lördag, juni 10, 2006

HURRA!!!!




Ja, ett par snabba ord innan det är dags för dusch och domarmingel!

Nemo Lillbatting & Anemenone af Vigge är två underbara syskon till Bruce, vars underbart gulliga ägare tog med sig katterna och det resulterade i att Nemo blev Ex 3 av tre (men vi vet ju vem som är finast ändå.. ;-)), Anemenone Ex 1 av 2. Brorsan Bruce The Boss fick strålande bedömning av Lee Selassa och blev Ex 1 (ja, jag lipade!), BIV och Nom med en röst i panelen. Med lillmatte Maja vann hann dessutom Sveland Cup för ungdjur!! Tack Häxan o alla andra för grattis, jag blev jätteglad!!! Fast... Mandel HAR vassare öron! ;-)) Candy tog sitt cert trots konkurrens, och blev BIS avelshona. Candys dotter Jaffa Blå blev med cert (1 av 2) och dessutom BIV kastrat!! Hurra, hurra, hurra, vad jag är glad. En bild på Candy som bebis får ni se här och tack alla för en trevlig (men stressig dag!)
Kramar! Skriver mer en annan dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

He did it!!!

SUPERGRATTIS till dig o dina katter... men speciellt till BRUCE!!!!
Inte illa att bli Ex1 av 7 st!! =) Mandelbarnet fick ju se sig slagen den här gången, men det gör då rakt inget!! Fast Ex2 i den klassen får vi vara mer än nöjda med!! =) Vi möts igen! =)

Synd att man inte var på plats den här gången... men det går fler tåg!

Som sagt, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram Lotta o resten av huliganligan =)

Malena sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
I KNEW IT!!!!
HAN ÄR JU BÄÄÄÄST!!!!
*våååååågen*
GRATTIS Bossen till kanonresultat idag! Och till alla de andra förstås oxå - men mitt hjärta finns hos Bruce the Boss!

Malin - känns det inte alldeles alldeles UUUUNDERBART nu?????

Massor med kramar från Uppsalaligan