torsdag, september 04, 2008

Fotokväll och trött..Söt söt Kossa mu! Han är en riktig raring!

Kvällen har rasat fort, simskola, lite plock, Idol på tv och sedan ett program om Adhd. Dagen har varit i full rulle också och jag har lätt ågren över allt jag måste hinna med innan jag byter jobb. Det plus en massa annat. Jisses, jag blir stressad av bara tanken..

Dagens bästa är att kattungarna är raringar och sååå mysiga!! Inte så lätt att fota alla gånger, men goa o mysiga. Dagens bästa två är min jobbarkompis unge, som är helt ljuvlig. Ungen hade i sin sexårsgrupp fått göra ett självporträtt, och sedan intervjuade fröken barna o skrev under porträtten deras beskrivningar. De flesta ungar hade skrivit "Jag har blå ögon o brunt hår.. " osv.. Inte min jobbarkompis unge. Följande stod att läsa under hennes självporträtt:
"Jag ser bra ut. Helt perfekt."
Kan man annat än jubla??? Till saken hör att det är en synnerligen go unge, och att hon har god självkänsla och är trygg i sig själv kan man ana va?!

Dagens sämsta är att jag har stressat för mycket och att Beirut är fortsatt Beirut med råge.. Suck.. Jag behöver börja jobba på nya jobbet snart, annars gror här igen fullkomligt..

Ha det gott allesammans!

tisdag, september 02, 2008

Kullbild - suck...


Cheezez... Hur lätt är det på en skala att ta ett kullfoto på sju galna bröder? Svar: OHYGGLIGT svårt och inte alls lätt... Går nog att jämföra med att bestiga Kebenekaise eller nåt sånt.. Å jag har aldrig tänkt prova Kebenekaise eftersom jag inte är ngn klättrare, men kullfoto har jag i a f tagit nu! Phui!

Idag har jag varit o besökt min blivande chef, åtminstone för 6 månader framåt. Jag ska jobba på ett boende och vara vaken natt på 75 %.. Kollade schemat lite snabbt, phui, jobbar inte på WW helgen och inte heller på Östkatten, däremot på julaftons natt och juldagens natt.. Nåja, det får väl gå det också. Imorgon ska jag besöka själva arbetsplatsen och träffa blivande arbetskamrater, ska bli jättespännande. Sen börjar jag gå brevid så snart som möjligt för att starta den 15 september. Hoppas jag kommer att trivas!?!
Annars inget nytt på fronten, kattungarna är SJÖVILDA och hoppar o klättrar och sisådär klockan 2-3 varje natt lyckas ngn av dem att hitta nåt litet "byte" som morras och fajtas om. Senast hade Jimmy hittat en av Wilmas Bratzdockors minililla handväska. Jimmy ansåg den vara ett hett byte och morrade o väste åt bröderna att de skulle hålla sig undan.. Å vi kunde såklart inte sova. Upp o ta ifrån honom handväskan och i med den i min sänglåda.. Då var det dags för Jeffree att krypa under sängen med sitt byte, ett par skor till en Bratzdocka.. Suck.. Min sänglåda börjar bli full med "byten"..Nu blir det sängdags snart, för jag är SANSLÖST trött, bara dagens bästa kvar o dagens sämsta.

Dagens bästa är mina nuvarande arbetskamrater, vi skrattar o har jättekul ihop, dem kommer jag att sakna enormt när jag byter jobb.

Dagens sämsta är pubertetsbarn och sura tonåringar, say no more liksom.. Huggorm till frukost är bara förnamnet.. Å här bor just nu tre sådana.. Dubbelsuck! Tänk så söta o rara de var som små!! Bäst att minnas det...

Natti natti o ha det gott allesammans!

måndag, september 01, 2008

Mycket på g och att göra..


Fick bilder på mailen häromdagen på vackre pappa Xeke, han är verkligen en favorit! Han och Kattfarmens Vale Viggesson är två av de vackraste kattpojkarna på jorden för mig, men det finns fler..

Full fart som vanligt, nästan tröttande att skriva det. Massa att göra mest hela tiden, men roliga saker också. Mindre roligt var att vi var på djursjukhuset och kollade Jimmys ben, för han började halta efter att ha varit ok ett par dagar. Nåväl, nu är han kollad, röntgad och genomkänd och inga tecken på fel, så det är bara en sträckning. En icke billig sådan, nästan 1400kr kostade den notan.. Tur man är rik 4-barnsmor.... NOT!! :o( Nu studsar Jimmy som tidigare och inga som helst problem med vare sig hälta eller annat, det känns skönt! Och jag är glad att killen är så pigg o go, nu är han dessutom kelig som få.

En annan kelgris är Cutie och såklart Paniken! De två är spinnmaskin 1 och 2.

Alla kattungarna är goa o glada och det känns lite sorgligt att de flyttar nästa helg... Samtidigt som jag är oerhört tacksam över att de faktiskt fått så fina hem. Alla utom Jeffree! Han är fortsatt till salu.

Imorgon ska jag träffa en ny chef, för förmodligen har jag ett nytt jobb som väntar. Ett nattvaksjobb på ett boende, precis det lyft jag behöver just nu! Hoppas det är lika nice som det verkar vara! ;o)


SW '08 har gått av stapeln och det blev två skogisvinnare, jätteroligt och stort grattis till ägare, uppfödare och alla andra som har del i detta. Vi var inte där, kan tilläggas.Igår var Maja och jag på bio, ungen bjöd mig på bio i för tidig födelsedagspresent! Tack, Maja, du är ett gull! Filmen var "Sex and the city" och den var faktiskt riktigt bra som tjejfilm sett. Personligen är jag väl mest en sådan som modepolisen vill arrestera, så den biten fattar jag nada av. Har liksom aldrig förstått mig på märken och accessoarer, det ligger inte riktigt för mig.. Men det är kul att se att andra har sådana intressen, själv är jag ju knäpp i katter.. Så jag vet inte vem som är mest normal direkt, men har en viss aning om att det nog inte är undertecknad... ;o)

Usch, nu har jag en miljon saker att göra innan sängdags.. Ha det gott allesammans o simma lugnt!

Dagens bästa: det förmodade nya jobbet
Dagens sämsta: att jag inte har städat idag!! Det är kattgrus överallt, och jag har helt enkelt inte hunnit med den dagliga dammsugningen.. Suck!