måndag, juni 12, 2006

Måndag



Ja, att man är nästan slut som människa och helt väck i hjärnan är väl kanske inte så förvånansvärt. Det HAr varit en mycket hektisk tid ett tag nu... Skönt att den är över, samtidigt som jag har haft jätteskoj! Går just nu o klurar på om man ska anmäla till nån mer utställning i höst eller om man ska låta bli? Vi får se.. Nu behöver jag vila o ro och jag håller tummarna hårt för att Dompan o Maximus ska fatta tycke för varandra så att vi får kattbebbar här om ett par månader!! DET skulle vara nåt! Candy ska ju också få träffa en ung och vacker drömprins såsmåningom.. Dompan verkar ha det gott uppe i Strängnäs och jag vet ju att Annette, Göran o Malin tar hand om henne på bästa sätt! Hoppas bara det tar nu, det är nackdelen med att använda hanar som bor en bit bort, att man kanske måste göra om allt för att parningen inte tar... :( Men vi hoppas att det går bra och att de får 5 fina bebisar! Det är lagom! ;-)

Idag har jag ju varit ledig, så jag o barnen har varit på stranden ochsolat o badat. Det var griskallt i vattnet, så jag badade tårna... Wilma var också en liten fegis, badade lite högre upp än mig, men de andra tre dårarna badade i flera timmar! Helt galna! Nu är tjejerna i stallet och Sacke ska iväg o bada igen... Tur att man bor så nära havet, det behöver ju inte bli nåt större projekt då! Nån dag ska jag förresten ta lite foton på hur det ser ut här, men idag orkar jag inte det... Dagens bild illustrerar nog hur vi alla har känt oss idag, dvs väldigt avslagna o trötta...

Ikväll ska jag steka pannkakor, trots värmen, flr imorgon jobbar jag och ungarna måste ha nåt i magen som är lätt att värma eller som kan ätas kallt.. Så det får bli pannkakor, men jag gör det nog sent... Vi brukar försöka stänga in katterna en liten stund på vår toalett om sommarkvällarna för då kan vi öppna alla dörrar o fönster o vädra igenom hela lägenheten och så lär vi nog göra ikväll!

Jag är så ohyggligt nyfiken på Bruce små kusiner som föddes hos S*Stjärnskogens i går o i natt! Ujujuj, hoppas Annette lägger ut bilder på dem snart! ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj!

Fy va avis jag blir på er som fått sola o bada idag... vill oxå va ledig!! Istället är man instängd på jobbet i tropisk värme!! Ingen hit alls vill jag lova... Urk!
Men å andra sidan så fick jag göra det igår... :)
Hade lite tid över här på jobbet så nu fick jag ju uppdaterat bloggen från igår iaf... orkade verkligen inte i morse...
Klart du ska anmäla till lite utställningar i höst förresten!!!
Hej svejs så länge...
Kram Lotta