söndag, februari 11, 2007

Söndagstankar...

Här kommer en bild på spanaren Bruce.. Han hänger ofta sådär över köksstolen o spanar ut efter snygga brudar..

Idag har vi varit o kollat på huset.. Och jag måste erkänna att det var en besvikelse... Läget var kanon, huset har charm och är mysigt, framförallt på bottenvåningen, men tyvärr ingen potential... Pannrummet var minimalt, badrummet var ok men inte mer och det var många små konstigheter.. Så tyvärr så känns det som att det var alldeles för mycket som behövdes göras vid och inte så mycket möjligheter att göra det utan att bygga om hela huset.. Främst är det väl pannrum o panna som bekymrar, det är ju bra om man kan använda annat än el som energikälla.. Så som det ser ut nu så är det tyvärr nej tack, vi har inte råd att rusta upp huset så pass mycket som behövdes, men det skär nästan i hjärtat att skriva det... För trots allt så fanns det många fina saker också.. Uthus.. Läget... köket... vardagsrummet.. hallen... fina skafferiet med små trähyllor.. matkällaren.. Men men, det kommer fler hus att titta på, nu är tanken väckt att kanske byta boendeform, återstår bara att hitta rätt hus!

Rapporterna från Stockholm är lyckligtvis relativt täta, kanske de två ändå fattar tycke för varandra!?! Candy verkar ha kommit ur löpet något, hoppas bara att hon får varmare känslor för Blomman snart, jag vill ju så gärna att den parningen ska lyckas!! Tänk att få småblommor! Såååå mysigt! Så fortsätt gärna hålla tummarna för att det ska bli till stånd!

Grattis Häxan o Mandel till andra certet, nu blir det stenhårt i Borås eftersom bägge har titelchans... Så lär det säkert komma ngn annan katt o sno certet mitt framför våra ögon.. fniss.. Det skulle vara lite tragikomiskt! Nåja, Bruce Viggesson är världens finaste katt i alla fall, så det så!! ;-) Bara att hålla tummarna o hoppas att domarna tycker det också! Å jag vet att Häxan har samma åsikt om sin Mandel, tur att vi älskar våra katter över allt annat och att vi ändock är goda förlorare! ;-) För om inte Bruce tar cert i Borås så hoppas jag VERKLIGEN att Mandel är den som tar det, så det så!

Nej, nu är det tack o hej för mig, Ektorp kallar.. Kramisar!

Åhhhh, glömde ju skriva att Marie som äger Edward & Donnie ringde ikväll! Grabbarna har vuxit jättemycket och är sååå fina o goa! Jätteroligt att höra, och nu har vi bokat in besök! Ska bli skoj att väga dem, och att se deras utveckling. Donnie är cool och klipsk, Edward tror att han är kung och kör med mer muskler än hjärna... ;-) Längtar efter att få se dem!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej!
när du åker och hälsar på grabbarna så glöm inte att ge dom kramar från pappa Maximus och så många kort till "Farmor"
kram Annette en lantisbo

restless sa...

Håller tummarna för att Candy blir charmad av vackra Blomman! Å när man väl börjat titta på hus, så är det svårt att sluta ;) Rätt hus dyker säkert upp snart! *håller tummar*
kram/ulrica

Zealous sa...

Synd med huset, men det är tyvärr sällan napp på första försöket och det är ju klokt att tänka praktiskt innan man slår till...

Håller tummarna för det där ståndet... hihi...

Anonym sa...

Så synd då, jag och Mandel som sett fram emot några skööööna semesterdagar i den lilla stugan!
Nåja, det kommer säkert mera - och Du Malin - jag håller med Dig, blir det inte Mandel så håller jag på Bruce!
Vi får pinas under två veckor och sen invänta resultatet ihopa - precis som Ingela och jag gjort genom tiden med Inter Erox och Calvin!
Kram från Häxan och Mandel!