lördag, september 15, 2007

Planering och nu har de små blommorna flyttat!


Det är mycket planering inför Ushkis flytt till Sverige, mailen går varm mellan Spanien, Jordbruksverket, flygbolagen och SJ, men det känns som att jag nu har koll på det mesta.. En ny transportväska måste införskaffas, det hinner jag nog på tisdag... Måtten måste ju stämma med flygbolagets restriktioner.. Nåja, det ordnar sig nog. En kväll i Madrid blir det, då ska jag passa på att shoppa lite, o så ska jag köpa hem lite parfymer o annat som julklappar. Bra att vara ute i god tid..

En hel del jobb blir det även i Skogkattslingan, det är kul! Jag ska färdigställa en intervju o fixa o dona lite.. En rolig sak var att jag träffade på två ekorrsvansade skogkattungar i Spanien, och faktum är att de båda har en hel del gemensamt med Blossas stamtavla.. Känns som jag är något på spåret nu, men jag är ju en slö jävel med att sätta mina tankar o funderingar på papper.. Hmm.. Nåja, i sinom tid händer det väl nåt.. ;o) Dessvärre så finns det en del som inte uppskattar mitt snokande och som inte tycker att ekorrsvansar är något fel. Problemet är uppmärksammat i olika länder och jag har kontakter i Spanien, England och i Sverige, så snart måste jag sätta mig ner o jämföra stamtavlorna än mer noggrant, för helt klart är att det finns samband. Ekorrsvansar är väl ingen defekt som man behöver oroa sig för enormt mycket, troligtvis finns generna bakom de flesta o ploppar upp när man minst anar det, men jag tycker nog att ekorrsvansade katter bör hållas ur avel.. Nåja, arbetet fortsätter så sakteliga..

Delfinia har nu flyttat hem till sin nya familj som foderkatt, och hon gick ur buren med sitt sedvanliga självförtroende och betedde sig som att allt var helt normalt och naturligt.. Släktingarna Donnie o Edward får en tuff brud att tampas med, det vill jag lova! Tusen tack, familjen, för att ni tar så väl hand om våra Vildhjärtan, det känns härligt! Vi är djupt tacksamma för chansen att få använda Delfinia, som numera ska kallas Kitty, i avelsarbetet, sen får vi se om det blir date med den spanske lille mannen eller någon annan... ;o) Allt beror ju på hur katterna utvecklas.. Spännande är det i a f och jag är så glad att Delfinia redan trivs hos er!


Min önskan om att Demonius skulle hamna i en barnfamilj slog in, och han har nu flyttat till en härlig familj i Oskarshamn. Demonius var aningens försiktig till en början, och utforskade sitt nya hem noggrannt och sakteliga, men när jag ringde på kvällen busade han för fullt med barnen. Han kommer säkert att få det underbart, tusen tack till Demonius familj för att ni tar hand om vår drakblomma!

Nu ska jag färdigställa tårtan till födelsedagskalaset nere hos mamma & Co, får nog cykla till affären och införskaffa lite garnering dock.. Undras om de har passionsfrukter i vår konsumbutik? Mannen är på hemväg från jobbresa i Karlstad, och så snart han kommer hem blir det att sätta sig i bilen igen för att åka ner till mammas.

Ha en fortsatt trevlig helg, och vill ni läsa mer om hur vi hade det i Spanien så kan ni gå in på Maries hemsida... Där får ni också se fler bilder av den lille spanjoren.. ;o)

torsdag, september 13, 2007

Snart flyttar de två kvarvarande Blommorna!


Resan till södern tog nästan knäcken på min nacke, så nu är det skojsiga piller som gäller ett tag framöver. Nackdelen är att de skojsiga pillren gör mig dåsig, sluddrig och allmänt halvväck, så idag har jag klarat mig utan dem, enbart för att kunna fylla i alla papper mm rätt.. Phui.. Orkar inte sitta vid datorn för långa pass, då gör det ont trots alla piller, men värst var väl häromkvällen... Då skulle jag ta sista pillerdosen, rotade fram panodil och pillerburk samtidigt som jag talade i telefon.. Ooooops, först när jag hade svalt dem så insåg jag att de små pillren var rosa.. Mina är vita.. Alltså hade en av Stefans piller mot högt blodtryck slunkit ner den också.. Hehe.. Lite orolig var jag, men jag hade så ont att efter en snabbkoll på FASS vågade jag trycka i mig rätt piller också, trots att jag lider av snarare extremt lågt blodtryck snarare än högt.. Nåja, jag överlevde det också...

En som är så sugen på flickor nu att han nästan avlider är Bruce Viggesson.. Känns som att han nog får träffa de två flickor som troligtvis dyker upp i höst, sen får vi se.. Hans kulor är något i farozonen måste erkännas.. Delfinia är det senaste föremålet för hans ömma kärlek... Och hon är ju så cool att hon inte bryr sig trots att ungtuppen står o juckar på ryggen på henne...

Gandalf o Salamander bor nu hos Petra o Peter, trivs alldeles utmärkt.. En viss date med en WC-anka i toastolen och en blå Salamander som sedemera fick bada är en av historierna som roat oss mycket! Kul att grabbarna o P &P:s kärlek är ömsesidig... ett bättre hem för våra två pojkar kunde jag inte önska mig! Imorgon flyttar så Delfinia och Demonius, sen blir det tomt i ett par veckor innan det spanska yrvädret kommer hit!


Men nu säger nacken ifrån, så nu blir det inget mer berättande.. Ska se om jag hinner sitta en stund o redigera bilder senare ikväll, annars får jag väl hoppas att Marie lägger ut sina bilder..


Kram o gonatt!

måndag, september 10, 2007

Äntligen hemma igen!


Nu är jag hemma igen, efter en fantastisk 5-dagarsresa tillsammans med Marie Bazooka.. Är väldans trött, men om ni tittar på bilden ovan kanske ni kan få en viss aning om VAR vi har varit... ;o) En liten kisse har vi kikat på och vi kan väl enkelt säga att det inte var vi som valde, utan han... Han är en underbart macho liten hane som förhoppningsvis kommer till Sverige i höst! ;o)

Nu ska jag försöka hinna ikapp alla mail och allt annat, och imorgon kommer jag förhoppningsvis att uppdatera mera... ;o)

Nattinatti & kram!