måndag, november 17, 2008

Måndagstankar..


Dagens bloggbilder kommer från pappakatten Xekes ägare Jane Ehn. TACK, Jane, för jättefina bilder på grabbarna från NU:s utställning i Göteborg första söndagen i november.



Jag lyckades åka ifrån mina sandaler när jag var i Göteborg på ovan nämnda utställning, och det har resulterat i en mindre mysig benhinneinflammation.. :o( Basketkängor och cementgolv samt mycket springande är inte att rekommendera m a o..



Har jobbat en del plus att det har varit snurr på en del andra saker i livet. Wilma har firat sin 6:e födelsedag i lördags, det var mysigt! Tänk så fort tiden går (och det säger jag varje år.. Snacka om patetisk...;o))



Mammis ska in på ny koll, nya knölar har uppstått och vad det är för knölar får vi förhoppningsvis veta framöver. Känns inget vidare, men mamsen är vid gott mod och det är huvudsaken! Jag känner oro och lite ångest över det, känns som att det liksom skulle räcka med elände för hennes del!


Ushki har lekt hankatt med Delfinia och Shantaram, och än har ingen löpt efter daten, men frågan är om han verkligen fick till det? Nåväl, det brukar visa sig i sinom tid och så lär det säkert göra även den här gången.. Än så länge sköter han sig ypperligt i a f, inga märkliga hankattsbeteenden eller pinkande på fel ställen och det är bra! Duktig spanjor!



Har lite väl mycket att göra just för tillfället, men det brukar ju av ngn anledning ofta bli så.. I helgen är det KM, bara Cobran ska med här hemifrån, och enbart i träningssyfte! Han sprattlade som en äkta busunge på NU:s utställning, och KM är ett bra träningstillfälle! Cutie däremot har stort A i beteende och uppförande, så han får stanna hemma o softa! Sådan matte sådan katt.. ;o) Ska få träffa Demonius Drakblomma med son Maddox där, det ska bli jätteroligt! Sedan lär det bli en massa annat mingel också, och säkerligen en hel del jobb. Hoppas mina inflammerade benhinnor överlever.. Det är inget skoj, om ni inte har haft det. Riktig molvärk och man kan knappt sova p g a molandet. Tandvärk i benet ungefär.. Brrr... Nåja, nu ska jag inte klaga.. Det kunde varit värre!

Dagens bästa är att solen skiner även om det är kallt ute.

Dagens sämsta är benhinnevärken och inre oro för diverse som jag ändå inte kan göra något åt..

Ha det gott allesammans!