fredag, juli 04, 2008

Kattungenamnen...

Nina, på S*Zealous (vars blogg ni borde läsa om ni inte har gjort det!) ställde en fråga om kattungarnas namn, och det är alltså så att min äldsta dotter har valt namn till ungarna.. I förra kullen som Dompan fick (Dompan är Linns katt från början) så var det Johnny Depp som gällde.. I denna kullen är det favvis personer/band som styr.. Linn ÄLSKAR att gå på konserter och har alleredan sett en hel del popband som hon avgudar.. Senast var det West Coast Riot i Göteborg som gällde.. Så här kommer länkar osv.

Relient K, mitt favvisband bland Linns favoriter, helt ok musik även för "gamla" öron.. http://www.relientk.com/

Fall Out Boy, kända från bl a "One tree hill" och för att en i bandet ska ha bebis med Jessica Simpsons syrra.. eller nåt.. ;o) http://www.falloutboyrock.com
Ganska mediokert popband för mig..

Jimmy Eat World.. Helt ok, men inte riktigt min tekopp musikmässigt. Nåväl, jag LIDER inte av att lyssna, men det känns som att man hört det förr på nån av Roskildes småscener för typ hundra år sedan..http://www.jimmyeatworld.com/

CuteIs WhatWe AimFor.. Trivsamt band med sångaren som har DET! Mannen heter Shaant, och visst, han är nog Linns stora kärlek med tanke på hur många bilder på honom som pryder hennes rum.. http://www.cuteiswhatweaimfor.com

Cobra Starship, band som Linn gillar.. Helt ok att lyssna på.. http://www.cobrastarship.com/

Å så har vi Panic at the disco, bandet som nog hängt med längst.. Rätt mediokert, men tydligen omåttligt poppis.. http://www.panicatthedisco.com/

Därefter kommer Jeffree Star, som finns för beskådan på bl a Youtube.com ... Jeffree är... bara Jeffree... Vet inte hur många citat man hört av honom..

Ha en trevlig helg!

Mvh Malin

tisdag, juli 01, 2008

Årets utställning o bebisar..


Årets utställning i Kalmar har avlöpt väl och med många goda resultat från Vildhjärta-katterna! Som ni alla kanske förstår så har tiden gått till utställningsarbete och annat, så några treveckorsbilder finns inte... :o( Igår var jag helt slut, en hel helg med jobb tar på krafterna! Men ett par bilder på tre av sötungarna finns för beskådan här i a f..

Utställningen var jätterolig, framförallt att få träffa Sun King, Shirley, Axl, Demonius, Gandalf, Salamander, Delfinia & Corpse Bride med sina ägare! Tack för att ni kom och för att vi fick låna en del avkommor.. En del av er hann jag prata med mer än andra, men tyvärr är det ju så när man arrangerar utställningar, då hinner man knappt med mingel. Tack vare avkommorna så blev vi BIS uppfödare på lördagen i Kategori II, jätteroligt! Visserligen var vi ensamma i klassen, men vi deltog och 32,0 poäng är helt ok för mig. :o) Delfinia och Sun King blev Ex två, alla andra vann sina klasser och Axl samt Ushki lyckades dessutom bli BIV och Ushki (som trots sitt haniga humör) lyckades möta Demonius i panelen som två mycket unga vuxna hanar. Kul att se att de skötte sig fint, inga röster, men roligt att se killarna i panelen! :o) Resultat mm kommer under kvällen på hemsidan.

På utställningen träffade vi massor av trevliga människor, jättekul att träffa er alla, ingen nämnd o ingen klämd.. ;o) Det kändes som bra stämning överallt och det är roligt!

Vi hann också träffa Eärfalas, Trollgummefamiljen och Herr o Fru Drakborg samt Malin (Shirleys ägarinna) på fredagskvällen då vi grillade o hade mysigt! Jättetrevligt att träffas som vanligt! Alla satt i bolådan hos Dompan & Candy med barn (Candy är stödmamma, ligger nog mer i bolådan än Dompan nuförtiden..) och pillade på småttingarna.


Lill-Vit växer o frodas, han äter som en häst, framför allt nötfärs med välling, det smakar tydligen extra mumsigt!


Jimmy blir mer o mer lik Bazooka för var dag som går, och en riktig cooling. Han har lyckats ta sig över kattungebarriären ett par ggr nu, så i helgen blir deras hage större.


"Kolla så tuff jag är!"


Relient K alias Kossan. Stilig ung man med fin panna och höjd på huvudet."Jag kan också vara tuff!"

Idag blir det strykning o städ, imorgon är det jobb igen... Tänk om man kunde vara ledig hela somrarna... DET vore skönt!

Ha det gott allesammans!