söndag, april 20, 2008

Hektisk period..

Nu är man hemkommen från Stockholm och en kickoff med Skogkattslingan. Jättekul att åka upp o hälsa på Mats o Kattis, och jättekul att träffa alla andra i "Slingan" och att prata katt. Wilmis o mannen var med och hade det bara toppen de också, de tillbringade dagen när jag o Kattis var på kickoffen med att hälsa på släkt och umgås med Mats. Både Mats o Kattis blev omåttligt poppis hos Wilma, så nu lär man väl inte få åka upp dit utan hennes bihang framöver. T o m bilresan var utan pip o gnäll, duktig Wilma. De två äldsta var hemma med kompisar o skötte sig ypperligt, Maja var hos farmor o hade det gott hon också.

Hela veckan har gått i ett hysteriskt tempo, massor av både väntade o oväntade saker att göra.. En del positiva (som kickoffen o turen till Stockholm) och en del mindre positiva. Men de mindre positiva hoppar jag över, det ordnar sig nog i sinom tid... ;o) Stefan, jag o Wilmis har bott på Himmelsvägen i Drakborgens Bed & Breakfast ;o) och haft det helt ljuvligt!!!! Nästa helg ska vi till Stockholm igen, vojnevojne, men då blir det utställning och övernattning i Närefalks B & B, tänk så bra att man har så gästfria vänner i storstan!! :o) Tack! En liten date med lilla Smurfan (Sussie Eärfalas) och besök hos Virvlas för att kika på Xekebarn hanns också med, tack för det! Dompis blev upphämtad, hon hade haft ett par mysiga husmorsveckor i Casa Drakborgen, men är hon dräktig? Tja, det återstår att se... Spännande är det! Jag fick ju se Xekes barn hos Virvlan och det gav mersmak, vilka finfina bebbar!!!

Tyvärr så har jag i vanlig ordning kört ihop allt, och har och har haft tusen saker att göra de senaste veckorna, så bloggandet blir därefter..

Ha det gott allesammans o simma lugnt!