lördag, november 24, 2007

Klubbmästerskapet över!

Igår kom Lena, och hon lever än, trots att Beirut består.. ;o) Kvällen ägnades dessförinnan att åka till tre olika apotek innan vi fick ut Wilmisens medicin för sin otrevliga urinvägsinfektion, storhandling, lite halvstädning av Beirut, byggande av KM och lite annat smått o gott.. Lena fick efter ankomst ägna sig åt avancerat pyssel, nämligen att tillverka små nomineringskokarder. Jättekul faktiskt! Ushki fick sig en liten översyn i form av kloklippning, och sedan var det sängdags som gällde..

Imorse skjutsade mannen mig o Maja o Ushki till utställningen. Alla fina avkommor dök upp och det var så kul att träffa Demonius, Salamander, Delfinia och Gandalf tillsammans, o självklart också lite äldre avkommor, Corpse Bride och Edward Scissorhands! Edward är ju ganska exakt 1 år och tre månader o innehar matchvikten 7,7 kg.. Inte illa.. Han är TUNG! Alla katterna vann sina klasser, Corpse Bride var dock den enda med konkurrens. Vid nomineringen var det en lite ovan känsla att se sina fyra avkommor tävla mot sin nya katt (Ushki), men jag var inte ett dugg ledsen när Ushki blev först utslagen, snarare var det jättemysigt att förlora! Lena valde Demonius som sitt bästa ungdjur bland skogisarna och det var jätteroligt! Grattis till er andra tre också, som fick enormt fina bedömningar och skötte sig så ypperligt! Ägarna skötte sig också fantastiskt väl, jag är så stolt o glad över såväl avkommor som deras ägare!

Edward blev utslagen av en kastrathona (honor o hanar tävlade mot varandra i alla klasser) och mammakopian Corpse Bride smällde till o vann över flera hanar och blev både NOM och Bäst i ras! Åh, så roligt!! Såsmåningom slog hon även ut den andra konkurrenten i vuxenklassen (en stor MCO-hane) och blev således BIS vuxen kat II. Glädjetårar rullade, såå himla roligt! Demonius fick däng av en alldeles bedårande liten birmatjej, men vann istället "Publikens favorit" och fick MASSOR av priser! Ushki blev uppkallad till scenen, och jag vart helt förvånad?! Vad skulle han där o göra? Jo, han hade fått det fina priset "Domarens favorit" och det för att han var en synnerligen charmig liten kille! Jätteskoj!

Allt som allt en mycket lyckad dag, och trevlig med massa glada människor o katter! Vi har verkligen KUL på våra KM. Supertack till Lena, som ställde upp o var domare med den äran! Jätteduktig och hon fick många goda omdömen, med rätta!

Ikväll åt vi sedan lite mat innan avfärd till Fairyhearts för att kika på kattbebbarna. De är sååå ljuvliga! Helt underbara små liv och man bara pussar på dem hela tiden! Snuttisarna!

Nu väntar soffan o liggläge! Ha det gott allesammans!

torsdag, november 22, 2007

Fruktansvärt mycket att göra..

Idag har mannen och jag varit på banken, så vi äger numera Beirut! Hallelujah moment, eller? Nja, jag vet inte, helt klart är att jag är nöjd att vi ÄNTLIGEN har bestämt oss, sen hade det nog funkat för mig även om vi hade beslutat att inte köpa.. Nåja, nu äger vi vår bostadsrätt i alla fall, undras just om man kan bygga ut med nåt extra rum..? *fniss*

På jobbet har jag MASSOR att göra, förkylningen har ännu inte släppt, och på lördag är det KM. Ushki är den ende som ska med härifrån, men alla från Blomkullen kommer plus Edward och Corpse Bride, så det ska bli kanonkul att träffa avkommorna igen. Mannens hjärta klappar lite extra fortfarande för Demonius, så det blir säkert ett kärt återseende. Imorgon kväll kommer också Lena hit, stackarn, hon ska inhysas i allt annat än välstädade Beirut, så hon lär väl få en smärre chock.. ;o) Barn, katter, kläder o prylar överallt i en salig blandning...

Kattungarna är skönheter! Ohhhhh, sickna små gull och jag har megaågren för mitt val av bara en... Nåja, än har jag inte bestämt mig, trodde att jag hade det, men jag vågar inte ännu.. Vill vänta liiiiite till... ;o) Maja ska ha disco imorgon kväll, o i vanlig ordning är jag ute i sista sekunden.. Kolakakor gjorde ungen själv, så jag MÅSTE komma ihåg att köpa läskback, plastpåsar o micropopcorn.. Sen måste jag köpa glitterpennor också, för jag ska göra färdigt våra NOM-kokarder till KM:et.. Det gör jag imorgon.. Har under kvällen känt mig allt annat än kry, så Ibumetrin rules...

Ha en trevlig helg allesammans, återkommer med rapport från KM:et..

vinkevink