tisdag, september 18, 2007

Visit hos två småblommor...


Ikväll har jag, Stefan och Wilma varit hemma hos Petra o Peter för att besöka de två småblommorna Gandalf och Salamander. Två killar som är totalt olika, trots att de är helsyskon, och alldeles oemotståndligt charmiga. Gandalf var inte förtjust i att återuppleva bekantskapen med Wilma, han vet alltför väl vad det innebär, och hade fått lite av farmors far Krabatens dampdrag... ,o) Men ljuvligt god o rund om magen var han! En riktig liten bulle med MASSOR av päls.. Päls hade däremot inte Salamander så mycket av, men han är den av de två som helt klart är mest soft och cool och som påminner en hel del om pappa Vale i både utseende och temperament! Gandalf är ett Candybarn rakt igenom, där kan man se små pappadrag, men mest mamma. Det var härligt att se hur väl omhändertagna de båda killarna är, leksaker i drivor och god mat på menyn... Det märktes inte minst på hur mycket de har växt på en vecka! Jättestora grabbar! Gandalf på alla håll o kanter utom möjligen längdmässigt, eller så är det för att han är så grov o tjock som han verkar kortare... ;o) Salamander växer enormt på höjd och längd! Jättespännande att få följa grabbarna och tack till Petra o Peter som låter oss komma på visit när vi vill! Härligt! :o)Mycket jobb med kattklubb o rasring, men roligt sådant. En hel del på mitt vanliga jobb också, plus allt runt barnen, så tiden är knapp för det mesta. Denna veckan har jag redan lyckats missa ett föräldramöte... Nästa är på torsdag, det hoppas jag att jag kommer ihåg.. Imorgon ska sonens klass ha utflykt på Getterö, så då ska vi åka dit och grilla korv på kvällen o träffas. Ska bli skoj att träffa hans klasskamrater o deras föräldrar igen.
Annars inget nytt.. Ska kolla på Idol vid klockan 20 och hoppas då ha fått på Wilmisen pyjamas och borstat tänderna på henne. I helgen kommer mamma o co, tills dess ska jag o barnen tillverka två kolossalt stora smörgåstårtor och en stor tårta.. Hmmm.. Undrar just hur vi ska hinna det.. Nåja, vi brukar hjälpas åt och jag tycker det är kul att göra smörgåstårta..

En katt som har vaknat till liv ordentligt nu när de små kattungarna har flyttat (ÄNTLIGEN, enligt henne... ) är Loppan! Hon retas med de andra katterna, busar och är allmänt lycklig över tillvaron! Hon är överallt och speedar o hoppar o studsar! Egentligen är hon inte så nöjd med att vi har kattungar här hemma, men så länge de små håller sig på bottenvåningen så håller Loppan sig på övervåningen och då är allt frid o fröjd.. ;o) Rolig katt, det där!

Nu blir det tack o hej från mej!