måndag, oktober 12, 2009

Trött söndag!

Antingen är man pigg o glad o vaken, eller är man seg, sömnig och nästintill i dvala. I dag har jag varit alternativ två, dvs seg, sömnig o dvalig. Kanske normalt efter tre nätters vaket jobb? Vaknade vid 15, trött.. Ringde son som var på LAN och mamsen. Mamsen var hemma på permis, skönt! Sonen hade det bra och allt väl där. Döttrarna tre mådde också bra, liksom mannen, även om han var trött. Bestämde med mamsen att vi skulle åka upp till sjukhuset efter 19, eftersom vi skulle hämta LANande sonen vid 19.

Åkte till Öland o inhandlade kroppkakor för middag, smaskens! Tyvärr fanns inga vegetariska, så vi åkte en vända runt stan o inhandlade thaimat till Äldsta istället.

Sen åkte vi till mamsen, var där några timmar o sen hem igen o plockade o styrde. Imorgon ska vi kolla på film, jag o Äldsta, och har bokat in oss på tvn kl. 20. Så det så!

Hade missat att skicka in anmälningar till KM, men gjorde det ikväll. Man missar liksom väsentliga saker p g a allt annat som sker i livet, ibland känns det som att jag lever i en såpbubbla! Nåja, jag har väl alltid varit lite lätt världsfrånvänd, så det är kanske inte så konstigt att det blir extra av det just nu när man är så inne i fokus på mamsen?

Har också funderat på S*Vildhjärtas fortsatta framtid. Ska vi lägga ner eller fortsätta, med tanke på senaste tidens motgångar? Tja.. Vi är väl envisa som grävlingar eller nåt, vi ger inte upp.. Så vi garderar oss och lägger intresse på flertalet framtida parningskombinationer med förhoppning om att vi kan sätta en eller två honor på foder. Så vi ser an på framtiden med tillförsikt, om även en solkad o nedtonad sådan.. ;)

Ha det gott alla, tag hand om er o era nära o kära o kramar!

Inga kommentarer: