söndag, april 13, 2008

Hemma igen från Sydkattens utställning..

Vi har haft en härjig vecka med massor på schemat och i helgen åkte jag o Marie Bazooka till Malmö för att vara med på Sydkattens utställning med Ushki, Shantaram och Sharin Foo Moose. Inte för att vi direkt hade några förväntningar, Ushki är ung och under utveckling, Shantaram ur kondition och lilla Sharin Foo är ju bara en liten bebi.. Men skam den som ger sig, katterna behöver ut o träna o vi skulle få träffa goda vänner och titta på fina katter. Gårdagen började med att Ushki blev Ex 1 av två. Kanske inte som jag hade dömt, men men.. Det är domaren som dömer och Ushki blev sedan även nominerad. Shantaram blev Ex 2 av 3 eller 4, helt ok! Lilla Sharin Foo blev Ex 1 (ensam i sin klass) och sedan NOM, lite tur i lottningen tyckte jag.. Motståndet i nomineringen var sämre, så två katter i panel av tre är inget man klagar över, eller hur?! Ingen av dem fick röster, men jag var så stolt o glad över de tre som uppförde sig fint och skötte sig alldeles ypperligt! Jättekul att se!

Idag var det Ushkis tur att bli Ex 2 efter en annan vacker hane, och Shantaram blev vinnare i sin klass o fick sitt första CAC samt blev bästa NFO grp 8-hona! Lilla Sharin Foo höll god min hos sin domare och blev Ex 1 och NOM även idag, men med betydligt hårdare motstånd. En röst i panelen fick t o m lilla damen och mattarna var sååå stolta!

Annars var det mest mingel och assistentjobb som gällde. Många trevliga människor träffade vi och vi hade superskoj med våra "birmamänniskor" Nettan & Ingrid som var våra reskamrater! Tack för en härlig resa! :o)

Roligast idag var ändå att få träffa Aggie Häxa. Jag smet ut för att ta ett bloss och där var hon!! Goa Aggie! Samma humör som vanligt och lika söt som alltid! Jättemysigt att träffa henne igen efter så lång tid, hon har varit saknad! Men nu är det nästan full fart på damen igen, och det känns härligt att vi träffades igen och att allt var nästan som vanligt.

Nu blir det sängdags, jag är trött som en gnu!