lördag, mars 24, 2007

BRUCE INTERNATIONELL CHAMPION!!!!

Idag har herr Viggesson fått sin titel IC, Bazooka ett europacert, Yatzy cert & nom och allas vår gode S*Trollgummans Vigge Vildbattinge blev Box kastrat! Alfons o BIa fick cert, Yrja Yrväder blev Grand liksom Silvernalles Jackpott och vår egenuppfödda Doris Viggesdotter blev CHAMPION!!!
Nu ska vi käka, hej svejs!

onsdag, mars 21, 2007

Suck.. sjuk...

Imorgon klockan 12 bär det iväg till Stockholm, en kort visit hos Anna o Arne och sedan vidare till Finland för utställning.. Så typiskt att min skalle är tjyvtjock liksom halsen och att jag är febrig.. Suck.. Att stanna hemma är inte att tänka på, men jag piggnar nog till snabbt.. Hoppas jag.. Tills dess finns det alvedon... Har suttit o halvsovit i soffan mest hela kvällen tills jag kom på den briljanta alvedonen.. Jag brukar vanligtvis undvika att proppa i mig alvedon o liknande, jag har tryckt i mig tillräckligt mycket piller pga nackbesvären, men nöden har liksom ingen lag..

Bruce är inte badad, men hans väska är packad. Gissar att det blir nödbad på hotellet.. fniss.. Å Kattis o Sussie lär väl sucka bara de ser honom.. Prepareringsdamerna! Min egen väska är inte packad.. sambons väska är heller inte packad.. De stora barnen har packat sina väskor, men inte Wilma.. Misstänker att förutom sina älsklingar Dompan, Loppan och Blossa så lär hon trycka ner ett gäng dockor o spel i sin packning.. Tja, det känns som man är lika förberedd som vanligt.. fniss.. somliga av oss jobbar bäst under stress känns det som..

Ha det så bra allihopa och har vi en sjuhelsikes tur o Bruce hittar domarkompisar så kanske vi kan få med oss en IC hem.. Men jag tar inte ut något i förskott, för vår sångfågel Bruce sjunger hellre än äter... Tur att han är så charmig då.. fniss.. tycker JAG.. :o)

kramar & håll tummarna nu!