torsdag, juni 15, 2006

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

M I N F A V V I S G J O R D E M Å L ! ! ! ! ! !




HEJA SVERIGE!!!

3 kommentarer:

Veronica sa...

Segern är vååååååår, helt otroligt att man har sett en HEL match...
Hahahaha

//Veronica

Anonym sa...

Kan ju hålla med om att Ljungberg är bra... :) Trots att jag inget vet om fotboll, å inte är intresserad... men lite ögongodis i form av vältränade killar är ju aldrig fel.. hi hi..MASSOR med GRATTIS till Bruce The Boss absolut SUPER bra resultat helgen som var samt givetvis till ALLA andra finfina resultat. Håller en tumme för att de blir sisådär en 4-5 småtroll som resultat utav "porrbilden" ;)..
Tack för att du bloggar förresten!!
Det är verkligen vanebildande att börja läsa bloggar...det blir ett evigt surfande runt för att hinna läsa bla Häxans, din samt några andras.. :)
mvh Mia & ett gäng katter :)

Anonym sa...

Halloo :) Alltid lika kul att läsa din blogg *hihi* Och vilken sprudlande VM-fan du är *hihi* Själv nöjde jag mig med att surfa lite kattsidor och lyssna med ett öra på matchen som maken satt och stirrade på, MEN jag såg slutminuterna och målet och även jag fick en liten ryyysning då *ler* annars är jag ingen sportfanatiker och lär aldrig bli heller!! Sitter mest framför min dator och häckar *haha* Vilken härlig bild på Dompan och Maximus, håller tummarna för att det blir några små bebbar hos er oxå... isfl blir det ju brorsbarn med mina (aventuella) bebbar här hemma :D
Blir superduperspännande att följa dem!!
Kramisar / Sophia och katterna!!!