torsdag, april 16, 2009

Torsdagssömnig o Fairyheartskattungar!


Idag blir det en bildblogg.. Orkar inte skriva.. Trött efter tre nätters jobb o ska snart krypa till kojs.. Ska bara kolla en stund på Gordon Ramsay på femman först..


Coco..


Söt El Ninot!!


Mums!! Ushki o Beyoncés bebisar ser helt klart trevliga ut!


Pluttan, så snuttig! Liten aning små öron, men oj så söt ändå!


Lill-Jonsan, mamma upp i dagen!


O här ser vi kanske lite drag av morfar Sebastian..?


Söt kille!


Favvispaddan, så härligt stabil o rejäl o harmonisk! Me like!!!


*hjärta*

Så. Det var allt vi hade att bjuda på för idag, ta det lugnt, ta hand om varandra o fånga dagen! Kramar!

onsdag, april 15, 2009

Onsdagsnatt, jobbnatt 3..

Tack för alla fina mail o snälla ord, det värmer!

Det har varit några tunga dagar, samtidigt som man ändå har huvudet upp o fötterna ner liksom. Mamsen har varit på stort läkarbesök idag, och fått ny peruk till sin flint (den förra användes av min brorsas hund som leksak och var inte i ngt vidare skick..). Provsvaren var hyfsat positiva (än så länge vet man inte hur strålningen har tagit o eftersom cancern kommit tillbaka i bröstet o ev en liten knöl under högra armen så måste man avvakta lite o se hur resultatet av första behandlingen blir.. Än så länge har man inte hittat mer spridning i a f, men jag tycker det som redan finns räcker o blir över! Jävvla sjukdom!) o hopp finns i liten skala i a f, så hon jobbar hårt för att hålla sjukdomen stången och bekämpa den med allt hon har. Hon har såklart fått en jättejobbig förkylning också, men är på bättringsvägen, dock skjuter vi upp vår lilla utflykt ett tag. Det känns som att tiden rinner något saktare för henne, och det är bra, plus att hon kände sig mer hoppfull efter dagens läkarträff, det är bra! Så jag ska försöka att tänka positiva tankar o försöka överföra positiv energi till mamsen! Hennes läkare är jättesnälla o goa, och det är också skönt att hon har förtroende för dem.

Annars inte mycket nytt, mest jobb o mamsen o familjens vardagsliv som tar upp min tid o tankar. Katterna mår bra, förutom att lilla Coco har fått en fläskläpp! Jag vet inte om hon har fått en kyss av en humla (det är massor med humlor hemma just nu, o eftersom liten Coco är en synnerligen nyfiken o aktiv dam så har hon säkert provpussat en sådan..). Idag såg den lite mindre ut än igår, så jag hoppas den försvinner, annars får vi väl ta en tur till veterinären för koll. Lagom typiskt när jag hade tänkt premiärställa henne nästa helg.. Suck! Nåja, det viktigaste är att katterna mår bra, utställningar hinner man åka på ändå. Så vi får avvakta o se vad som händer med lilla fläskläppen! Först märkte jag det inte, det såg ut som hon räckte ut tungan. Men när hon räckte ut tungan hela tiden så blev jag misstänksam o kollade, o jodå, en liten svullnad vid underläppen var det.. Tokiga katt! Hon är så söt med sin pussmun, alldeles underbar! Det tycker Cobran också, han juckar idogt på sin bror samtidigt som han sänder trånande blickar mot Coco...

Nu ska jag jobba, hoppas ni har det bra allesammans o ta hand om varandra o er själva!
Kramar!

måndag, april 13, 2009

En vecka sen sist... o påsken är över för i år..

Inatt är det jobb igen, och jag tänkte dra en kort summering av veckan som varit. Jag har inte orkat blogga. Det har varit så mycket tankar i huvudet o så mycket annat att jag helt enkelt inte har orkat. I kväll ringde min pappa, han följer mig numera på bloggen. Egentligen är han inte min biologiska pappa, men han är ändå en riktig pappa. Han har liksom funnits med nästan hela min barndom. O även om vi har sporadisk kontakt idag (tiden räcker aldrig till, o även om jag tänker ofta på dem så blir det knappt mer än så..) så finns han där. Det är gott att veta! Tack, jag är glad att ha en fin pappa, även om vi inte har samma blod i våra ådror o samma arvsanlag! ;o) Sen fick jag mail av annan bloggläsare som hoppades att jag mår bra. Tack för allas omtanke, det är hyfsat, efter omständigheterna. Jag är fortfarande ledsen till o från, men det är fortsatt så att jag tar en dag i taget o försöker leva här o nu.

Förra veckan jobbade jag onsdag o torsdag, o innan dess var det en del hemmapyssel. Jag minns knappt vad jag har gjort, men tankarna har som sagt varit på annat håll.. Wilma gick i a f påskkärring i torsdags, det tyckte hon var jätteroligt. Hon har skaffat sig en väninna också, en äldre dam o herre som bor i området. Så nu tjatar hon mest hela tiden om att gå hem till dem o hälsa på. En fullkomligt galen unge, men ack så bedårande. Annars ryker hon mest ihop med sin granne aka klasskompis, de är i stort sett inte överens om något just för tillfället. Egentligen är de vansinnigt olika, så det kanske inte är så förvånande. Wilma är en fri fågel, som gärna går sina egna vägar, kompisen däremot är lite av en världspolis och upplyser gärna i tid o otid Wilma om att hon gör "fel".. Man får inte göra si o man får inte göra så.. Men alla barn är olika, och det är inte lätt att hålla sams när man är sex år gamla..

I fredags var vi en sväng o kollade på Ushkis bebisar hos S*Fairyhearts, riktiga sötnosar hela bunten! De tre stora kidsen åkte till sin farmor, så det var lugnt o stillsamt hemma. På lördagen åkte vi först o hämtade upp de två äldsta kidsen (Maja tillbringar dygnet runt i stallet o smet dit istället..) sedan vidare till mamsen o hennes man där tre av mina brorsor med kids o respektive slöt upp, samt min fostersyster. Vi blev aningens försenade ner eftersom vår nylagade bil helt plötsligt fick egna idéer och vindrutan bak gick inte att hissa upp. Jävvla biljävvel! Nåja, sonen fick sitta i luftdrag på väg ner till mamsens o innan vi åkte hem igen så pysslade Bengan (mamsens man) om rutan med diverse kartong o silvertejp. Nu ser man verkligen ut som familjen Taikon utan tvekan.. Mannen var allt annat än nöjd med bilskrället.. Vi hade det lugnt o mysigt o åt god grillbricka, mumsigt! Mamma är vid fortsatt gott mod, men nu börjar håret falla.. Hon är dessutom förkyld o mår lite tjyvtjockt till o från, men vi hoppas hon snart piggnar till. Nästa vecka börjar cellgifterna. Jag hoppas fortfarande på mirakel.. Mamma är så modig o stark att man blir tårögd! Hon tar det dock lugnt o vi svansar alla runt för att hon ska slippa göra nåt. Brorsan t o m diskade!! Mina brorsor är världens bästa, likaså min fostersyster, de är helt underbara! Jag är jätteglad att jag har en så fin o omtänksam familj full av kärlek! Mamsen har bestämt att hon o jag ska åka o handla växter till vår uteplats på torsdag. Vi får se om hon orkar. Jag hoppas det.

På kvällen kollade mannen o jag på film, "Australia". Inget vidare bra, men det var lite tidsfördriv i a f.. På söndagen bar det iväg till svärföräldrarna för god middag. Världens bästa svärföräldrar har jag också, helt fantastiska, omtänksamma människor! Alla kidsen var med oss till svärföräldrarna o efter all god mat gick kidsen till sin farmor o jag, mannen o Wilma åkte vidare. Stannade till för att bara kika lite på IKEA, sen hem o grejade lite. Kollade på "Flags of our fathers" som var helt ok. LIte komiskt var att den handlade bl a om Ira Hayes. Ira Hayes har jag bara tänkt på som en i Johnny Cashs låtar.. Men nu fick man lite förklaringar på vem han var, och filmen var tänkvärd.

Idag har vi sopat o grejat på uteplatsen, o så har utemöblerna kommit fram. Kidsen har kommit hem, mannen åkte på fotboll o jag åkte till jobbet. Jag har fem jobbnätter den här veckan. I veckan ska möblerna oljas in o så ska jag försöka hinna med att plocka i ordning på täppan o klippa gräset.


Men nu måste jag jobba lite.. Ha det gott allesammans o ta hand om er o era kära!