fredag, januari 01, 2010

2009 är över, nu är det nytt år!


Foto Malin Tullare, S*Puzzlebitens första kull! Och Bruce barnbarn samt Candys o Dompans barnbarnsbarn! Jättefin kull som finns att se på S*Puzzlebitens hemsida.
Nytt år som förhoppningsvis bjuder på mer glädje än förra året.. Men året startade med en tragedi. Allra sötaste lilla Lufsa Lurvfot är borta, och finns nu i katthimlen p g a en mycket tragisk olycka. Våra tankar finns hos Lufsas ägare och vi beklagar sorgen. Ibland händer saker som man inte har räknat med och olyckor händer tyvärr så lätt.. I våra minnen lever Lufsa kvar, Rest In Peace..

2009 var ett år som innehöll den djupaste av sorg och ändå många glädjeämnen. Vi tog farväl av min mamma, som var svårt sjuk från april och fram till sin död i november. En tung förlust för hela familjen och alla i närheten, men mammas minne lever kvar i oss alla, och all den värme och kärlek hon gav oss i livet finns kvar i våra hjärtan! Givetvis överskuggade detta allt annat i våra liv och det var mycket sorg men också oerhört skönt att mamma fick ett fint slut och att hon var sig själv in i det sista.

I kattvärlden lyckades vi få såväl goda som dåliga resultat på våra katter, och en oväntad kull som verkligen blev en överraskning. Alla planer föll bort, och ingenting blev överhuvudtaget som vi hade tänkt oss.. Men i slutändan blev det bra ändå! ;o) Cutie lyckades gå från ex 3 och ex 2 till Ex 1 på SW (där han också blev bästa hane i grp 4! En enorm merit!) och krönte årets sista utställningar med att bli Klubbmästare i Calmare kattklubb, aka Best of the best, samt Champion och BIS hane i kategori 2 på Birkas stora utställning i november. Helt otroligt och även om vi tycker att han är stilig och tekniskt mycket bra så var vi nog ändå väldigt oförberedda på dessa framgångar! Men glatt överraskade! Ushki blev kastrat utan att ha fått en endaste kull i vårt stamnamn trots många försök. Candy lurade oss att hon var dräktig, men istället var hon bara ... smällfet! Å älsklingen Bruce blev sjuk, men tack o lov så klarade han sig med att bara amputera en baktå o slapp efterföljder i form av spridning och elände! Det gör oss djupt tacksamma! Vårt fina nytillskott CocoBängan kom in i familjen med buller å bång, och har fortsatt leva upp till sitt första intryck som familjens busfrö, tätt ackompanjerad av Cobran och Sharin! Triss i brott! ;o) Nåja, våra liv är aldrig tråkiga med den trion i hushållet, det vill jag lova!

Nyårsfirandet blev mycket stillsamt, lugnt och fantastiskt trevligt hos våra vänner Emma o Marcus. God mat, gott sällskap och harmoni, jätteskönt! De tre stora var hemma med vänner och firade även de stillsamt, helt otroligt vilka skötsamma tonåringar man har!! Nästan så att man undrar varifrån de anlagen kommer?!

Nu ska mannen och jag ta årets första duell i Guitar Hero 5, och givetvis hoppas jag på seger! Tonåringarna har åkt till sin pappa i Malmö, så det är bara mannen, jag o lillgrisen Wilma samt katterna hemma. Lugnt o skönt, lite trist bara att jag jobbar så mycket. Å i nästa vecka kommer förhoppningsvis Kitty aka Delfinias första kull, som vi väntat på sååååå länge!!! Håller alla tummar för att hon är punktlig och att allt ska gå bra, så att vi får starta året med en ny kull i Vildhjärta/Wolke-regi! Härligt, det ser jag fram emot mycket!

Kramar till er alla och hoppas att ni alla får ett riktigt Gott Nytt År!