tisdag, februari 17, 2009

Det finns bara en Foppa!


Titt så söta de är, de små liven!!! S*Drakborgens C-kull, ojsan, hoppsan vilka små syltlökar!! Tyvärr kom inte Coco med på SK:s utställning, så vi får vänta på att ställa henne till lite längre fram, men vad gör väl det?

Det har varit en del tråkigheter som har hänt, dock inte ngt som drabbat mig personligen, men ändå påverkat. Jag jobbar därför extremt mkt nu, så tiden räcker inte till mycket annat. När jag väl är hemma så umgås jag med barnen och försöker hinna med hushållssysslorna, annars är jag på jobbet. 60 timmars arbete den här veckan, phui! Vikarier överallt och allmänt kaos av olika anledningar, så jag är hiskeligt trött varje morgon när jag cyklar hem.. Cutie vet inte till sig av sorg för att jag inte finns hemma o tar hand om honom, min bebi! När jag väl kommer hem o helst av allt vill sova så får jag först ägna honom o de andra katterna tid, o då jag kryper i säng så kommer Cutie uppkrypandes o ska helst ligga över mitt ansikte!! Knasbollen! Sen hänger han som en bebis runt min nacke, liksom håller om, och benen kramar om min mage, på var sida.. MYCKET märklig katt, nästan mänsklig skulle jag vilja påstå..

Därmed finns inte mycket att förtälja, då mesta tiden går åt att jobba, sova, äta, umgås med barnen, o sen jobba igen, sova, äta osv... Rökslutet funkar fortsatt ok, även om jag håller på att bli galen med jämna mellanrum!


Dagens tråkigaste, Foppa slutar med hockey. Igen. Foppa är min idol! Det finns liksom bara en Foppa! Så det är sorgligt, för nu tror jag ärligt talat inte att han kommer tillbaka. Tyvärr.

Jag avslutar även denna blogg med ett ordspråk:
"Det är lättare att slåss för sina principer än att leva upp till dem."

Ha det gott allesammans!