fredag, juli 21, 2006

ÄNTLIGEN semester!

Hallelujah! Nu är det semester! Knappt att jag tror att det är sant, men i tre hela veckor ska jag bara pyssla här hemma och åka på små utflykter med barn o man. Mannen skulle egentligen ha semester också, men han lär få jobba lite trots det... Hmmm... Imorgon ska vi åka till Norra Öland, om vädret tillåter, och det ska bli underbart. Det är nog det bästa med att bo i Kalmar, närheten till Öland! Katterna är såååååå himla slöa i värmen och idag har vi haft regn, men den tryckande värmen består i alla fall... men nu ska jag ner o titta på OC, återkommer efter det och kvällens middag.. Grattis till S*Lynxeyes som har fått fina kattungar. De finns att beskåda på www.lynxeyes.se
Puh! Nu har jag tryckt i mig en massa tacos och dessutom kollat på OC. Semesterlunk??? Hehehe, du måste skämta, Malena... ;-) Här blir det ingen lunk, här går det i rasande fart, men man slipper passa andra tider än magens i alla fall! DET ska bli så skönt! De tre stora kidsen ska till Skagen med sin pappa nästa vecka, så bara lillmonstret ska vara hemma.. Hujedamej... Så nästa vecka är ett besök på Ikea inplanerat, en resning i förrådet och en allmän strorensning i huset.. Sen ska vi ta det lugnt å bara njuta av ledigheten! Nu ska jag ta ett glas vin och förbereda morgondagens utflykt till Öland med saftblandningar o muffinsbak, sedan ska vi kika på film o sdan sängen! Veckan har varit tuff på jobbet med denna värmen och hyperaktiviteten.. Att cykla i en timme i denna värmen är inte att rekommendera, man blir HELT slut! Ha det gott och myyyyyyyyyys!

tisdag, juli 18, 2006

Foton på Bruce The Man

Är för ovanlighetens skull barnlediga, hela ligan befinner sig på landet hos mormor och har så gjort sedan igår. Har bestämt mig för att bara plocka lätt i Beirut o istället vila o ta igen mig när jag kommit hem från jobbet, och det var skönt! En bra sak har hänt, tvättmaskinen har gått helt sönder nu (efter en massa lagningar) och nu får vi en ny imorgon, HURRA!! Men å andra sidan har den varit knäpp sedan i slutet på förra veckan så gissa om det finns överfulla tvättkorgar... Man vet ju vad man ska göra i helgen om man säger så.. Och nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan SEMESTER!!! Tre långa sköna veckor! Ska bli så skönt!!
Var ute o fotade jättebabyn ikväll, Bruce Viggesson. Nu väger han 4,3kg.. Hmmm... Och han är inte fet, men jisses vilka grova ben han har.. Jag upphör aldrig att förundras över dem! Tjock-DOmpan växer och har till dags dato gått upp 700g.. Maximus (hennes pojkvän) har tydligen sagt att det är sju ungar i magen... Hmmm... Vi får väl se.. Om det ens är några.. Jag lever fortfarande på hoppet i alla fall!
Nu ska jag hoppa i badet o tvätta mina skitiga fötter! Sedan ska jag mysa i pyjamas och kolla på film med sambon! Det ska bli jättemysigt, och sedan imorgon bär det av till jobbet igen och på kvällen kommer mina små trollungar hem igen! Ha det så gott allihopa och grattis till Jims JW-titel, Lotta!! OCH till BIS 2:an! ;-D