fredag, augusti 11, 2006

Fredag och endast två dagar kvar av semestern..

Det känns ärligt ganska skönt att börja jobba på måndag och att ungarna snart börjar skolan igen. Visserligen börjar den hysteriska perioden med skjutsar till o från stall och träningar, men trots den stressen så längtar jag till hösten.. Jag är o förblir en höstmänniska och jag tycker det är så himla mysigt när löven faller (men inte så jäkla kul att räfsa upp alla...) och mörkret kommer...
Idag har jag mest pysslat med blommorna ute, sopat igelkottsbajs, lagat mat, diskat och fikat med några goda vänner som kom på besök. En dålig sak har hänt, nästan katastrof; diskmaskinen är trasig!!! Inte skoj alls, för den ingår inte i lägenhetsstandarden, så den får man glatt bekosta själv.. :( Visserligen har den varit knepig ända sedan vi flyttade in, men herrejisses man håller på att avlida utan diskmaskin! Den brukar köras 2 ggr om dagen när vi är hemma allihopa, minst! Nåja, vi har inte råd att köpa en ny nu, så det blir till att diska för hand ett tag.. :-( Hoppas styvfar kanske kan fixa den, han har magiska fingrar med diskmaskiner... ;-)
Katterna är slöa och Blossa tjockkastrat försöker mumsa i sig Dompans babycat när hon får möjlighet! Så även Bruce och Candy, och ingen av de tre är i behov av extra fett om man säger så.. Liten Loppa, som gärna skulle få mumsa om hon ville, skiter i det.. Dompan äter och käkar sina vitaminer som hon ska och allt annat också för den delen.. Matvraket! Hon är tjock. Av bebisar, inte annat. Längtar, längtar, längtar efter bebbarna!! Nu ska jag ner o kolal friidrott, ha det gott!

Inga kommentarer: