fredag, oktober 27, 2006

Fredag o Maastrich är helt ok!!

Yepp, vaknade i Maastrich vid halv åtta o det var ju nice. Mannen sov med öppen mule och var halvdöd så jag hoppade ut o tog en rök.. återkom till rummet och duschade.. Sedan var mannen också vaken och vi travade ner för en ok frulle med bacon, äggröra och diverse bröd med pålägg och äggröra och fruktsallad.... MYCKET trivsamt!
Travade runt på marknad o insåg att tyg var apbilligt, så lite tyg o presenter inhandlades.. Mycket trevligt... Marknader är alltid kul! Käkade lunch med Kattis, Mats, Helena & Maggie, samt Glömstaskogare o Miss Mikkusare och det var mysigt! Det som bekymrade mig var att jag beställde toast med ananas och fick JORDGUBBSSÅS över hela jävla tallriken... På sallad, på toast och typ överallt... Inte så very nice...
Lite mer travande på stan o sen hem till hotellet för att kolla Bruce o trimning av honom.. Badade hans fetsvans också å sedan lite ölande Maries o Davids rum... Åt middag ute med Glömstaskogarna och sedan hem till hotellet för surfande o koll på vem som åkte ur Idol, LINDA??? Helt oväntat för vår del..

Tjattrade en del med bartendern på hotellet o sedan sängen.. Nattinatti

3 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att Du inte är med på nååågon bild, eller Du är som jag vill inte!??
Shopping är alltid BÅDE stärkande OCH helande (i allafall för mig), ser fram emot kvällens uppdatering och Bruces resultat (håller tummarna)gör Häxan, Mandel och Co!
Kram och Lycka till!!!!

Malin sa...

Jag har läst resultat på Trollgumman's hemsida!!!!!!!!!! Woooohooooo för Bruce-mannen! GRATTIS!!!! :D

Malena sa...

Hallå Malin,

Ja visst var det sjukt att LINDA åkte ut! Hon blev görlessen, och det var faktiskt tårar även på min kind... Johan eller Cissi skulle åkt, de hängde oxå löst, å Johan han sjöng falskt så det gjorde ont... men men, det är ju alla småbrudar som röstar på honom för att han är såå sööööööt vet du.. *suckar*

Som sagt var - det var jag som sa det först - Marcus tar hem Idol i år. Så är det bara...

ÅÅÅ håååå, det finns resultat på Trollgummans sida *ilar dit*

YEEEAH! Grattis till Bruce the Boss NOM! Det är ju det jag säger, han är en stjärna!!!

Ha det BÄST nu!

Kraaaaaaaaaaaaaamar
Malena