tisdag, augusti 08, 2006

Inget skönt att vara på stranden..

Vi skulle ha heldag på stranden idag. Trodde vi.. Det blåste som bara den och var så kallt att jag hade kycklingskinn.. Så vi stannade ett tag, sedan bar det hem hit o så fikade vi istället.. Sedan åkte de tre stora till pappa pu och vi lagade smarrig middag bestående av fläskfilé och potatiskakor, mumsigt värre... Sedan började vi (med vi menas alltså Stefan, själv är jag ju bara rådgivare.. Fniss...)greja med den nya designen som vi har plockat med ett tag nu.. Få se när nu det kommer ut, tiden räcker ju sällan till..
När vi hade grejat en stund hittade vi Bruce nere i köket, han tycker att en stol är för lite för hans långa kropp och ligger numera uthälld över två stolar.. Helrökt kisse!! Annars inget nytt, nu ska jag gå ner o titta på friidrott o dricka kaffe samt äta ett mumsigt knäckflarn..
Vem den nye killen som Candy ska träffa är?? Hehehe, han är en go och mysig kille som jag verkligen tycker är JÄTTESTILIG! Dessutom har han en mycket trivsam stamtavla med katter som jag gillar och synnerligen sympatisk uppfödare och jättetrevlig ägare... Kan det bli bättre? Så sukta på ni bara, den här karamellen ska jag suga på lääääänge... Som den principfasta människa jag är (eller snarare inte är... *fnissar*) så har jag tänkt åka på utställning när kattungarna är en månad lite drygt.. Anledningen är att Herr viggesson behöver ltie träning och även om konkurrensen är mördande i form av otäcka brunmönstrade pojkar så får man väl se det som en träningsmatch! ;-) Nästa utställning blir alltså den 24/9 för Bruce Viggesson och sedan har vi paus ett tag igen.. Tror jag... Hej hopp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var som 17 då möts Bruce och Mandel i Höör då? Ser verkligen fram emot det mötet, inte för katternas skull, utan för att få träffa Bruces matmor!

Anonym sa...

Hihi.. med lite hjälp så vet jag nog allt vem silverpojken är nu! ;)
Blir nog bra det där!

Lynxeyes-nfo sa...

Hehe, jag har nog allt lurat ut vem den stilige gossen är... skvallrade för Carro o hon höll med *fnis* vi veeet, vi veeet.... tror vi!! hehe
Kramis!