lördag, september 29, 2007

Spännande helg!


Kan inte låta bli att lägga in en bild på Bruce, och jag LOVAR, han är inte fullt så ful i verkligheten.. ;o) Han gillar bara inte att vara med på bild... ;o) Bruce går o lipar om nätterna, så till husses enorma irritation så har resten av familjen röstat för att Bruce ett litet tag ska sova i sitt eget rum om nätterna. Då blir han lugn, ylar inte och ägnar sig åt att äta o sova istället för att ropa på tjejer.. Håll ut Brucie, snart får du nog en tjej... ;o) Och vi får en chans att sova, även om undertecknad stundom har det aningens knepigt just med nattsömnen pga Wilma och "Avunssjukan".... Dompan ("Avundssjukan" kallad..) klarar ju inte av konkurrens, och om Wilma ligger brevid mig så ska Dompan ligga PÅ mig, vilket innebär att jag vissa nätter vaknar med andnöd och tror jag är döende.. För att en stor katt ligger o trycker på mitt bröst.. ;o) Hon ÄR speciell, min kära Dompa! Får inte glömma att ge henne ppiller innan jag åker..

Idag bär det så iväg på resa, först tåg till Kastrup o sen flyg till Madrid, där jag ska träffa Heather Anne och Ushki! Att jag är spänd o nyfiken behöver jag väl knappast nämna... ;o) Anne och jag ska ut en liten sväng i kväll o kolla på julklappar, och en stopp i Tax-freen på vägen dit blir det också för att hämta upp mina jobbarkompisars parfymbeställningar.. ;o) Ååååh, så spännande, bara det där nedrans flygplanet håller!!

Linn åkte nyss till kyrkans utflyktsresa, de ska till Liseberg idag och roa sig! Så gårdagskvällen ägnades inte bara åt Idol, utan idogt packande för mor o dotter.. Kycklingsallad, regnkläder (till Linn), kattbur, kattmat o kattsand (till moder) och GIVETVIS drabbades jag i går av en rejäl panikattack!! När klockan var halv fyra gick jag till korgen där jag alldeles bestämt trodde att tågbiljett och papper från Jordbruksverket skulle ligga... Det gjorde de inte... PANIK! Letade ÖVERALLT, för om det finns något som jag är expert på så är det att lägga saker på helt sanslösa ställen.. Född virrig o dör förmodligen än virrigare... ;o) Inga papper någonstans.. Fem i fyra på em var jag nära att ringa jordbruksverket o lipa, men så dök det upp en tanke om att jag KANSKE varit så ordentlig o satt pappren i brevstället brevid min dator.. Japp! Där var de, och när Marie Bazooka kom hit så var jag rätt uppstressad o hispig! Men nu fanns pappren i a f, o tullen är ringd (fast jag har ju givetvis slarvat bort numret till tullen vid Öresundsbron i Sverige, så det får Marie ägna helgen åt att söka rätt på.. Stackarn!)...

Maja o Sacke skjutsades till tåget också, de ska tillbringa helgen hos pappa, och hämtas upp av mig o Marie på hemresan på söndag.. Marie Gull hämtar ju mig och Ushki på Kastrup, så det känns skönt.. Jag lär väl vara supertrött efter alla bestyr.. ;o)

Nu ska jag ner o kolla packningen o packa ner det sista, sen gott folk bär det iväg till Madrid. Skänker en massa tankar också åt min kära vän som fortfarande befinner sig på sjukhuset, men det verkar som om hon är aningens på bättringsvägen! Det håller jag tummarna för! Stå på dig, damen, du är o förblir "The One and Only"!!!

kramar till er alla o kom ihåg att livet är till för att levas här o nu!

onsdag, september 26, 2007

Vilken dag kan det vara? Onsdag?


Hektisk dag på jobbet o hektiskt här hemma, många bollar i rullning nu.. Men eftersom jag känner mig själv är det bäst att jobba på medans jag är på g, annars...rinner det bort... ;o) Kidsen har varit hos farmor samt hos en granne, så de lyste med sin frånvaro fram tills alldeles nyss. Nu ska jag tvätta Wilmis o sätta på henne en pyjamas innan Idol, sen blir det softande framför tvn..

Här kommer bilder på barna, speciellt inlagda i bloggen för the one and only pappa Benny och familjen i Brömsebro. Alldeles för sällan vi hörs av!

Ha det gott allesammans o simma lugnt!

måndag, september 24, 2007

Måndag - sablars vilken dag!


Idag är jag HELT slut! Jobbat med hyperaktivitet grand mal och inte en lugn sekund på 8 timmar.. Phui! Imorgon väntar ännu en liknande dag, så jag ser grymt mycket fram emot att sitta på tåget kl. 9 på lördag för att åka ner o hämta Ushki i Spanien. ;o)
Igår fyllde man så 37 år, känner mig dock mer som 47 idag.. ;o) Fick fina presenter i form av foton på Delfinia, Edward Scissorhands och Donnie Brasco! Tusen tack, familjen Wolke, ni är en favvisfamilj!! Prinsessan Kitty (alias Delfinia) mår just som en prinsessa och jag är supernöjd med hennes utveckling this far... Ska bli så spännande att följa henne vidare...

Lillebror har blivit stor och pappa tidigt i morse till en liten flicka! Jätteroligt, första syskonbarnet av den sorten, de andra är pojkar! Grattis lillebror o sambo, pussa på den lilla från oss!

Mitt i all lycka o allt har jag också fått reda på att en kär vän är sjuk... Tusen miljoners kramar, vi håller alla tummarna för ett snart tillfrisknande! Så länge det finns liv finns det hopp... Jag saknar rösten, människan och de små meddelandena o telefonsamtalen, och hoppas som sagt att det snart blir bättre!

Har svullat smörgåstårta i mängder i helgen, gjorde en ny variant i år som var FENOMENALT god, jag tycker ju som bekant att det är roligt att göra smörgåstårtor! En mockatårta gjorde jag också, och jädrars vad gott vi har ätit i helgen. Lilla mamsen med man o en lillebroder (dock inte den som blev far) kom på visit tillsammans med svärmor, och vi hade en lugn o trevlig lördag. Tack för allt och för att ni finns! Söta farmor Eva ringde också, synd att vi inte bor närmre och har mer tid att träffas, men en date bokade vi in! Då ska vi åka ner till världsmetropolen Brömsebro, där jag är uppvuxen, och hälsa på "farmor" och "farfar"! Ska bli superskoj!

Annars intet nytt, ska försöka hinna uppdatera den som vanligt sorgligt eftersatta hemsidan under kvällen... Det behövs.. ;o)

Ha en trevlig kväll och kom ihåg att ta vara på dem ni tycker om och att visa det! (inspirerad av Lotta Långängs blogg... ;o))