måndag, november 09, 2009

Sent söndagssurr,,,

Det är ärligt talat inte så bra i familjen Vildhjärta. Trots klubbmästaren Cutie! Inser ni vilken bedrift det egentligen är? Jag tror inte jag förstår det själv.. De senaste två åren är det kategori I som vunnit, helt fair, vi har fantastiska persers i klubben! Å åren dessförinnan har det varit cornish, oriental o gud vet vad. Å i år vann CUTIE!!! Fatta att man nästan får storhetsvansinne?! Förra tävlingen han var på så blev han bästa grupp 4 hane ( i mitt tycke VÄRSTA gruppen hos skogis!) å nu Klubbmästare 2009 i Calmare kattklubb, enhälligt via alla tre domare.. Cheezes, hade jag inte ens kunnat föreställa mig trots att jag tycker att Cutie är en snygg kille!!

Varför är det ändå inte bra? Jo, för att idag har vi varit hela dagen hos mamsen. Mamsen är väldigt döende. Det är hårt. Det finns inget hopp, och enda man är glad för är att hon inte har ont. Inga personlighetsförändringar än. Jag hoppas att mamsens död blir stillsam o lugn. Det hoppas jag. Och jag hoppas att vi orkar leva vidare med hennes minne i våra sinnen. Ikväll träffade jag mina tre brorsor, alla tre helt fantastiska med sina tjejer/fruar. Jag är glad att de finns! Två av dem har mammas gener o en har mammas sinne i sitt minne.

Brucan mår hittills hyfsat, verkar som om smärtstillande börjar ge sig, för nu haltar han. Äter med god aptit o verkar ok för övrigt, tack gode gud!

NU tänker jag sova, trött, seg o knepig.
Kram till alla som bryr sig!

8 kommentarer:

Puzzle sa...

Jag tänker på er!
Kram, Malin

restless sa...

också jag tänker på er.

Stort grattis till Cuties klubbmästartitel!

Kramar
Ulrica

Therese Siverbo sa...

Tack snälla för den gulliga kommentaren.


Tråkigt att höra att din mamma är på väg att lämna det här livet. Jag vet alltför väl hur det känns att förlora någon man älskar i cancer. Tänker på er.

Carro sa...

Tänker på er...
Kramar,
Carro

Malena sa...

Så mycket elände på en och samma gång. Å Malin, jag önskar att jag kunde göra något. Men nu kan jag bara instämma i kören ovan. Tänker på er....

Kram

RosaMilton sa...

Bloggtankar och cyberkramar. Det är mkt toppar och dalar du ska igenom i höstmörkret.

Lisbet sa...

Grattis till Cuties vinst.
Jag tänker på er och vet hur jobbigt ni har det, på något sätt går livet vidare utan mamma.... Kram från Lisbet

Anonym sa...

Mega många kramar som vanligt och som vanligt önskar jag att det inte var så långt mellan Stockholm och Kalmar. Bara så där promenad avstånd så jag kunde titta för bi och ge dig en kram på riktigt och snacka lite strunt, för att få bort lite tunga tankar, om så bara för en stund.
Kramis
/Kattis