fredag, augusti 14, 2009

Helgmys med mamsen!


Mamsen är på besök hos oss i helgen, och vi har förmånen att få rå om henne helt själva! Dvs jag, mannen o Wilma, för de tre stora kidsen är i Malmö hos sin pappa. Mamsen är ivrigt uppvaktad av Irmelina, Gnistra, Cutie och Blossa, men även Bruce har legat o myst med henne i sängen när hon har vilopaus! Härliga katter, och världens finaste kattungar! är mamsens omdöme.

Bruce tar också sitt ansvar som morfar, han myser här med Gnistra!

En god vän var på besök m sina små döttrar härmodagen. Han är egentligen inte särskilt förtjust i katter, förutom Blossa.. Men det gäller att välja rätt plats när man är hos familjen Vildhjärta, för tar man mattes stol så får man uppvaktning av herr Cutie..

Jomen, det här går riktigt bra, katten är ju faktiskt jättesnäll!!

Mys!


Alva kom förtjust in o satte sig i köket, och omgående kom lilla fröken Gnistra fram o lade sig tillrätta. Gissa om lilla Alva blev stormförtjust?! Överlycklig! Gnistra trivdes bra! O när Selma satte sig brevid var väl det ännu mysigare, tyckte Selma i alla fall! ;o)

Vi har en härlig familjehelg med mamsen, och önskar er alla en härlig helg och kramar!

onsdag, augusti 12, 2009

Bebisarna 8 veckor och nu har alla hittat hem!


Här finns nya bilder på bebisarna, 8 veckor gamla! Ovan ser ni Gnistra Gyllenstrå, sötast i stan!!

Gnistra är en raring, hon är jättebusig och mysig, men på ett coolt sätt! Nyfiken och pigg på det mesta, och väldigt kelig o gosig!

Filiokus är en riktig vilde, typisk buspojke! Idag ville han inte vara stilla en sekund när vi skulle fota. Kelar gärna också, och myser i soffan!

Irmelina är den mest keliga o gosiga, som gärna håller sig runt benen på oss människor. Hon älskar att krypa upp i famnen när man tittar på tv, och spinner jättemycket! Fast hon är hoppetroll! Hon hoppar högt och gärna!

Lufsa är en sötis, mysig, gosig och rolig. Mittemellan busig, och ger gärna brorsan ett tjyvnyp då o då. Fegar inte för att ge sig på även de stora katterna! ;o) Härom morgonen så klättrade hon högst upp på klöspelaren, och skrek i högan sky för att hon inte vågade klättra ner igen. Matte fick rädda henne!

Krumelura är rolig som få! Alltid något på gång och ofta somnar hon mitt uppe i alltihopa, helt utmattad av allt bus! Jättesvår att fota idag, ville mest klättra o klänga! En gullunge!

Murkla har blivit mer kelig nu, sedan vi öppnade upp hela bottenvåningen. Hon klättrar gärna upp i famnen och myser. Min fortsatta favvis typmässigt, och hon är rejält kraftig i kropp o tassar. Murkla blir halvfoderkatt hos goda vänner till oss, och får sällskap av Kitty (Delfinia Daggkåpa), Donnie (Brasco), Edward (Scissorhands) och huskatter! Tror att det blir jättebra, tack familjen!! Ni är guld värda!

Mannen kom hem igår, så nu är det som vanligt! Cobran blev lycklig, och i morse var hans rutiner som vanligt, följa husse!

Annars inget nytt, ha det gott allesammans o ta hand om er!
Kramar!

måndag, augusti 10, 2009

Nervpress...

Det har varit en orolig natt och en minst lika orolig förmiddag hos familjen Vildhjärta! Sonen kom igår kväll o visade nåt "märke" som han hade i huvudet, precis brevid en leverfläck. "Märket" såg ut som en blek leverfläck, och det var stort.. Lite rosabrunt sådär.. Började kolla igenom hans leverfläckar och insåg med förfäran att de har växt!! Hujedamej! Höll mig någorlunda cool inför sonen, upp till datorn o surfade på födelsemärken.. Bad idea.. Fick se det ena exemplet värre än det andra och det blippade "hudcancer" i hela huvudet. Inte konstigt att man inte kan sova då... Natten var minst sagt orolig, jag vaknade var femte minut o vände o vred på mig. Imorse kunde jag så äntligen ringa vårdcentralen som såsmåningom ringde upp tillbaka.. "Vi har bara två doktorer den här veckan, så vi har bara akutfall".. Jag hävdade bestämt att detta verkligen är akut för oss, och fick till slut en tid vid kvart i elva.. Läkaren kollade alla sonens födelsemärken noga, men det såg normalt ut! Märket i huvudet var något annat, vad visste hon inte, men det såg varken ut som ett borreliautslag eller ett födelsemärke. Så jag kunde till slut andas ut något. Men jag kan garantera att vi kommer att hålla koll på hans födelsemärken fortsättningsvis!!! Brrr...

Annars går livet sin gilla gång. Mannen har rapporterat att det har varit en trevlig tid i Blackpool, och imorgon kommer han hem på kvällen! Ska bli skönt, vet inte om jag eller Cobran blir gladast?! Kattungarna borde heta mys i efternamn allihopa, ojojoj så keliga de är! När man lägger sig i soffan har man minst tre och ibland alla sex i knäet och överallt, mysandes, spinnandes och gosandes! Jättehärliga! Wilmas kompis har varit här och när hon satte sig i soffan upplevde hon kattungarnas kel, vilket är ganska otroligt. Vi har nog aldrig haft en så barnkär kull någonsin! Ett par i varje kull har varit barnälskare, men i den här kullen är alla det! Helt ljuvliga!

Sitter med planeringen inför höstens och vinterns utställningar. Ett par blir det, förmodligen anmäler vi till Birka, Mästerkatten och Ädelkatten, men vi får se.. Murklans tilltänkta foderfamilj ska precis flytta till hus, så vi har enats om att de istället ska vänta på vår förhoppningsvis nästnästa kull, dvs den mellan Cobran och Coco.. Passar lite bättre i tiden för dem. Så nu har vi inlett plan 2 för Murklan, med en ev delfodervärdsfamilj. Vi får se hur det blir. Hur som helst så är jag inte orolig. Jag är jätteglad att fem av våra älsklingar alleredan är bokade och "klara" med sina familjer, och jag är supernöjd med allas familjer! Alla är goa o mysiga och jag tror att våra små trollkarlsbebisar kommer att trivas ypperligt. Åtminstone hoppas jag det, och det känns så..

Nu blir jag snart bortkörd från datorn, så jag får göra en "snabbsurf" och kolla lite innan dess.. Trotsiga tonåringen vill ha datatid, och hennes dator är "på service"..
Ha det gott allesammans och ta hand om er!