torsdag, mars 19, 2009

Ushkis förstfödda har anlänt!!


Ushki o Beyoncé har blivit föräldrar idag, stort grattis till S*Fairyhearts! Jag ser fram emot att följa de små noga!! Mamma Beyoncé är en fantastisk mamma, lugn och metodisk i sitt förlossningsarbete och en underbar mamma! Jätteduktig! Bebisarna var fem (fast det KAN ju ligga kvar några stycken i magen o ploppa ut senare, eller hur? ;o)), varav troligtvis tre tjejor o två killar.. Jag tycker ju att allt ser silver ut på nyfödda, men vid granskning av foton så ändrade jag nästan uppfattning.. Så färger tänker jag inte gå in på, däremot tror jag att alla är tigré och blir de lika goa o mysiga som Beyoncé o Ushki så blir i a f jag superstolt! De två förstfödda hade dessutom rejäla tofsar, det ni!! ;o)
Ovan ser ni femman, min klara favvis! Han är så söööööt!


Nummer fyra var en liten raring som ploppade ut när jag o Herr Fairyheart åkte o hämtade Wilma på fritids och pizza.. En liten röd tjeja tror vi.. Hon är lite liten, så det kan vara en han.. Inte lätt när de är småttiga att utröna könet, åtminstone tycker inte jag det.. Dock tyckte jag att det såg mest ut som en tjej..


Paddflicka med vitt! Sötis!


Herr 2, som ser mer silver ut i verkligheten, men brun ut på bild.. Nåja, mina fotokunskaper är ju aningens amatörmässiga, så jag tror ändå han är silver.. :oD


Söt tjockast tjej, padda! Supergullig!

Lycka till önskar vi S*Fairyhearts med barna och vi håller alla tassar o tummar att de ska fortsatt må gott o ha det bra!

Annars inte mkt nytt på fronten.. Imorgon hämtar vi Coco.. Ska bli så spännande! Inte fullt så kul är att en god vän ligger på sjukhus efter en bilolycka. Hon finns i mina tankar!! Krya på dig!

Nu ska jag lägga mig i badet.. Natti natti o ha det gott allesammans!

tisdag, mars 17, 2009

Jobbnatt o kluringar på framtiden...Ja, ibland undrar jag också om vi vuxna vet vad vi egentligen håller på med.. ;o) Om vi nu är vuxna..? Jag är fullt o fast övertygad om att mitt barnasinne ständigt kommer att överleva vuxensinnet, å ibland så kan jag inte hjälpa det, men jag får sån lust att göra knassaker.. T ex när kassörskan frågar om man har ett Coop medmerakort.. Då har jag lust att bara vråla "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!" så högt jag kan så att tanten lättar i stolen.. Men det är ju inte snällt, så jag avstår. Jag vill ju inte skrämma livet ur tanten.. Eller som när man blir våldsamt arg på tonårsynglet som för åttonde gången muttrat att man är en kärring och man inte kommer på något bättre att säga än "Nu är du tyst!" å så muttrar man "Bajskorv" till ungen.. Moget beteende, eller hur? Sonen kom hem idag o berättade att hans lärare bara tjatar o tjatar om vad de ska välja till gymnasiet, herregud, ungarna är ju bara i början av sista terminen i åttan! Då kunde jag inte låta bli, utan sa att han skulle svara sin lärare nästa gång "Säg att du inte kommer att gå i gymnasiet eftersom du siktar på att sluta skolan efter nian och istället bli porrstjärna i Italien!" Inte heller moget precis, och jag behöver väl knappast tillägga att sonen bara himlade med ögonen och sa att han aldrig i livet tänkte svara så.. Mina barn är nog mer mogna än jag tror jag..

Wilma har skapat "Wilmavärlden" eftersom hon har insett att hennes fantasier nog inte bör låtsas vara i verkliga världen. Idag berättade hon för mig att en kompis till henne var död. Jag hoppade högt i stolen och frågade skräckslaget vem? "Hon heter Anna (det hette min fd jobbarkompis som tragiskt gick bort för ett tag sedan) och hon är alldeles död.. Hon dog o vaknade aldrig mer o var bara..... 14 år!" svarar Wilma. När hon ser min fasa så lägger hon till ".. I Wilmavärlden alltså..." och jag andas ut. I Wilmavärlden får man äta godis varje dag, och dessutom får man alltid bada när man vill och gå på kalas jämt. Man får alltid god mat och behöver aldrig hjälpa till att städa. Jag tror att jag också vill skapa mig en ny värld...

Annars har jag inte mycket att förtälja.. Jag ska jobba i natt, och har haft lönesamtal med min chef. Jodå, jag får löneförhöjning i år också och anses som skötsam och duktig på mitt arbete. Det är jag nog också. Jag trivs fortsatt bra att jobba natt, och det är skönt att gå här o städa o plocka om nätterna. Sen är det ju så väldans skönt att krypa ner i sängen när alla drar till skolan o jobbet på morgonen, mmmmmm.. Då sover jag gott trots att sängen snabbt fylls av alla katter som vill gosa o mysa.
Just nu har jag torka på framtidsplaner.. Jag vet att jag med största sannolikhet vill para Coco med Cobran, och Delfinia med Ushki... Men vem ska jag para Cutie med?? En synnerligen bra fråga.. Kanske jag ska spara Candy o låta Cutie ha en date med gammeltanten..? Inte ens säkert det blir något, för trots att vi försöker hålla vikten på henne så är hon fortsatt fet. Wilma ska få en ny laserpekare, för då kan Candy trappträna o kanske gå ner några hekto.. Nåja, jag vet inte, i vanlig ordning lär man väl inte få bestämma något själv, det brukar ju katterna göra så bra själva. Sharin Foo vet jag heller inte vad jag ska göra med, hon har inte utvecklats som jag önskat, och som det känns just nu så vet jag inte vad jag ska para henne med.. Ushki är inte hennes tekopp, dessutom ska han ju ha en date med hennes mamma.. Nåja, jag får fortsätta klura lite till så får vi se om saker o ting faller på plats i planernas och verkligheternas värld också.

Näe, nu måste jag fortsätta städa så att jag med gott samvete kan sätta mig o kolla på Ally McBeal. Det är ett riktigt "måbra-program" som får mig att känna mig synnerligen sund och normal!

Ha det gott allesammans!

måndag, mars 16, 2009

Söndagsslapp o sånt...


Lille Skutt han var en vit kanin.. Och en katt som också heter Cobra Starship.. Å båda var de så rädda o försiktiga för nya saker, men allra läskigast av allt är att ge sig ut i det okända.. Då kryper man ihop o gör sitt bästa för att puffa upp sina morrhårskuddar o ladda bakbenen med superskutt.. Samtidigt som ögonen står rätt ut som pingpongbollar!

Nåja, jag är ändå så stolt över Cobran, han är en försiktig kille som gärna vill ha det lugnt o stillsamt runt sig. När han reagerar mot något så går han aldrig till attack, han bara gömmer sitt huvud, o kryper helst in i famnen på någon människa. Cobran är smart, och han vet att det finns otäcka saker ute i världen, som tonåringar med pistoler o sånt otäckt! Så därför ser han på omvärlden med viss skepsis, och behöver träna på att bli lite tuffare... Cobran är utställd med goda resultat, och till skillnad från de katter som attackerar när de blir rädda så gömmer Cobran sitt lilla huvud mot mattes axel o kryper i hop till en liten boll. Det är acceptabelt tycker jag. Och han har t o m visat upp sig alldeles ypperligt i tre paneler (av fem möjliga...)trots att han bara är snart tio månader!

Äntligen! Vi har uppdaterat vår hemsida! HELT otroligt! Det är såklart tusen saker till som ska göras på den, men bara en uppdatering är inte så illa.. Å en summering över 2008.. I mars.. ;o) Nåja, bättre sent än aldrig!

Annars inte mycket som har hänt, plock o styr hemma, softande, tvtittande o så har vi myst tillsammans. Lilla Nyckelpigan (Coco) har varit på sin första utställning, men bara legat i buren o tränat. En liten utflykt till ett domarbord fick det bli också, men eftersom bara två hade möjlighet att delta så blev det ingen kullklass för smådrakarna, men träning fick Coco i a f.

Brorsan Cutie är till skillnad från Lille Skutt en riktig cool cat. Han kan vara rädd, men döljer det bakom sitt intag av dunderhonung o kan hänga i utställningspose i flera timmar om så skulle behövas. Om han blir rädd visar han det genom att skaka lite i kroppen, men man släpper aldrig sin showposition om man heter Cutie! Aldrig! Däremot kan man väsa o fräsa lite åt andra ungtuppar som tror att de är nåt! Mest för att visa dem vem som bestämmer.. :o)

Nu blir det ytterligare lite plock o styr innan sängen kallar..

Gonatt allesammans!