fredag, mars 30, 2007

Försöka duger...

Nu har jag försökt posta en blogg i flera dagars tid men det är stenkört.. Suck! O givetvis har man inte sparat det utan får välja mellan att börja om att skriva eller skita i det.. Jag har valt det senare alternativet..

Blossom Törnbladh har i a f tillbringat 12 timmar i en byrålåda utan att ge ett knyst från sig, vad ger ni för det? Mannen o jag skulle stressa iväg till ett av alla tusen bomöten i tisdags, och klockan 18.55 så bytte mannen strumpor o öppnade således strumplådan. Klockan 7.30 morgonen därpå öppnades strumplådan igen och då kom Blossa upp ur den... Hon har alltså inte gett ett knyst ifrån sig på över 12 timmar.. Kanske trivdes ypperligt i byrålådan, vad vet jag? Själv skulle jag nog inte ha så mkt emot en madrasserad cell i dryga tolv timmar o bara få vara ifred, men har man ett jobb som jag o en familj som min så är det definitivt en omöjlighet.. Man blir ju snudd på efterlyst när man åker o handlar o det tar typ en halvtimme... Ibland avundas jag Blossa..

Saknar Candy, och hoppas så att det tar med Vale denna gång! Har längtat efter små blåmesar och helst med den typ o temperament som Vale har! Jag har ÄLSKAT våra två kullar efter Vigge, som är o förblir en idol, men ursäkta Vigge, Vale är faktiskt snäppet undebarare! :o) Precis som det ska vara, för man strävar ju alltid att generationen efter ska bli bättre o det kan man väl lätt säga att Vale har stulit hela mitt hjärta o mer därtill.... Tack Anna o Arne än en gång för allt besvär o att ni tar så väl hand om vår Candy! Visst är hon ljuvlig?!

OM det nu tar mellan Candy o Vale så kommer jag inte att kunna åka till SW, för GIVETVIS är det beräknad förlossning då.. Mannen får åka med Maja och sen får de hålla Vildhjärtas fana högt i tak... fniss... Nåja, de nuppar fortfarande, så att hoppas att det har tagit är kanske att gå händelserna i förväg en aning..

Annars är allt lugnt på fronten, jobbar o har rätt skoj på jobbet med grabbarna! Idag har jag fått en kärleksförklaring av en av grabbarna som innehåller ordet "fläskig", men eftersom det är snällt menat så får man väl bita ihop o vara lycklig i a f.. fniss.. Tänk så olika man ser på saker! För en del är fläskig ett positivt uttryck o för andra negativt.. Jag tillhör dessvärre den senare varianten, men jag blev ändå glad att få en komplimang... O mannen som sa det är en synnerligen underbar individ som ser på världen med klart egna men oerhört givande o originella åsikter! TACK! Nåja, lite fläskighet skadar inte bara man mår bra o har det gott i övrigt.. Dessvärre har jag fått en hiskelig magkatarr på sistone.. Försökte med snälla medel men med min trasiga mage så funkar det sällan, så det brukar bli att punga ut med stora pengar o köpa Losec.. Tack o lov fanns ett billigare alternativ, så nu håller jag tummarna att det ska funka!! Mindre än halva priset, tack Jesus eller vem fan som nu ansvarar för det! Familjen har käkat tacos ikväll o jag a-fil.. Suck.. Hatar verkligen att ha magkatarr, men man får väl skylla sig själv antar jag..

YES! Martin o Cecilia vann! Kan dock erkänna att jag hade tyckt att det var ok om Tobbe o Annica hade vunnit också, men Martin var min favvis! O hans breakdance... Hallelujah!

Nu ska jag softa en stund med en bra bok, o en hälsning till Draken om att det finns väl ändå bättre bilder att lägga ut från Malmö än den där på mig?? Fniss.. Jasså, inte?? Hehehe, misstänkte det.. Jag o Bruce blir inte så vackra på bild som vi faktiskt är i verkligheten!! *asgarv*
Tack o gonatten!

måndag, mars 26, 2007

å så flera bilder...

Fairyhearts kammar den pälslöse...
Doris på domarbordet..
Jessika på Virvlas & Draken.
Angelike & Mickis på Glömstaskogens.
En fin bild på Marie Bazooka & världens bästa Trollpacka får avsluta hela bildsessionen.. :o) En bild säger som bekant mer än tusen ord...

..å ytterligare bilder från Finland...

Drake & Marie Bazooka diskuterar..
Fairyhearts fikar..
Stolt trollpacka med Viggemannen..
La Familiga fikar...
Yatzy & Marie Bazooka.

ännu fler bilder från Finland...

Bruce softar på båten..
Bazooka, CACE & BIV på söndagen.
Yrja & Mickis Glömstaskog.
Bia-mamman Sussie Eärfala med Alfons, Bruce halvbror.
Trollgumman med pappa Vigge..

Bilder från Finland..

Bia-mamman med Bia!
Doris & Tellervo Kass.
Doris på domarbordet.
Doris i mitt knä innan bedömningen. Trollpackan var upptagen med pappa Vigge..
Doris ärkekonkurrent o halvsyster Ulla med Drake.

Hemma igen från Finland...

Vi har haft en kanonhelg med MASSOR av skratt och jättefina resultat, tusen tack till våra medresenärer David & Marie från S*Fairyhearts & resten av La Familiga (Trollpackan, Draken, S*Virvlas, Bia-mamman med make på S*Eärfalas & Glömstaskogarna! Bättre ressällskap kan man inte ha! Jättetack också för alla fina presenter som Bruce Viggesson fick när han blev Internationell Champion! En av de roligaste sakerna var att få träffa Bruce syster Doris Viggesdotter, som tog sin Championtitel på lördagen! Doris är en kopia av sin mamma Candy i huvudet, men har fått längre kropp o högre ben, så kroppen måste komma från pappsen Vigge! ;o) En annan rolig sak var att vi var hembjudna till Suvi, på Suvipäiväns katteri strax utanför Åbo, och där träffade vi några av hennes goda vänner samt katter och åt supergod mat o drack lite vin. Men innan vi kom till Finland lämnade vi Candy igen hos sin pojkvän Vale. Anna o Arne bjöd på god mat och vin och det var supertrevligt. När vi pratade om vår båtresa så undrade Arne varifrån vi skulle åka, och grabbarna berättade att färjan gick från Norrtälje, eftersom de varit ansvariga för resrutten med hjälp av gps:en "Käringen"... Hmmm.. Det var bara det att färjan går från Slussen.. Så det blev en rask ändring av resrutt och tack gode gud för att vi uppmärksammade detta innan vi åkte till Norrtälje... På båten käkade vi ytterligare en middag, buffé med gratis vin o öl... Trivsamt.. Dessvärre kände jag mig rätt usel o förkyld, så jag var tvungen att äta desto mer så att Svea blev nöjd o belåten.. (Svea = min mage, enligt Wilma) Landade i hytten och somnade nästan med en gång. Herr viggesson låg nöjd o belåten hos oss hela natten och på morgonen var vi i Finland. Vi besökte Saluhallen där vi käkade frukost och sedan blev det en dryg väntan innan vi fick våra rum på hotellet. Vi ägnade väntan åt att äta god lunch och shoppa lite. På kvällen var vi hos Suvi och sedan var det en god natts sömn innan det bidde lördag... På lördagen var vi på utställningen hela dagen och Bruce Viggesson var ensam vuxen i NFO grp 3 och han fick sitt cert utan problem, men blev slagen i BIV av ett halvbrorsbarn som var alldeles bedårande söt! Och vet ni, jag lipade inte en enda gång! Enda gången det kom en liten tår i ögat var när jag såg Doris o Ulla tävla mot varandra och Doris var så söt, så söt och så fruktansvärt lik sin mamma att jag var tvungen att fälla en tår eller två i smyg.. :o) Doris blev Champion och det var jättekul! Dagen på utställningen kröntes av att Bruce pappa Vigge blev BOX och jublet på läktarna var stort! Mannen hade fått min förkylning och var alldeles febrig o eländig kvar på rummet hela dagen, stackars mannen! Men han piggnade till lite framåt eftermiddagen som väl var. På kvällen gick vi på Kinarestaurang, och det smakade mums! Bruce trivdes bra på hotellrummet och både åt, drack och gick på lådan, så vi var nöjda o glada allesammans!
På söndagen fick Bruce sitt CAGCIB och tog steg 1 mot att bli Grand, få se om han hinner bli det innan kastrering, för vi kommer ju att ta en liten paus nu.. HAn snodde dessutom åt sig BIV för vuxna och det var en liten bonus. Doris tog sitt CACIB och blev domaren Tellervo Kass bästa hona i grupp 6. Det var lite förvånande, men alldeles underbart kul! Hejja Doris! Pappa Vigge var uppe för nom, men si det missade vi nästan allihopa, för vi satt o tjattrade o fnissade vid andra kattburar.. Stefan, David, Tomas & Glömstaskogarna höll dock lite bättre koll och Viggemannen fick två röster i panel, men blev slagen av en birma.
Efter utställningen så åkte vi in till stan där vi käkade på Dennis, supergod mat och enormt mycket skratt o fniss. Vi var så trötta allesammans att vi skrattade åt allt. Vi fick vänta i en evighet på att betala och hastade i väg till färjan. Vi "ungdomar" från Vildhjärtas, Fairyhearts, Eärfalas och Glömstaskogens fnissade i nattklubben en stund innan sängdax till skillnad från "gamlingarna" som var trötta o längtade hem... *asgarv*
Bilresan till Kalmar gick bra och både jag o Marie sov i baksätet en stund.. Vid hemkomst lastade vi ur Bruce o alla grejor, sedan iväg o hämtade en superglad Wilma o de andra katterna. Härligt att åka på utflykt, men härligt att komma hem också! De stora barnen var nöjda med det vi hade köpt till dem i godisväg o allt annat som väl var..
Nu ska jag snart slänga mig i badet o sedan softa framför tv:n för jag är alldeles utslagen. Nattinatti!