lördag, september 09, 2006

Lördags-surr..

Idag har vi fått kort på Raggarbjörn från foderkullen! Han är en mycket ståtlig kastratherre på dryga 6 kilo! Jag tycker faktiskt att han är ganska lik Bruce Viggesson! Tack Janne & Carina för att ni tar så väl hand om Ragge, vi tycker också att han är en pärla!
Idag har jag varit på styrelsemöte med kattklubben halva dagen och sedan har jag städat o plockat lite samt lagat middag. Jag hann med att fota kattbebisarna också, Donnie har lite sämre viktuppgång, men går upp i a f, och det har varierat lite kattungarna emellan tidigare också. Helt klart är att Corpse Bride är största svullot, hon är fortsatt tjock som en tunna! Verkar som om hon alltid för supertutten! ;-) De är pigga o livliga, förutom Corpse Bride som mest sitter o ser söt ut! Ska försöka få tid att lägga in de nya bilderna på bebisarna i bloggen i morgon..
Ikväll ska jag ta det lugnt o kolal på tv samt mysa med bebbarna! Jag ska också fixa lite chicken nuggets och ris med mango chutney o sötsur sås.. Mmmmm.. Biskvitterna har jag redan ätit upp..:-O så imorgon får jag baka nya.. ;-)
Ha det gott o hoppas det har gått bra för katterna som tävlat i Göteborg idag!

Inga kommentarer: