torsdag, augusti 07, 2008

Jeffre Star, 9 veckor, med StarQuality?!


Jeffree Star är veckans raket igen.. Han artar sig mer o mer och jag blir positivt överraskad av honom ständigt varje vecka. Ojämn utveckling, men hela tiden åt rätt håll! Kommer nog att bli en snygg kille när han är klar!

Allt är bra hos Jeffree, t o m looken och ögonformen blir bättre.. Öronen kunde varit rakare och spetsigare, men visst är han fin?! En rar kille som har stjärnstatus! Han vet att han är stilig och har ett ypperligt självförtroende!

Panic At the Disco, 9 veckor


Paniken är bokad. Han ska flytta till Funkabo till Lillemor! Han är oerhört vacker, charmig och har en underbar smoke.. Fina öron, fin storlek, fina längder, fin jämnt överlag!

Paniken gillar att ligga i knät o bara spinna o spinna o spinna!

Cobra Starship, 9 veckor


Cobran är läcker! Allt från färgfördelning till look och personlighet. En mycket tilltalande kille!

Cobran stannar hos husse, han flyttar aldrig enligt husse.. Så då har han äntligen fått sin utställningskatt, mannen i huset.. ;o)

CuteIs WhatWe AimFor, 9 veckor


Cutie är mammas lille gosse.. Han har läcker pälskvalitet, bra stomme o storlek, fin profil, bra öron och en gosekille! Skulle önskat aningens spetsigare örontopp med tofsar, annars är jag faktiskt väldigt nöjd.. Cutie stannar hos mamma..

Jimmy Eat World, 9 veckor


Jag tjatar alltid om att Jimmy är Bazooka 2, och jag tycker nog att likheterna består, eller vad tycker ni?

Jimmy är en robust kille med bra kropp och vackert uttryck. Stora, tofsprydda öron som kunde varit lite rakare och lite bredare i basen, men de blir nog ok när han blir äldre.. Liiite svag haka, hade behövt med djup och att hakan gått längre fram, men rak profil och jättefina längder allover. Fin pälskvalitet och fint silver och tigrémönster! Jimmy är en riktig tuffing, busar med bröderna så de skriker högt, och bangar heller inte för att ge både Bruce o Ushki lite hurringar.. Man ser på honom redan när han går att han är den ultimata kattmannen!


Gulleplutt!

Lill-Vit alias Fall Out Boy, 9 veckor


LillVit har en speciell plats i mitt hjärta.. Han var så liten o tanig o ynklig som bebis, men har nu vuxit ikapp en del. En högbent kille med en underbar själ.. Han är så oerhört lik Bruce och Buster Lunkentuss i temperamentet med sin coola, filosofiska läggning. Läcker färg och finfin ljus silver på svans o de små fläckarna på huvudet. Raka linjer på öronen, även om det är djävulsöron som tar lite tid på sig att falla på plats.. Lite smala i basen precis som djävulsöron brukar vara.Men han har tofsar!! Fin rak profillinje, men lite vekt hak och käkparti.. Kroppsligt helt ok, högbent o ok längder o bra stomme. LillVit är en sällskapskisse för mig, hans tekniska kvaliteter är inte desamma som brödernas, men han kommer nog att förvåna oss alla i sinom tid.. Och sedan är han ju så bedårande rar att man nästan vill stoppa honom innanför tröjan o bara gosa i tid o otid.. Vilket han gärna finner sig i.. ;o)


Sötpojken!

Relient K 9 veckor


Relient K hittade igår "sin" familj, och ska bo ihop med barn o vuxna o andra djur på en ölandsgård! Där kommer han att passa perfekt tror jag!

Relient K alias Kossan, har en enormt fin pälskvalitet redan nu, det finns massor med täckhår och han är läcker smoke med rolig fördelning av det vita. Känner väl inte riktigt igen honom, lite kort, rund o trubbig i huvudet än, så han är rolig att följa! Fin stark kropp med bra massa och "stora stora tassorna"... ;o) Kelig, cool, gosig och mysig kille som går till sällskap! Skulle önskat bättre hak & käkparti, men där är han lik mor.. Kommer nog i sinom tid, men kommer aldrig att bli perfekt, vilket jag däremot tror att hans pälskvalitet kommer att bli...


Kossan gillade inte fotandet idag, han ville helst hoppa ner på golvet o busa med bröderna, därav lite usel kvalitet..

söndag, augusti 03, 2008

Söndag, och i morgon är det jobb igen...


Igår fotade vi kattungarna efter att ha fullt upp i torsdags o fredags med besök och annat... Familjen Restless var på visit och i fredags kväll åt vi god grillmiddag hos Marie Fairyhearts.. Mumsigt! Nåväl, fotandet gick hyfsat, men det är inte lätt att fånga de små på bild numera! Mycket myror i benen där.. Men de är fortsatt gosiga alla bebbarna, och det är så mysigt att ha dem här hemma!

Bruce fick också delta i fotosessionen, han har utvecklats en hel del sedan han blev kastrat, och han förändras hela tiden.. Gosegubben! Just nu är han enormt stor i kroppen och tung..


Vi har varit omåttligt slöa annars i helgen, slappat, kollat på film och städat av lite allmänt, annars mycket lugnt.. Känns inte direkt inspirerande att åka tillbaka till jobbet imorgon, men så är det varje sommar efter semester.. Sedan är man inne i det igen. Vädret har varit allt annat än vackert i helgen, och det har känts rätt skönt att slippa ligga på stranden.. ;o) Vi har haft två fantastiska sommarveckor under semestern, mycket bad, sol och Öland. Jättehärligt!


Candy fyllde sex år i somras, och just nu äter hon mer än någonsin... I höst måste jag försöka banta ner henne lite.. Jag vågar inte ens sätta henne på vågen..


Hela tiden under vår fotostund ute så purrade Candy och mjölktrampade, hon är en riktig raring!


Ushki växer också enormt mycket nu! Han börjar bli riktig hankatt snart, och han är en riktig myskille!

Nu ska jag ner o plocka tillbaka nydiskade kattskålar. Det är mycket dagligt som ska göras på förmiddagar o eftermiddagar när man har kattungar. Det ska diskas skålar, tömmas o tvättas bajslådor, dammsuga, torka golven osv osv..

Ha det gott allesammans!