fredag, april 27, 2007

Fredag o snart bär det iväg till Göteborgstrakterna...

Har varit o rabiesvaccinerat Bruce idag.. Veterinärerna blir något konfunderade när herrn ligger snällt på mage och matte håller på framtassarna o det blir liksom ingen reaktion överhuvudtaget när de sprutar in... Coooooooooool kisse!! Han impar stort på temperamentet!!

Mannen ringde för en stund sen och jag är GRYMT avundssjuk på honom!!! Han hade gått i Kalmar centrum (ja, Kattis, man får kalla det centrum även om Kvarnholmen ÄR pyttelitet... ;o)) och så plötsligt fått syn på ingen mindre än Danko Jones (fast han ÄR synnerligen liten o kort men ack så stor när det gäller det musikaliska i vår familj i a f..) . Mannen är inte den som är den utan han gick fram o hälsade o pratade en stund! Åhhhhhhhhhhhhhhhhh! Jag är sååååååå avis! Danko Jones är min idol också!!! (se tidigare bloggar så får ni se...;o)) Nåja, en kul händelse för mannen i a f, den missunnar jag inte honom, bara önskar att jag också hade varit där!

Har inhandlat kattmat a 10kg och ägnat resten av fm till att dammsuga o plocka i Beirut. Candy är fet.. O äter HELA tiden.. Ingen risk för illamående hos henne precis.. Snart kommer Marie Bazooka o hämtar mig för avfärd till Göteborgstrakterna. Ska ägna kvällen åt att hjälpa Häxis med Burken! Sköj att träffa Häxis igen, även om det inte är så länge sen! Lite trist att åka utan katt, men barnbarn (Bazooka) o barnbarnsbarn (Bixie) är ju inte fy skam att ha med sig heller, eller hur. En extra medpassagerare har vi också, S*Uncut Diamonds-tjejen. Hoppas hon står ut med Maries o mitt tugg.. ;o)

Ha en trevlig helg!
kramisar!

torsdag, april 26, 2007

Torsdag o i morgon bär det iväg till Göteborgstrakterna!

Tjock-Candy äter o äter o äter... Hon är redan rejält tjock om magen, men det är troligtvis mest fett.. Nåja, lite fett skadar inte, men hon är kattan som knappt går ner sig när hon har ammat sina ungar i några veckor, så hon är konstant fet.. Tveksamt om man nånsin törs kastrera henne.. Då lär hon bli tjockare än tjockast.. Nog om det. Tror fortfarande att hon är dräktig, kryss i taket!
Hektisk vecka, i måndags var det full fart på jobbet med heldagsutflykt med grabbarna.. På kvällen var första styrelsemötet i Skogkattslingan, där jag numera sitter som suppleant och medverkar via telefon.. Attans så varmt örat var efter det 2,5 timmarna i telefonen..

I tisdags var jag på filialen och hade det rätt lugnt, städade o plockade lite hemma efter jobbet. i onsdags, dvs igår, var det möte på jobbet plus storhandling på kvällen.. Pust.. I dag har det varit jobb halvdag o föreläsning hela eftermiddagen. I kväll ska vi på teater, äldsta dottern Linn ska med sin teatergrupp äntra scenen. Det blir skoj! I morgon är jag LEDIG och ska ägna förmiddagen åt att åka o handla kattmat, rabiesvaccinera Brucen på djursjukhuset, städa och sen bär det iväg till Maries i Ljungbyholm för att klämma på barnbarna och sen vidare till Göteborgs utmarker.. Ska bli jätteskoj att bevista Spinneriets utställning igen, det brukar vara så herrans trevligt!!

Notera på bilderna att Dompa skräpmoster har varit o käkat precis innan.. Hmm.. Att spotta mat på golvet är en av hennes favvissysselsättningar!

Nu ska jag ner o tvätta o diska innan teatern. Tack o hej, leverpastej!

söndag, april 22, 2007

Söndag o besök hos Corpse Bride...

Å så har vi ÄNTLIGEN kommit iväg till Dompans dotter Corspe Bride o hälsat på! Corpse Bride kallas numera Funny & bor hos min jobbarkompis Lotta i Blomstermåla. En glad o social fröken som hunnit bli 8 månader och med rund o god mage o alldeles förträffligt temperament. Lite flat panna o lite smal öronbas, men annars helt ok typmässigt. Kattmässigt är hon en klar fullpoängare, busig o social med kanontemperament, dock med viss förkärlek för att tugga papper... Gärna räkningar.. Jaja, vi har fortfarande spår efter henne härhemma i form av bitmärken på alla katternas stamtavlor, då jag en kväll lät pärmen ligga framme.. Dumt gjort.. Med lilla Fanny verkar man inte ha tråkigt dock, hon är full av bus o upptåg och tar gärna ett skutt upp i såväl gardiner som annat.. Mamma upp i dagen, men även vissa drag av pappa Maximus...
Linn & Wilmisen var med och Fanny fann sig alldeles ypperligt att bli klämd o känd på av hela familjen och gammelhusse Mannen ser väl ganska nöjd ut med den lilla kattan..
Här hemma är allt lugnt annars, en soft helg med lite röj i Beirut och en stor dos slappande.. Idag har jag tvättat o tvättat o tvättat.. I fredags var vi på utflykt, vi åkte till Ullared.. Jättekul, jag shoppade nya kläder o en massa till ungarna, som också var med. Bara mannen o Wilma som fick stanna hemma.. Nåja, vi köpte en kasse med kläder o leksaker till Wilma, så hon var nöjd ändå. Lilla mamsen med man var med och vi hade en härlig heldagsutflykt. Längtar redan till nästa gång..

Å vad beträffar de snygga bilderna på Drakens hemsida så kan man inte annat än garva.. Herreminje, tack gode gud att man inte är fåfäng.. fniss... Nåja, jag skrattade så jag grät, så det var det värt att ha en fotande Drake på hugget med kamera o allt... Konstigt nog kommer jag inte ihåg nu vad det var som var så förskräckligt roande, men ett gott skratt förlänger som bekant livet och jag antar att inte bara jag kommer att bli gammal då, utan även alla som kollar på bilderna.. fniss.. Nåja, en vacker dag, Draken så kommer hämnden.. fniss..

Nattinatti, alla, nu blir det sängen..