söndag, maj 28, 2006

Det är ju riktigt roligt att blogga...




Nu har vi fikat, för Marie (Bazookas matte) kom förbi o hämtade kattmat som vi hade köpt hem. Jag hade kvar en liten bit av den FANTASTISKT goda kolapajen som de brukar servera på Elfsborgskattens utställningar... Mumsigt värre...! Givetvis skulle Bruce Viggesson vara med på ett hörn också, han är som en liten gosmaskin den katten.
När jag var på Elfsborgskatten köpte jag ett yttepyttelitet tält som jag tyckte Bruce och kommande kattbebisar kan leka i. Det var bara det att Bruce avskydde det... Han ska ligga utfläkt i skinnsoffan eller i husses knä.. Tältet? Jodå, kastratmadammen Blossa gilalr det, hon trycker in sig i detta minitält och myyyyyyyyyser! Hon är ju för söt den katten! Idag har alla katterna fått klippta klor och vi har även klippt två små tovor i Blossas "rumppäls"... Hon har inte någon vidare kvalitet på sin päls, men det gör inget! Jag hade nog varit mer irriterad om man skulle ställt henne, men det är bara att inse att Blossa är vacker för oss, inte enligt skogkatternas rasstandard... Roligt är dock att nästan alla som inte är "kattmänniskor" alltid fastnar för Blossa och tycker att hon är vår vackraste katt! Och hon är ju vacker också, vår Blossa, fast på sitt alldeles egna sätt! Snällare och goare katt får man leta efter!

Kan inte hålla mig från att berätta att Bruce-mannen älskar Wilma och Wilma älskar honom! Raggarbjörn, från vår foderkull, var en stor favorit hos Wilma och vi trodde väl aldrig att vi skulle få en "egen" Raggarbjörn, men det fick vi!! Fast han heter Bruce! Så nu är det Bruce som ligger med WIlma i fåtöljen o tittar på Svampbob Fyrkant... ;-) Visst är de söta ihop?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen waow va kul Malin! Welcome to the BLOG-world! Enkelt och smidigt! YEAH! Och massor av Bruce the Boss bilder..uuuunderbart! Här kommer jag att hälsa på varje dag, var så säker! Men nuuu - soooovdags! Natti från Malena

Anonym sa...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»