onsdag, september 22, 2010

Snart är man förtitaggare.. :o)


.. och det känns väl rätt ok om man betänker alternativet.. Jag kommer inte att fira min födelsedag alls imorgon, men på söndag ska jag bjuda de som vill på lite fika.. Mamsen fyllde år dagen efter mig, och Lillungen fyller hela tre år samma dag som mamsen! Saknar mamsen! Mycket! Jättemycket. Men sånt är livet. Man älskar och man förlorar och det blir tomt. Det är bara att acceptera att så ser livet ut.

I söndags blev vi allesammans bjudna på Thai Silk Palace av min mammas man. Jättetrevligt! Vi åt som bara den! Jag fick också födelsedagspresent i form av blomma och en slant, tack så mycket!

Annars är det full snurr i vanlig ordning. Tre helger framöver går i katternas tecken, och veckorna i ungarnas tecken. Mannen o jag har börjat en ny kurs i hur man ska förbättra sig som tonårsförälder, det känns faktiskt givande. Åtta kurstillfällen kvar, och hela tisdagskvällarna går åt till detta. Sen är det allt annat plock o pyssel som ska göras, så dagar o kvällar fylls, och vi sover ovaggade om nätterna.

På jobbet är det samma sak, massor att göra hela tiden. Mycket av min tidigare energi har ätits upp av att jag har varit sjuk, och jag känner mig fortfarande väldigt seg o sliten, men när den känslan går över ska jag träna igen.

Tog lite bilder på katterna utomhus förra helgen, och Cutie o Bruce får illustrera dagens blogg.

Nu ska jag jobba lite och sen väntar andra halvlek i KFFs match.

Ha det gott allesammans och ta hand om er! Kramar