måndag, augusti 07, 2006

Bara en vecka kvar...

En usel liten vecka, sedan är semestern slut.. Känns som om den precis börjat! Men jag ska inte klaga, mitt jobb är härlligt och underbart, det är ju bara det att man alltid har så mycket annat att göra.. Ikväll ska vi ner till mamma och äta "kludda", dvs potatispannkaka i långpanna.. Jättemumsigt! En god sak jag har gjort under semestern har varit att äntligen baka pizzabullar, och det kan jag berätta att det inte direkt är sista gången.. Jag gjorde en variant till kidsen med skinka och ost samt tomatsås, men vuxenvarianten med pepparsalami, fetaost och svarta oliver var UNDERBART goda!! Mums! Igår röjde vi ur alla Wilmas trasiga leksaker. Det blev en kasse plus en säck som vi ska bära ut i förrådet med såna prylar som hon sällan leker med. Skönt att äntligen få i ordning därinnelite, det börjar arta sig i Beirut, tänkte jag i morse när jag steg upp. Men ack vad jag bedrog mig.. Eftersom jag pysslade med grejor inne hela eftermiddagen och kvällen så innebar det att jag loosade kontrollen över uteplatsen fram.. Där var inte vackert, kunde jag konstatera när jag gick ut för att hämta tidningen. Usch! Dessutom står det fiskespön och ouppackade fikaväskor i hela hallen efter de tre storas fiskeutflykt igår. Jag blir galen! Plus alla miljarders skor, som det verkar vara dödsstraff på att sätta i skohyllan.. Jag är ingen pedant, långtifrån (och tur är väl det, annars hade jag nog suttit inspärrad vid det här laget) men lite ordning vill man ju ändå ha, fast det verkar omöjligt här..
Wilma och Bruce är så söta varje morgon när de kollar på barntv! Han är så gosig den katten, och vet ni, han väger hela 7 kg nu!! *Fnissar så att jag håller på att kissa på mig* Skojar bara!! Men jag är glad att han är rejäl i stomme och storlek, även om man så tydligt ser att han är inne i en utvecklingsfas där allt verkar spreta åt alla håll o kanter..Finaste kissen i världen! Imorse gick han upp till Stefan som vanligt, skulle krypa under täcket och gosa med husse. Efter en stund kröp han fram igen och då var det han och jag som skulle gosa. Hångelpellen, han är i hela ansiktet på mig och drar så hela tandraden känns mot kinderna.. Han fick svansen rentvättad från fett igår och idag blir det olivoljekuren. Alla katterna blev borstade, men klorna tar jag idag, det hann jag inte igår. Jag ska också ut i förrådet o hämta stora bolådan, för jag samlar alltid på mig datakartonger o tvkartonger som jag kan ha som bolådor. Enkelt och smidigt och dessutom kan jag slänga dem när de fyllt sitt syfte. Jag har KMR och allt annat jag ska ha hemma, så det är inte mycket som behövs inför den stundande förlossningen, oj så jag längtar!
Dompans söner Bazooka och Polar Bear var på utställning igår, Prins Pälslös tog sitt cert (Bazooka) och brorsan tog sitt samt BIV och BIS. De hade skött sig ypperligt som vanligt och pappa Vigge passade på att bli IP på samma utställning! Grattis! Jag är kanske inte mest stolt för alla BIS:ar och NOM och BIV som katterna i foderkullen har fått (de som har ställts ut alltså) utan allra allra mest för att de är så störtsköna i temperamentet! Coola killar som trots fertilitet och tjejer runt omkring alltid sköter sig och utstår i stort sett vilken behandling som helst. Ljuvliga, hoppas att nästa kull blir lika härlig. Maximus har ju också ett kanontemperament, så jag tror och hoppas på en bunt godingar!
Det var allt för idag, vi höres!

Ps Ett bra citat: "Om man inte kan säga något snällt är det bättre att inte säga något alls!" Visst är det bra? Citatet kommer från Stampe i filmen Bambi... ;-) Ska försöka följa det lite bättre. Ds

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg du hade länkat till min blogg och det tackar jag för!