torsdag, april 03, 2008

I morgon smäller det..

..för då ska Wilma till tandläkaren. Anledningen till detta är att vi har haft vissa problem med tandläkarbesök för ungen! Inte så att hon är rädd eller inte öppnar munnen, men hon är inställd på SHOW när hon är hos tandläkaren. All pedagogisk träning från tandklinikens håll med att visa alla verktyg och vara vänlig o snäll har inte fått Wilma att förstå sin egen roll, dvs att sitta stilla, tyst, snäll och gapa stort.. Hon tror istället att tandvårdspersonalen är där för att hon ska showa, och det gör hon med råge... Suck... Så nu får mamman (dvs jag) följa med o peka med hela handen för att ungen ska sitta stilla.. Dubbelsuck..
En stilig kattpojke på dryga året söker nytt hem! Han är rödsilver och vit och alldeles synnerligen trevlig och vacker. Kastrat är han, och här kommer en bild på honom. Ett varaktigt gott hem sökes till detta barnbarn till Dompan, och gärna där han har möjlighet att få gå ut. Mer nytagna bilder kommer såsmåningom..


Nu börjar jag få ont igen i nacke o axel, fasicken också! Men jag hoppas att det går över snart. Annars är det så full fart som det kan bli, massor att göra på alla fronter och tiden springer.. Så nu är det dags att jag hoppar i säng och försöker att sova natten lång så att jag är pigg!

Ha det gott o gonatt!