis, lilla Krumelura, jag tror att jag ska tjata hål i huvudet på min familj för att NÅGON av alla mina bröder o syster ska ta henne till sin! :o) Fina Krumelura!

Cobran har ägnat helgen åt att terra matte genom att demonstrativt slå ut vattenglas, riva strykbrädan (tre ggr i rad) in till bebisarna osv.. Så nu har vi arrangerat så att han ska undvika att jävvlas mera! Strykbrädan borta o massa leksaker o bus med Cobran. Det behöver han, aktiv som han är.. Han har försökt leka hane på uttråkad Coco också, han har kanat hela rumpan över henne samtidigt som hon ligger o försöker sova.. Helt blasé Coco o väldigt engagerad, men helt fel, Cobra! Han är idog, o längtar efter flicka! Nåja, han har en tjej som vi väntar på löp ifrån, plus såsmåningom Coco Bengan, så det får räcka för honom i år.

Nästa vecka får förhoppningsvis Cutie fler barn hos S*Syrenbackens! Jättespännande, vi håller alla tummar, tassar o tår för fina Elsa!

Ha det gott allesammans, ta hand om er och Kramar!