söndag, november 09, 2008

Kalmar FF SM-vinnare!Så har äntligen dagen kommit som mannen har väntat på sedan han var en liten pojke, Kalmar FF har vunnit SM-guld! Mannen själv kunde knappt prata när jag ringde för att gratta, för givetvis befinner han sig i Halmstad för att han skulle se matchen. Hes av allt skrikande och rörd av glädje. Grattis, mannen, det här är lika stort för dig som en WW-titel på en av våra uppfödda katter skulle vara för mig! ;o) Själv har jag aldrig varit något större FF-fan, men visst är de duktiga, killarna! Ett litet lag i en liten stad som spöar storstadslagen med råge, och dessutom med unga spelare som bådar gott för landslaget framöver, grattis! Jag tar av mig hatten och gör samtidigt en hovnigning för Kalmar FF, det är de väl värda!


Jobbat två nätter och det har varit lite liv i luckan på jobbet, men ändå helt ok, så jag ska inte klaga. Influensan jagade mig i flera dagar, men efter extra mkt sömn, honung och c-vitamin så avvärjde jag det värsta den här gången. Skönt! Lite värk i kropp, men annars känns allt bara bra.

Linn o Sacke har haft övernattande vänner och Maja har tillbringat helgen i stallet, så det har varit lugna gatan. Själv ska jag ägna kvällen åt slöande, jobbar först till helgen nästa gång, om man bortser från mötet på onsdag. Härligt! Fortsätter mitt idoga jobb med rensning av förrådet, herreminje så mycket grejor där finns! Men nu börjar man kunna se golvet på sina platser, och det känns skönt. Flera säckar som ska ner till lillebrors stora hus, eftersom han har mindre barn som gärna ärver kläder o annat smått o gott.

Nu ska jag fortsätta mitt slöande, så får vi väl se när mannen kommer hem..

Ha det gott allesammans!