tisdag, oktober 28, 2008

Hemma från WW 08!


Nu är vi hemma och med oväntat goda resultat för svenska La Famiglia! Nomarna haglade över oss, och katterna skötte sig ypperligt! Trevliga reskamrater och goa katter plus lite studiebesök, det var behållningen av WW 2008. Organisationen var under all kritik och det var trångt, rörigt och egentligen ett under att inte katterna smällde både till höger o vänster... Men det gjorde de inte, de skötte sig ypperligt, t o m Ushki, som är så hormonstinn just nu att han mest går o ropar på flickor.. Ushki fick sitt cert men blev slagen i BIVen av en katt som var bättre för dagen, en stilig herre! Vi var glada för cert och för att Ushki skötte sig så fint och visade upp sig så vackert han bara kunde. Brucen kom upp till Annette Sjödin, och hon garvade lite åt oss när hon insåg att vi åkt ända från Sverige för ett CAP.. Jaja, Brucen var ju med för att visa upp sig för sin spanska fanclub, och minsann om inte herr Viggesson lyckades skapa sig en ny fanclub även i Portugal! ;o)


Vackra Apansson aka Cicci Cirkeline, även känd som Viggemamman, fick cert o NOM! Grattis!


Stolt Drake med vacker Yllin visar upp sig, fick cert o blev även NOM i tuff konkurrens! Ännu en fertil hane med fantastiskt temperament, trots att han i sin personlighet egentligen är lite blyg.. Grattis Yllin!


Vackre Bazooka, som blev NOM och detta trots att han mötte en ENORM MCO-hane i Nomineringen. Skötte sig ypperligt o visade upp sig så fint, vacker, vacker VACKER Dompa-son! GRATTIS BAZOOKA!!

Å så Pushkin! Visade upp sig fint som ettåring, men hur lätt är konkurrensen när man möter gigantiska vackra pojkar? Inte så enkelt, men vi är så stolta över Ushki, han skötte sig fint och artar sig väl!
Å så världens bästa Brucan Viggesson.. Helt otroligt med NOM! Att bara se Brucan i samma panel som meriterade hanar som han mötte värmde hjärtat o helst att han visade upp sig riktigt fint! Godingen! Han är bara bäst oavsett! :o)

Ha det gott allesammans o grattis till alla fina resultat, bedömningar, titlar och annat som skedde i helgen. Inte minst grattis till den del av La Familiga som var på plats, ni andra var saknade, men kul hade vi!

Dagens bästa: att ha kommit hem till ungarna o de andra katterna o att Brucan o Ushki skötte sig utmärkt hela resorna både till o från Lissabon och på utställningen. Det gör mig jättestolt!

dagens sämsta: att flygvädret var rejält skakigt och att vi trodde vår sista stund var kommen när vi startade från Lissabon.. Brrrr...

//Malin

Ps Mer fotoreportage från studiebesök o annat längre fram i veckan! Ds