lördag, augusti 08, 2009

Kort bilduppdatering..


Jisses som våra killar växer!! Cutie är enorm, och minst lika stor som Bruce, fast bredare.. Cobran växer även han och det är jätteroligt att följa deras fina utveckling! I am proud!!!! Just nu står lilla Snippelina alias Wilma o väntar på att jag ska följa med henne ner till havet för ett kvällsdopp.. Så det blir en kort blogg.

Om en katt skulle kunna deppa så är jag övertygad om att Cobran gör det nu när husse är borta.. Han ligger o väntar o så fort ytterdörren öppnas så tittar han noga vem som kommer.. Man riktigt ser hur han tänker; "Nähä, inte husse nu heller!".. Det lär bli ett kärt återseende.. ;o)

Nu blir det båtbryggan o dopp för Wilmisen! Innan det blir helt kolsvart ute.. :o)
Ha det bra!

fredag, augusti 07, 2009

Long time, no see…

Jag har inte bloggat på ett tag, främst för att tiden har rullat enormt fort (igen!) och jag har helt enkelt ägnat mig åt annat… Solen har värmt oss så till den milda grad att jag har gått från badkruka till badjävel.. Jag HOPPAR t o m i havet från bryggan utan att ens känna på vattnet innan! Fast jag har inte blivit så badjävlig att jag badar sent om kvällarna när luften är kall, nä nä, det får andra i familjen stå för!

Bebisarna växer! Ni kan se nya bilder i albumet!Numera rumsterar de om på hela bottenvåningen, och ojojoj, som de busar! Det hela började med att jag varje morgon hittade lilla Irmelina sovandes på soffan! Hon har hoppat över vår ”barrikadering” i köket, och snällt o sött talat om att hon minsann kan klättra! Sedan lägger hon sig i soffan o sover sött! Hmmm… Sen kom Gnistra o Filiokus spatserande.. O därefter Murklan, tätt följd av Lufsa! Men vilddjuret av dem alla, Krumelura, kunde inte klättra lika bra, så hon stod på andra sidan och VRÅLADE! Alltså åkte barrikaderna bort, och numera är det ett evinnerligt passande vid ytterdörr o altandörr så att inte smågrisarna ska klämmas.


Krumelura är min goding! Hon är kelig, busig och alldeles oemotståndlig. Det mest roliga med henne är att hon gärna sitter och "guppar" med huvudet åt olika håll, hon ser helknasig ut! Fortsatt ett litet troll som gärna busar och räds inget! Kelar gärna i soffan som en liten krumelur, helt oemotståndlig helt enkelt! Idag lyckades hon knapra i sig en stor Maine Coon-torrfoderkula! Helt plötsligt hör jag o Wilma något som låter som en... åsna... Eller anka som kväker! Jag fick nästan panik, när jag såg Krummis vid matkulorna!! Vände upp o ner på henne o skakade henne! Hon bara tittade på mig, och gav upp ännu ett åsneskri! sedan föll kulan ner i magen och hon var som vanligt igen! Phui! Snacka om ett matglatt litet troll! Hon är oerhört stabil och kraftfull i kroppen och jag tror nog att hon blir fin i slutändan. Förmodligen blir hon smoke också, ska bli spännande att få följa hennes utveckling!

Filiokus är en buse! När systrarna sover rockar han loss och springer som en galning! Väljer klösmöbeln som sovplats och är inte särskilt förtjust i blöt mat, men torrisar knaprar han med råge! Han växer jättemycket, och har enorm massa alleredan! Blir nog en stor kille!

Murklan är bland det vackraste jag vet just nu! Hon har egentligen helt fel färg för mig, men oj vilken typ! Me like... Inte så kelig, men rar o matglad till max! Kraftig stabil stomme o fin höjd o längd, och hakan är fantastisk!

Gnistra är en liten smygerska! Hon ser så söt o rar ut, sen tar hon fart o klättrar upp på våra ben med en rasande fart, precis som en panter! Gnistra är en raring, kelig, go och alldeles lagom av allt! Myser gärna med allt o alla! Rejäla tassar och fin stomme, men lite tanig än så länge. Äter dock med god aptit!

Lufsa är en prinsessa! Så rar, vacker och fin! Härlig pälskvalisort, fina linjer och en raring. Finner sig i det mesta, och äter allt. Lite tanig i kroppen, men det kommer mera hull nu. Lufsa ska bo med sin syrra Krumelura i en storfamilj, och jag får låna henne till utställning! Spännande... ;o)

Irmelina har fått lite extra mat, hon tunnade ut o växte bara på höjd o längden. Jätterar och helmysig, ÄLSKAR att sitta i äldsta dotterns knä o mysa. Hon är en riktig knäkatt, väldigt social och gosig. Än så länge tanig, men äter med god aptit o tar sig så sakteliga! En söt liten alien med stooora öron och stooora ögon! Helt ljuvlig!

Mannen är i Blackpool på punkfestival just nu, och flygresan dit hade gått bra. Kvällen innan han skulle åka så skulle han skruva upp dvd-hyllor, och lyckades köra en skruvmejsel rätt i fingret, riktigt djupt! Urk!! Nåja, iväg kom han och vi blev ensamma kvar hemma. Vi har myst, badat, plockat, gosat med kattbebisarna och haft trevliga filmkvällar. Jag har sett "Juno", som var ursöt! Sedan såg vi sonens val, "Pineapple Express" som var enormt kul och flippad! Igår kollade vi på "In the land of women", jätterar och sevärd även den. Å så har vi sett "I taket lyser stjärnorna", som var jättefin! Ikväll vet jag inte vad som står på filmkartan, kidsen får välja varsin kväll.. Jag brukar normalt sett tvinga dem att se filmer som är "bra" och lite äldre för att de ska få lite "filmkultur"... ;o) Men nu är det deras tur att visa mig de som de gillar..

Idag åkte jag, Linn o Wilma med mamsen o hennes man till Ölands köpstad. Mamsen ville handla lite och vi följde med som sällskapsdamer! Härlig att hon orkar med lite utflykter, men hon är enormt trött numera. Hon har en fin rullstol att åka i, och den är enkel att fälla ihop. Efter inköpen stannade vi till här hemma och mamsen fick titta på kattbebisarna! Hon tyckte att de var underbara! Och det är de också! Oerhört sociala och trevliga och enormt gosiga o nyfikna. Så fort någon kommer så springer de fram för att hälsa o gosa lite, med undantag från Filiokus o Murkla, som kan vara lite svårflörtade ibland! ;o) Sedan åkte mamsen o mannen hem, och vi gick ner till havet o badade.

Mindre kul är att Sharin är på väg in i löp igen, och det är ett evinnerligt pusslande med våra hanar.. Suck.. Nåja, vi har själva valt att ha det så.. Nu har hon fått piller, så förhoppningsvis går det snart över..

Nu ska jag åka till Konsum o handla nåt gott till kvällen..

Ha det gott allsammans, ta hand om er och era nära o kära och kramar till er alla!