onsdag, oktober 25, 2006

Avresedag - och lugnet har äntligen infunnit sig!

I går trodde jag knappt resan skulle bli av! Liten Donnie var lite håglös och helt plötsligt så kräktes han!! För att strax efter springa på toan där det rann ur honom.. Jag blev såklart jätteorolig, för även om jag har hört och även varit med om att kattungar blivit magsjuka så är det ju inte direkt läge att någon blir det nu, när man ska åka iväg! Han somnade i sängen brevid mig, men min natt blev orolig! På morgonen var jag halvdöd, men Donnie verkade pigg och jag kokte lite fisk så där på morgonkvisten för att se om det kunde trugas ner.. Jodå, det kunde det! Sedan lekte han med vippan och busade och vid en kontrolla v bajslådorna så såg det ut som vanligt, dvs små korvar o inget lösbajs någonstans.. Liiite för tidigt att pusta ut, men lilla mamsen skulle komma hem hit klockan 12, så jag förvarnade henne om att hon var tvungen att kolla Donnie. Telefonrapporten förtäljde att liten Donnie varit pigg som en liten äffsing och busat o stojat. Phui! Blev dock inte helt lugn förrän jag själv kommit hem o kunde konstatera att han såg oförskämt pigg o fräsch ut! Fisk finns i frysen för kattbarnvakterna att koka, för även om jag själv inte är hemma så kommer ju huset att vara bemannat hela tiden utom på fredagsnatten..

Idag har jag tagit ut euro, fixat mer kattmat, köpt schampoo o balsam samt en ny vippa till herr Viggesson o lite annat smått o gott. Kom hem tidigt till lilla mamsen, jag har väl berättat att mina jobbarkompisar är jättegulliga o alltid ställer upp till 100%??! Mamsen hade strykit o grejat och jag ilade iväg till affären o köpte det sista som skulle inhandlas. Mannen o jag packade sedan väskorna och jag tror att jag har kommit på allt från kamera till Drontal och bärbar dator... Godis har jag köpt i massor o sen ska jag göra matsäck och koka kaffe o titta på Bonde söker fru o Top Model, sen ska jag duscha, så nu går jag!! JAg kommer att försöka uppdatera bloggen med bilder o text under helgen så gott jag hinner! KRAM till er alla & Tusen tack för alla lyckönskningar o snälla ord!!

2 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas ni kommit iväg väl o inte glömt för mycket hemma ;) Är Bruce med? *fniss*
Ha det gott!
Kramar!

Anonym sa...

LYCKA TILL, med både utställning och resan!!! Håller tummarna att Sverige sopar rent där nere!!;O)) Kör vackert!!/Helena å Co!