lördag, april 14, 2007

Lördagsrapport..

Igår låg jag helt väck i superförkylning.. Det är fasicken vad man ska bli förkyld hela tiden.. Halsen värkte o hela huvudet sprängde. Nåja, på kvällen piggnade jag till o även om halsen fortfarande värker o stämman är hes så känner jag mig helt ok.


Wilma har fått en sminklåda av mamma.. Det är tydligen superkul att sminka sig när man är 4 ½ år.. Resultatet är väl inte så där överväldigande vackert i mina ögon, men Wilma tycker det är snyggt... Nåja, övning ger färdighet sägs det.. Man kan ju alltid hoppas..


Candy har småpratat lite mer än vanligt sedan i går, löper hon? Vet inte, kan vara en bieffekt av att hon o Brucen är separerade och att de turas om att bo i Linns rum o ute i lägenheten. Om hon inte är dräktig nu så vet jag inte vad jag gör.. Eller jo, jag åker till SW... Det vet jag.. Men hur gör jag med Candy?? Återstår att fundera på.. Det är ju dessvärre så att hanarna man hittar inte direkt bor "nästgårds" och det är ett klart minus.. Ett annat klart minus är att man inte kan ha kattflocken ihop eftersom ett annat beteende blir aningens mer svårläst när katten är instängd deltid.. Suck.. Jag kommer aldrig att ångra att vi behöll Bruce, men det kommer nog aldrig mer att ske att vi behåller en hane som inte får para honorna vi har igen... Suck..Wilma har ägnat morgonen åt att jaga killarna, dvs Sacke o hans kompisar. Sacke är killen i rött med den långa luggen på bilderna.. Ganska skoj att se 4 st 12 & 13åringar som leker med henne o är alldeles underbart gulliga mot henne. Riktiga små gentlemen!

Rökningsrapport, torsdags 3 st, fredags 4 st, inga sugtabletter. Idag o imorgon har jag viss dispens eftersom jag ska åka med Marie Bazooka till Jönköing o gå assistent o kika på Dackekattens utställning.. Nästa veckas mål är att på lördagen vara nere i 1 per dag.. Hallelujah!

Bruce Viggesson går upp i vikt nu, han fläskar på sig med 100gram i veckan.. 4, 8 kg är han uppe i nu.. Som lägst var han ranglig o 4,6 kg lätt.. Han växer o blir högre o längre för var dag som går känns det som.. Dessvärre har han längat i huvudet så att hakan har halkat efter, men om han påminner om sin mor så kommer den tillbaka i nästa växryck.. Får undvika att titta på honom i profil nu, m a o... ;o)

Ha det gott allesammans o håll tummarna för Maries Bixie & Bazooka på söndag! Dompans son och sondotter, så jag håller tummarna stenhårt! kramisar!

onsdag, april 11, 2007

Ok onsdag..

Bredvidgång på jobbet av ny vikarie, verkar vara en trevlig prick så hejja, vi får kanske semester i år också! ;o) Skojjar bara, vi har just nu en urgod chef, som kommit tillbaka från sin mammaledighet och som faktiskt börjar närma sig de underbaras skara.. Tack Pia! Om man ska gradera en chef från 1-10 så får hon nog 11.. ;o)

Dagens rökning= 2 cigg i kväll, en kl. 18.30 hos mamsen o en kl. 21.15 hemma (hade snott med en av mamsen), INGA idag trots att nye vikarien rökte. Ljög i går (ren missräkning som jag missade pga förvirring, då var det TVÅ sugtabletter med nicorette), förlåt!!! Är lätt förvirrad nu utan så mkt nikotin som man är van vid, så jag känner att hjärnan är betydligt mer korkad än vanligt.. Suck... Idag EN sugtablett i a f..

Majas favvishäst i stallet, som hon skött till o från ett par år nu, har idag blivit avlivad.. Stackars unge, hon grät hela vägen ner till mamsen (där hon nu befinner sig för FSF=föräldraosyskonfritt)... Hästen var gammal o blev akut sjuk, sorgesamt...

Nu ska jag snart sova.. Tack för alla tillrop från Kajor, Virvlor o Malinar!!!
'kram o gonatten!

tisdag, april 10, 2007

Tisdag efter påsk..

Idag var det trööööögt att stiga upp, herreminje, hade nästan gett en hundring för att få ligga kvar i sängen o sova.. Men det var bara att hoppa upp ur sängen och cykla iväg till jobbet.. Trött o sur har jag varit mest hela dagen, men har man inte rökt mer än två cigg på ett dygn så blir det lätt så.. Nu är det så dags, igen, med ett seriöst rökavslut! Fanimej, så svårt det är och just det att man är så fruktansvärt beroende av ngt så löjligt som ciggaretter (som dessutom kostar massa pengar o förstör ens hälsa på kuppen) gör ju att jag helst inte vill hålla på med det. Jag AVSKYR att vara beroende av nikotin... Jag har dock fuskat med en liten sugtablett, Nicorette tror jag den heter, men annars har det gått hyggligt.. Nåja, bara att kämpa på, och försöka att motivera sig att stå ut med livet utan cigg.. Även om det känns hårt.. Barnens påskägg, som fortfarande har godbitar kvar, ligger i farozonen när en röksugen morsa söker ciggsubstitut..

Annars inget nytt på fronten, katterna mår väl och vi också. Candy är kelig o pratig som vanligt, men det känns inte som om hon löper... Än.. Så fortfarande lever hoppet på att hon är dräktig..

Nattinatti, nu ska jag lägga mig i badet o läsa en god bok! Marian Keyes "På sängkanten". Fantastiskt rolig att läsa trots att hon o jag nog inte har så hemskt mkt gemensamt egentligen. Men skriva roligt kan hon!