onsdag, januari 13, 2010

Hysteriska dagar!Vackre S*Vildhjärtas Donnie Brasco. Tyvärr har han lite DAMP och även en släng av Asperger syndrom, så utställningar är inget för honom.. ;o) Annars hade han säkert gjort succé! Tack till vår fina familj som dels har foderkatter åt oss o dels har köpt Donnie o hans bror Edward, vi är så tacksamma att de bor hos er!

Igår hämtade vi svärföräldrarnas birma hos veterinären, efter att hon legat inlagd läääänge pga njurproblem och sviterna efter dessa i form av näringsbrist o påverkan på levern. Kissen mådde fint, och vi har gott hopp om att hon ska få många år till, för så illa var inte njurvärdena... Håller tummarna!

Innan dess var det städ, tvätt o en sovstund. I natt vaknade jag flera ggr av att mannens katt Herr Cobra Starship Törnbladh sjöng långa serenader som säkert hördes flera mil... Halv fem var det kört, bara att stiga upp och försöka hålla honom någorlunda lugn så att resten av familjen, som jobbar respektive studerar dagtid skulle få ngn sömn.. Dum-katt! Sorterade o vek tvätt och plockade lite på morgonkvisten, samt fixade i ordning frukost o annat till kidsen som skulle till skolan. Satt en stund vid datorn innan jag däckade fullkomligt i sängen, supertrött!! Sov hela eftermiddagen, men steg upp för att följa med Wilmisen o ta spruta nr 2 av svininfluensavaccinet. Kom in till sjuksköterskan o möttes av Wilmisens klasskompisars hårresande historier om hur ONT den här sprutan gjorde. Men Wilmisen vad cool, och fick bara ett litet "aj" ur mulen och lite tårar i ögonen, annars skötte hon sig finfint! Duktig tjej! Stannade till vid affären, och då plötsligt blev Wilma JÄTTEHUNGRIG o började tjata om att hon ville ha en munk. Nej, sa jag, aka elaka mamman. Då börjar hon lipa, o går genom hela affären lipandes.. Suck.. "Jag är ju så huuuuungrig.. buhuuuuu..." Det barnet är ALLTID hungrigt, och allra helst när man är borta! Knasunge! Nåväl, jag blev irriterad, dels för att jag inte hade sovit tillräckligt o kände stress inför att jobba hela natten trött, och dels för att jag avskyr gnäll!! Megamycket! Hon fick ingen munk, och när vi kom ut ur affären sa jag att hon fick gå hem själv om hon skulle lipa. Då tystnade hon. Kom hem, tvingade TT att plocka ur diskmaskinen o laga middag (makaroner o falukorv till familjen, afil o frukt till mig) samt Äldsta o sonen att vika resten av tvätten och stryka den! Duktiga ungar! Själv lade jag mig för att sova en stund till, och somnade gott. Vaknade klockan 20.50 och insåg att jag hade bråttombråttom att hinna till jobbet. Mannen var snäll o skjutsade mig! Man kan ju liksom inte försova sig när man jobbar natt, eller hur?!

En sovardag med en hel del gjort ändå, och dåligt humör. Måtte denna natt bli lugn o stillsam, så att jag återfår mitt goda humör!

Ha det gott, kramar!