onsdag, december 22, 2010

Julstök och julkort..

Cutie 1

Så har vi då haft vår årliga kattävling mellan Cutie o Cobran gällande årets julkort. Jag vet inte vem ni tycker ska vinna, för i vanlig ordning så har vi såklart inte hunnit göra något.. Men rösta gärna på vilket NI tycker passar bäst som julkort.. ;o)
Cutie 2

Julstök i fullt ös, och eftersom jag alltid vill ha extra mycket att göra så har jag dessutom hoppat på en jobbkurs som gör att jag går i skolan varje tisdag förmiddag. Jaja, nåt ska man ju ha att göra, jag brukar ju inte gilla att sitta sysslolös.. Eller jo, det gör jag, men jag brukar ju som bekant köra ihop saker samtidigt. Nåja, jul blir det i vilket fall som, och förutom ett lätt bryt igår kväll när tonåringarna såsade framför tv eller dator och jag själv skulle plocka i ordning, så har jag hållt mig förhållandevis lugn. Men det ÄR provocerande när man har TUSEN saker att göra och har segisar som vägrar hjälpa till utan tjafs eller "vänta lite, jag ska bara...". Till slut gör man allt själv o då blir jag förbannad, allra helst om de små raringarna dessutom börjar tjafsa med varandra.. Då bränner det till i huvudet och avgrundsvrålet bara kommer.

EGENTLIGEN borde jag styra klart nere, slänga i sista maskinerna tvätt o göra färdigt. Men kvällen är ung, och jag har tid. Imorgon ska de sista klapparna inhandlas, det blir en lite tunn jul i år, men huvudsaken är ju inte vad man får utan hur man har det tillsammans. För första gången någonsin ska vi fira jul själva i vår "lilla" familj. Spännande.. En liten check över vad alla hade för förväntningar osv igår kväll när vi smaskade skinkmackor och kroppkakor, förutom lilla veggon som åt ostmacka.. Alla ville ha julgran, men alla insåg vi att det skulle innebära problem. Stora problem i form av Cobran, CocoBängan o resten av ligan av katter.. Nåja, gran SKA vi ha, sen återkommer jag med bildbevis. Kanske den bara står över natten, o själva julafton, men granen är självklar.

Cobran1
Ikväll ska vi fota de fem småglina också, som numera kallas "rymmarna". De rymmer överallt, och imorgon ska de få hela nedervåningen till sitt förfogande. Alla fem är supermysiga och goa!

Cobran 2

Men nu hör jag hur tvättmaskin, bajslådor, disk o annat formligen kallar på mig, så nu måste jag ila.
Cobran 3
Ses vi inte innan jul så vill jag passa på att önska er alla

EN RIKTIGT GOD JUL!!!!!

Kramar o ha det gott!