lördag, november 04, 2006

Lördag med häxor o kålpudding!


Idag har jag varit lat o trött.. Mannen har varit desto mer effektiv, för han har rensat avloppsrör o storstädat i köket, medans jag bara har badat o vilat.. Gjorde därför en av hans älsklingsrätter till middag, kålpudding! Både han o jag gillar det, men kidsen fick köttebullar.. Wilma har varit på sitt livs första fest, och det var tydligen jätteskoj. Kompisen från dagis bjöd på tandkrämsbullar o de fick stoppa fingrarna i rosa makaroner, vilket var högt uppskattat! Wilma hade med sin en liten Halloweenblomma som present och det uppskattades. Hon var utklädd till Häxa och hade en liten trollstav som hon förvandlade alla till grodor med..

Kattungarna har haft en släng kräksjuka, det har varit tuffast för Edward, men i fredags var jag på djursjukhuset o inhandlade Hill's a/d och i/d, så jag hoppas han går på sig snart.. han är så smal, den lille uslingen, men pigg o alert trots det. Måtte han krya på sig snart. Han äter med god aptit och det gör även Corpse Bride, som är så kopiöst lik sin mor både i matglädje o beteende. Ska helst ligga vid min sida i sängen när jag går o lägger mig, en riktig myskatt! Hon är riktigt grov och ser riktigt fin ut, men hon är verkligen mor upp i dagen! Shanta är vacker! Hon är så vacker att det nästan gör ont! Lite tunn hon också, men ack vilka längder o hon ÄLSKAR att posera. Man kan hålla upp henne som om hon vore på utställning o hon bara hänger där.. Hur länge som helst! Bruce är RIKTIGT kär i henne, han ligger jämt i närheten av henne o myser, den lille snuskgubben.. Donnie Brasco är social o alldeles fantastiskt söt! han går runt o piper lite för att man ska kela honom o så spinner han som en liten traktor! Sötnos! Han är mest lik sin pappa!

Sitter o planerar utställningarna jag vill åka på i vår. Likabra att planera o betala in första dagen, för annars lär man inte komma med! Längtar till Ädelkattens utställning i december, blir ett glatt gäng som lär träffas där. Jag ska gå assistent, och det är ju alltid trevligt! Hoppas snart domarfördelningen kommer, jag är ju sååååååå nyfiken!! Denna gången slipper Bruce tampas med Mandel i a f, men det lär väl komma fler grupp 3 hanar som vill fightas om CAC misstänker jag.. Brrr.. Sånt är så nervöst! Lilla Shanta ska ju förhoppningsvis debutera och möter halvsyskon o kusiner o gud vet allt.. DET lär bli en rysare, jag avundas inte grupp 8-domaren! Maximus dotter Carmencita kommer dit, S*Trollgummans Okelani O...Bimbo kommer dit, S*Lynxeyes Painted Lady kommer också, å så lilla Shanta, minst av dem alla. Säkerligen kommer det ännu fler, grupp 8 är poppis nu..

Jag är SÅÅÅÅÅ nyfiken på S*Vimmerskogens bilder... Lasse tog MASSOR med bilder på WW o han är ju så duktig på att fota, så jag LÄNGTAR verkligen till de kommer ut, men det gör egentligen inget att man får vänta lite, för då blir det desto mysigare när de väl kommer.. Måste nog köpa en "riktig" kamera eller åtminstone en extern blixt, men va fasen man har ju aldrig råd! Alltid är det nåt som behöver inhandlas eller nåt som sonen har slarvat bort som ska ersättas osv.. Ska iväg med Candy på blodprovstagning snart, o nu släpper vi pillren! Phui! Lär bli spännande med Herr fertil i huset också, bevare oss väl.. De ska hållas åtskiljda när vi inte är hemma o har dem under uppsikt och det börjar jag nog med direkt när jag släpper pillren. Jag är fullkomligt LIVRÄDD för en tjuvparning! Det får INTE ske! Gudarna ska veta att hon är tjock som en minigris i a f, så det skulle inte skada om hon gick av sig lite.. Fetaste katten i stan! Ändå försöker hon snika till sig kattungarnas a/d-mat, som är extra rik på vitaminer o nyttigheter.. Man får passa de små så de verkligen får äta i fred, annars äter tjockisarna upp allt! Nåja, de får ju också god mat, men givetvis vill de ha kattungematen, så är det ju bara... Nu ska jag gå ner o vila lite, sedan blir det en tvkväll.. Ska se "När lammen tystnar" med dottern, hon längtar efter att få se den..
Tack o hej från mej!

torsdag, november 02, 2006

onsdag, november 01, 2006

Onsdag alleredan...

Idag har det varit HISKELIGT kallt ute! Cyklade iväg till jobbet utan långkallingar och det borde jag inte ha gjort.. Inga vantar heller, så när jag kom fram i snålblåsten så var jag ruggigt kall... Brrr... Skulle egentligen gått på långpromenad med arbetstagaren, men eftersom vädret var allt annat än bra så tog vi långpromenaden inomhus, dvs på nyöppnade Maxi och affärerna runt omkring.. Jättemysigt! Åkte hem efter arbetsdagen, som var vääääldigt lugn o stillsam idag. Hämtade Wilmisen i snålblåsten o snöblandat regn och fick pälsa på henne både vantar o tjockmössa.. När jag kom hem hade inte "fuktgubbarna" varit här än (fick en lapp i brevlådan om att de skulle mäta fukt o sånt i väggarna i våra våtutrymmen och det kan sannerligen behövas...).. Skönt, tänkte jag, då kommer de imorgon.. Det rotas i alla skrymslen o vråar här nu, för det har varit diskussioner med ett bostadsrättsombildningsföretag om att göra bostadsrätter här.. Fine, gärna för mig, men inte till de skambud som vi har fått hittills från ägaren.. Hur kul är det på en skala att betala en hyra på 8000kr och vid en eventuell ombildning hamna på exakt samma månadskostnad utan att ens amortera lånet?? Not very nice, precis... Så det blev nej tack.. Gillar inte riktigt stuket på det där bostadsrättsombildningsbolaget, för de lovar rätt mycket men verkar lite lätt sugna på att bara tjäna pengar på oss.. Men enligt dem själva så tjänar de absolut ingenting om affären går i stöpet och om den går iland så tjänar de några få kronor.. jojo, dra den om Rödluvan också.. Liiiiiite märkligt att deras förslag till oss om ombildning kom strax efter att våra fastigheter hade köpts av en ny ägare.. Äsch, jag gillar inte såna där typer som ska lura in oss i en klart olönsam affär där vi ska betala överpriser för hus som är fulla med fukt o i vårt fall så är hela vår lägenhet i stort renoveringsbehov (vilket den var redan när vi flyttade in.. men snälla som vi var ville vi inte fixa till allt eftersom barnen fortfarande var så små o det kändes liksom lite överkurs... Kan tillägga att Wilma redan lekt Picasso på väggarna...).. Nåja, det ger sig väl, men bra att "fuktgubbarna" kom o kollade och jodå, de hittade mycket riktigt en massa fukt i våra badrumsväggar.. Själv skulle jag önska att man rev ut hela badrummen o totalrenoverade dem, men snåla hyresvärdar brukar inte vara sugna på sånt dessvärre...
Katterna mår prima, men jisses vilket sjå att försöka fota de små trollen igår. Till slut var jag skitsur och röt åt alla barn som tvunget var oerhört måna om att springa runt i lägenheten (o kattungarnas folus var därmed definitivt inte på vippan jag viftade med..) och åt mannen som mest stord o glodde.. tyckte jag.. Nåja, bilder blev det, men som vanligt är jag djupt kritisk till dem.. Nåja, bara att inse att de är så bra som jag kan få till dem under de förutsättningar som finns i form av kamera, miljö, kunskap om fotande (typ obefintlig..fniss..) o tidsbrist.. ;-)
Bruce Viggesson njuter att vara hemma och är redan kär i Shantaram... Hmmm... Han tvättar hennes rumpa ofta och noggrant o då o då får hon sig ett nackatag... Hmmm... Hoppas han inte pinkar inne och hoppas att han o hon blir ett matchande par såsmåningom.. DET skulle vara en trivsam upplevelse tycker jag.. Candy är fortsatt mest lik en elefant, och Dompan gör sitt bästa att komma i närheten av Candys size... Hur lätt är det på en skala att försöka banta en dötjock hona med kattungemat o kattungar överallt..? Inte lätt, det vill jag lova! Nu ska jag gå ner o prata en stund med mannen, han kom precis hem från jobbet.. Sedan ska jag mumsa glass o titta på Bonde söker fru, följt av Top Model.. Tack o hej för mej!

Ps Måste bara tillägga att Edward Scissorhands har "hittat hem" nu också, han kommer att dela familj med brorsan Donnie Brasco, och det känns jättebra! Ds

måndag, oktober 30, 2006

fortsättning...

Vi lyckades ha en fantastiskt trevlig dag på utställningen hela lördagen, Maries hona Yatzy blev Raymonds nominering som kastrathona och Vigge, Bruce pappa, blev hans nominering som kastrathane. Jätteroligt!!! Både jag o Marie gick omkring som på små moln hela kvällen och jag var så OTROLIGT ÖVERLYCKLIG!! Mitt enda lilla bekymmer var Bruce, för även om han är en synnerligen cool herre så vill han ABSOLUT inte gå på toalådan när han är borta.. han kissade en stooooooor pöl i lådan på fredagen men sedan var det stopp. Särskilt matglad är han inte heller, men lite petar han i sig.. Jag köpte hans favvismat (de där små burkarna som heter "Shiny coat" eller nåt liknande) och när vi kom hem till hotellrummet firade han med att mumsa det. Vi gick ut på en liten mysig arabisk restaurang där vi i stort sett fyllde lokalen, eftersom vi var tolv personer.. Aningens missnöjd var jag till en början, för jag är rätt tråkig med att prova ny mat, men samtidigt bara MÅSTE man ju göra det ibland, så det var bara att försöka läsa menyn (på holländska..).. En av de andra gästerna översatte tack o lov, och då beställde jag grillspett med blandat kött. Mmmmm... Det var SUPERGOTT!!! Eftersom vi var så många kallades en av de andra gästerna in som extra serveringspersonal, det var lite roligt. Vi hade jättetrevligt, saknade bara Rosmarie, Annette & Göran mfl.. När vi kom tillbaka till hotellet var jag sååååå trött!! Bruce hade kissat en stor klump i lådan och ätit upp all sin favvismat, så jag gick med gott samvete o lade mig för att se fram emot söndagen och La Grande Finale! Vi gick upp relativt tidigt på söndagen, men lite missöden (som att vi först inte kom in i parkeringshuset där bilen stod, o när vi väl hade kommit in så kom vi inte ut med bilen!!!Pust!) sinkade oss lite.. Bruce Viggesson hade en lugn o skön dag och våra rara burgrannar höll tummarna för honom. Många besökare impades av hans oerhörda lugn o tålmodighet trots kamning o diverse piffande. Han bryr sig liksom inte, bara finner sig i det! Man skulle börja med kastraterna och det tog ganska lång tid, men snart var Vigge uppe på scenen och hans assistent verkade fullt tillfreds med att han bara låg där på bordet o halvsov.. Lite irriterande måste erkännas. Därefter var det Yatzys tur och hon brukar ju bli lite orolig av höga ljud, och det var det verkligen överallt, både danskar o svenskar o alla andra skrek o hejade.. Hennes assistent kom från Skåne (tror jag!) och han var så jätteduktig, höll henne så att hon kände sig lugn och allt gick jättebra! Såsmåningom var det då Bruce tur och när han äntligen fick en bur så lade jag in honom där, för då brukar han bli lite mer alert.. men inte alltid.. Strax innan det var hans tur att komma upp med de andra nominerade grupp 11-katterna i kat II så kommer den skånske assistenten springande och hojtar till mig! "Du måste hämta hans låda, han behöver gå på toa!" HJÄLP! Ilfart till maries bur efter torrschampoo o borstar, för jag visste ju att ända bort till vår bur skulle jag definitivt inte hinna och en bajskatt är inget roligt att skicka upp i panel. Inne bland burarna stod en liten viggeson alldeles nerbajsad med måååånga hjälpsamma assistenter runt sig. En dam berättade atthan inte ville sätta sig o bajsa på burgolvet, så hon höll fram en servett till honom som han satte sig på o uträttade det han skulle. Kunde inte hjälpa det, men jag var lite glad att han hade bajsat faktiskt, även om tajmingen var lite dålig... ;-) Nåja, alla tillgängliga assistenter (tror de var runt 6 stycken!) hjälpte mig o Marie Bazooka att pudra, kamma o pudra o kamma o hålla och den lille mannen bara står där som en raring trots all uppståndelse!! Han blev mycket uppskattad o alla berömde hans temperament! Ett litet morr kom det till sist, men då var vi klara. Men hallå, hur kul skulle man tycka det var att få hela bakdelen o de nedre regionerna pudrade med torrschampoo o borstade i högt tempo?? Inte jag i a f. Hans assistent var JÄTTEDUKTIG, hon höll honom alert och vaken och han var verkligen på sitt bästa uppvisningshumör framme på scenen! Superduktig assistent! Annars kan han sega ihop o se lite loj ut, men idag var han riktigt på alerten o lekte med domarnas vippor t o m. Bruce Jag trodde inte han skulle få röster, och det fick han inte heller, men han skötte sig verkligen med den äran och en del av domarna tittade på honom flera gånger. Jag var så stolt när de ropade upp Bruce namn att jag nästan dog!!! Och alldeles rörd var jag också! En alldeles underbar upplevelse som jag unnar alla minst en gång!! Och att dessutom få se hans fina, goa pappa i panel samma dag, det var verkligen extra kul!

Några svenska WW blev det och det var superroligt! Men jag tyckte ändå att det kändes som att man redan hade högsta vinsten bara genom att bli ex 1.. Antar att jag inte har världens största förväntningar eller ens tänker på det skulle kanske någon gång kunna vara möjligt, men det är klart att man gärna vill uppleva nåt sånt också i framtiden! Det jag på mitt svamliga sätt vill få fram att det KÄNDES som att jag hade fått högsta vinsten ändå liksom, bara genom ex 1:an! Å BIV o NOM var också helt underbara! Så jag var absolut mer än helnöjd med dagen och allt med hela resan! Jättekul!

Vi hämtade våra bedömningssedlar och Bruce fick ett vackert diplom där det stod att Bruce Viggesson blivit ex 1, Biv och Nom. Dagen fick han en pokal för BIV, en liten medalj för Nom och på söndagen fick han en jättevacker orange och svart kokard (eller heter det "korkad"?! ;-)) och jag köpte faktiskt en speciell kokard där det stod att han blivit NOM på World Winner 2006. Den kostade 50 spänn, men det var det verkligen värt, för vem vet när nåt sånt kommer att hända igen?! Vi fick fina presenter från halvsystrarnas familjer också, jättefin vippa de luxe, jättefin prydnadskatt och en cooooooool liten boxardrake! Tack! Jag kan säga att jag åkte till World show utan andra förväntningar än att ha så kul jag kunde och att Bruce skulle uppföra sig väl... Och jag kom hem med minnen som är helt fantastiskt roliga!

Efter allt var över så sade i hejdå till Maggie, som skulle flyga hem till England, och Lasse & Gunilla på S*Vimmerskogens o alla våra burgrannar o alla andra trevliga människor som var där! Det kändes nästan lite vemodigt, men både Marie o jag skrattade gott när våra sambos (som tidigare skytt utställningar som pesten...) helt plötsligt började prata om att det inte var så långt till Slovakien och att det var där WW skulle vara nästa år... Fniss... SW var också på tapeten, så det är bara att hoppas att man kan kvalificera sig och kanske delta där, det är i a f våra sambos önskningar... Så det kan bli! ;-)))
Nu ska jag ner o vila mig lite, jag är gristrött trots att jag kunde sova en del på vägen hem.. Tack o hej från mej!

Äntligen hemma....

Jaha, nu är man hemma i vardagen igen och det känns jätteskönt att vara hemma, samtidigt som man är så full av minnen och upplevelser att man tror att man ska spricka! David o Stefan körde hela vägen hem från Maastrich och förutom lite felkörningar (hehehe, vi var t o m i Belgien o vände… fniss) så har resan hem gått mycket bra. Marie o jag började resan med att dricka Whisky o öl, och det var ju sköj, så lite ”rajraj” blev det! När vi hade kommit till Kalmar hämtade vi upp en lycklig Wilma hos farmor o farfar och sedan hem till småtrollen o de stora katterna. Bruce var jätteglad över att vara hemma igen och går bara runt o myser o äter och har även besökt lådan ett par gånger. Småkissarna har växt MASSOR och utvecklats medans vi har varit iväg! De kom o mötte oss, alla katterna! Tänk vilken tur att vi har min älskade lilla mamma och lillebror Coffe med sin tjej Emmy som kunde passa alla katterna med den äran! TUSEN TACK!!!

Ja, var ska man börja… Först av allt vill jag berätta att vår internetuppkoppling på hotellet var nästintill katastrofal, för jag fick sitta i trappan och surfa för att få anslutning. Därför blev mitt uppdaterande inte så digert som jag hade önskat… Men några bilder fick jag iväg till Rosmarie på S*Trollgummans, och hon är väl verkligen en person som ska vara stolt över sin uppfödning o resultaten på hennes uppfödda katter!! Alla ”Trollgummekatter” blev djupt beundrade av såväl publik, assistenter, domare och andra utställare, inte bara för sin skönhet, utan också för sina helt outstanding temperament!! Alla skötte sig mer än väl och var med på noterna hela tiden, för att visa sig från sina bästa sidor, och vi som har fått äran att få låna Vigge som pappa till våra kullar och/eller äger hans barn var djupt stolta! Hade jag fått välja en WW-uppfödare så hade det utan tvekan varit S*Trollgummans!! Jättesynd att inte du var där, Rosmarie, men jag vet ju att du satt hemma o tittade på direktsändningen från Internet och det var ju bra att det fanns! Stort grattis till de fina resultaten som kommer från ditt digra avelsarbete!

En svensk skogis blev ju faktiskt WW’06 också, grattis till Ingrid o Annelie!! Det var fler svenskar än jag trodde på plats, och det var ju skoj. Från ”La familiga” fanns det ju också en del representanter, nämligen Kattis o Mats från S*Drakborgens (Grattis till Ullas Ex 2!), Angelike & Michis från S*Glömstaskogens (Grattis till Gudruns Europa Premier titel!! Grattis också till Yrjas cert!), Helena (representant för S*Trollgummans med vackre Vigge Vildbatting som fick Raymond Saetre LYRISK!!! Grattis pappa Vigge till cert, BIV och NOM!), Marie o David från S*Fairyhearts (Megagrattis till Yatzys Grand International Premier titel och dessutom NOM!!! Grattis också till Bazookas Ex 2, konkurrensen var för hård för en bikinikille på WW! Fniss! Kanonbedömning!) samt Lilly & Per-Åke från S*Miss Mikkus’ (Grattis till Farbror Barbros Ex 2, hon är ju bara så vacker den kattan!!! Och vilken bedömning! Waowe!)! Tillsammans hade vi kanonkul, även om Yrja skrämde livet ur oss när hon försvann på hotellet… Brrr, vilken rysare! Skönt att allting gick bra till slut! Om ni vill läsa mer om Yrjas äventyr på hotellet så kan ni besöka S*Glömstaskogens hemsida, där finns en blogg där jag tror Michis kommer att berätta om Yrjas äventyr.. Maggie från England var också med och det var en oerhört trevlig ny bekantskap! Så ”La familiga” har ett nätverk även i England.. fniss.. Internationella är vi minsann!!! :-D
På lördagen fick jag veta att Bruce Viggesson skulle få Annelie Persson till domare. Annelie har aldrig bedömt Bruce och jag såg efter en stund i katalogen att han hade konkurrens av tre fina killar från Danmark, Spanien och Finland.. Hade har gått i klass 9 hade han varit själv… Hmmm… Efter en snabb titt i burarna brevid (katterna satt någorlunda indelade efter sina nummer, så konkurrenterna fanns i burarna brevid) så konstaterade jag att han kanske skulle kunna ta en Ex 3, för en av konkurrenterna såg lite bubblig ut i profilen och hade inte riktigt lika bra kvalisorter som Brucie.. De andra två såg fina ut och jag hade redan innan ställt in mig på att förmodligen bli sist, så mitt hopp ökade. Förstå mig rätt nu, jag dissar inte Bruce, jag tycker han är KANONFIN och har jättefina kvaliteter framförallt på lång sikt, men jag är så djupt kär i den katten att min förmåga att se kritiskt på honom gör att jag nästan blir överkritisk… Och han är en helt underbar katt på alla de sätt o vis, skulle aldrig vilja byta honom mot NÅGON annan katt, men särskilt flashig är han inte… Därav min något negativa inställning innan shower… När vi checkade in hos veterinären på morgonen så blev han ÖVERFÖRTJUST i Bruce, framförallt hans storlek och coola inställning till livet. ”It’s too bad for you I’m not the judge, because if I was a judge this cat would be my winner!” sa han och jag var så stolt över min fine kille!! Fast det är jag ju redan innan jag hör vad andra säger om honom… ;-))) Bruce var cool med sin bur, men det var inte lätt att få in honom eller ut honom ur en buröppning som var ca 15 cm hög och 20 cm bred… Burarna var under all kritik, men annars var allt mycket bra organiserat och arrangerat! Och OTROLIGT vackert dekorerat! Nåja, jag tog en snabb kik på hur många katter som skulle vara före Bruce och insåg att han skulle upp först på sen eftermiddag, så jag minglade runt och tittade på allt möjligt. Annelie Persson hade förutom NFO grp 3 även MCO grp 6, så det var en del katter som hon fick döma den dagen… Nåja, dagen gick och de andra fick goda resultat, för att bli Ex 2 på World Show i tuffa grupper o klasser är för mig oerhört hedervärt, även om man såklart alltid önskar att man vinner… Domarna var noggranna och rättvisa med sina bedömningar, åtminstone de jag såg och tiden bara rasslade iväg.. Så var det Bruce tur. Mannen hade kommit ganska tidigt till utställningen och gick runt med Maries sambo David o mös, och både han o jag var nervösa när det blev dags för Bruce. Han var först av de fyra tävlande i sin klass och Annelie berömde han storlek, look, profil mm. En jättefin bedömning och Bruce var lika lugn och tillfreds med tillvaron som vanligt. Sedan bedömde hon de andra tre konkurrenterna, men jag sprang farm o tillbaka eftersom dels Gudrun skulle upp för BIV och dels för att andra katter som tillhörde sällskapet skulle upp hos Raymond.. Så kom jag tillbaka lagom till motiveringen av vem som skulle bli fyra. Phui.. Inte Bruce.. Sedan kom trean och det var inte heller Bruce.. Då var det bara Bruce o den som jag hade tippat som klassvinnare kvar.. Annelie berömde den andra katten men avslutade med något som jag då förstod innebar att Bruce blev Ex 1!! Jag STORTJÖT!!! Mannen fick bråttom till toan, så nog blev han också rörd.. Marie o jag kramades och sedan bedömdes de två (eller var de tre?) tjejerna i samma klass. När de hade rangordnats så berömde Annelie tjejerna, men avslutade med att säga: ”They are both very beautiful girls, but none of them can compeet with my boy!” (eller nåt liknande..) JUBEL!!!!! Bruce blev BIV-Junior!!! Hurra, hurra, hurra! Han skulle tillbaka för nominering och jag var så hejdlöst lycklig att det kändes som att vinna högsta vinsten! Inte nog med att han blev Ex 1, han blev BIV också! Älsklingsgubben!! Nominering ja, jag visste ju att det fanns en hel hög med fina MCO och att det fanns flera i klass 11, men jag hade inte en susning över vilka de var eller hur de såg ut! Inte för att jag brydde mig heller, för den delen, jag var redan mer än nöjd med resultaten för min pojke och härligast var mina trevliga konkurrenter som gratulerade oss så varmt och var jättegulliga! Nåja, tiden gick och de fina resultaten bara rasslade in för Vigge o Yatzy, som tog sina cert o Vigge tog dessutom BIV-en. Lite champagne slank ner för att fira Gudruns EP-titel och jag kommer inte ens ihåg vilken ordning det var. Annelie slutförde sina bedömningar och så var det dags för nomineringarna.. Hmmm.. Bruce konkurrent dök inte upp.. Vi väntade o väntade och till slut kom en vacker sköldpaddsMCO-flicka… Jojo… Nåja, jag visade upp bruce och han var så ståtlig och visade verkligen upp sig, men det gjorde tjejen också.. De berömdes av Annelie på olika sätt och deras svagheter vägdes mot varandra och till slut så var jag bombsäker att tjejen skulle ta det. Särskilt när hon började prata om deras öron.. Bruce har bra storlek och bra bas, men hans öron har till min stora sorg inga tofsar och de är i ärlighetens namn lite rundade… Men tydligen var MCO-flickans öron lite sämre än Bruce’s och Annelie höjde handen mot Bruce och jag trodde knappt att det var sant!! Bruce var Nominerad till World Winner 2006!!! Yihaaaaaaaaaaa!!!! Han fick en jättefin laserpekare med en inskription om grattis från Annelie Persson, jättegulligt och jag blev jätteglad! Mannen var helt överväldigad även han och vi var såååå lyckliga, och det är vi för den delen fortfarande!! Att sedan pappa Vigge blev Nominerad och Maries Yatzy också var ju bara helt otroligt!! Vilka framgångar!! FANTASTISKT!

Nu måste jag ner o kela med mina kattbebisar och sedan ska jag ta ett låååångt bad, å så återkommer jag med mer av mina upplevelser från WW… Tusen tack för alla grattis och allt stöd och support! Helt fantastiskt! TACK!